Witam wszystkich forumowiczów :) Miło mi dołączyć do Waszego grona, choć skłoniła mnie ku temu niesprawiedliwa wypowiedź na temat wetlińskiego baru Rancho:
Ponieważ od jakiegoś czasu mieszkam w Wetlinie, niedaleko tegoż lokalu i jestem jego częstą bywalczynią, doskonale wiem, co się w nim dzieje. Oznajmiam więc, iż żadnej imprezy "typu dicho-karaoke" jeszcze tam nie widziałam. Miałam natomiast i nadal mam przyjemność uczestniczenia w wielu różnego rodzaju koncertach, które odbywają się w Ranczo - ostatnimi czasy nawet co drugi dzień. Żeby rozwiać wszelkie wątpliwości co do preferowanych w Ranczo gatunków muzycznych, podam kilka nazw kapel, które już tam wystąpiły lub mają wystąpić: Cheap Tabacco, Śląska Grupa Bluesowa (razem z Siczką), Criminal Tango, Larz Reller Band, Skubas, GalHan, Dula-Coma, Pampeluna, Panta Coina, etc. Zainteresowanym proponuję zapoznanie się z muzyką wymienionych formacji na YT - uprzedzam, nie ma ona wiele wspólnego z disco :)
A autorowi zacytowanej wypowiedzi proponuję uprzednią weryfikację informacji, którymi pragnie się dzielić. To, że Ranczo zmieniło dzierżawcę, nie oznacza, że Bieszczady upadają, świat się kończy, a w Wetlinie panuje dresiarstwo. Osobiście zaświadczam, że tak nie jest, ba, nadal jest wspaniale :)
Pozdrawiam wszystkich.

Teraz ma to syn Zdzicha, klimaty w Rancho typu dicho -karaoke. Dziwne, że zagra Skrzek ale to dobrze :)))
Odpowiedz z cytatem