Cytat Zamieszczone przez orsini Zobacz posta
nie mogę już edytować, więc nowy post
To się zdecyduj czy przyjaciele (bo tych jak wiadomo się nie opłaca pieniążkiem) czy bardziej gospodarze i należy. Jeśli to drugie to wystarczy, że nie wezmą ludzie naleweczek i innych bimbrów, a będą kupować piwko i winko na miejscu.
Zapewniam Cię, że jakby wszyscy kupowali w barze , a nie pod stołem jakieś wynalazki pili to by zysk był, a na jednej padlinie to naprawdę nie są duże pieniądze.
Zresztą SB może zrobić listę chętnych na padlinkę, ale bez podawania kosztu na osobę, tyle ile osób się zgłosi to sobie podzielicie i już.
Proste
Czy to znaczy że jak to są przyjaciele to ich można wyrypać na kasę??? Sam kurwa zapłacę za tą , jak piszesz, padlinkę, tylko nie każ mi, proszę , uzasadniać , mam czy nie mam racji!
Ja rozumiem Krysiu, że nadal pracujesz na swój tytuł Malkontenta Roku. Należy Ci się, ani słowa. Ale popracuj tez nad klasą. Też się przyda. Jestem prostym człowiekiem, nie potrafie uprawiać jakiejś wymyślnej gimnastyki leksykalnej. Umówmy się tak: Ty masz rację a ja zapłacę za padlinkę!
I nie ma się co spinać! Tu chodzi o kasę Irasa, nie o jego kondycję!!
Pozdrawiam!!!
................... + Pastor ręką własną