hej hej, rozkreca sie widze impreza :) cudownie! zajrze do Rancza i zostawie notkę - co gust to inna opiniaJest nas juz dwoje: ja i Pan Dezu z mazowieckiego/łódzkiego. W czw wieczór gdzies wyruszamy na stopa (zjeździłam sporo Polski w ten sposób i polecam nawet nocne tiry, jest bezpiecznie, pytaja na CB kolegów, przekazują autostopowiczó i tak nawet w środku nocy mozna z namiotem dotrzeć do Ustrzyk a rano do Wetliny. Jest przygoda, kontakt z czlowiekiem i jego historią, oszczedność środków f. A chłopak z dziewczyną to zawsze jest zabierany). Ja ze wzgl na pracę mam do dyspozycji tylko weekend 5-8.IX. No i jestem miastowa, po górach chodziłam bardzo dawno temu i tak na poczatek to jade sobie po prostu trochę podreptac w swoje urodziny, bo ambitniejsze trasy odpadają. Nie wyrobię chyba fizycznie
Pan Dezu sie zgadza? Jak miastowy człek wejdzie na Smerek to przepocony
No musi być, że tak!
Pozdrawiam wszystkich!

Jest nas juz dwoje: ja i Pan Dezu z mazowieckiego/łódzkiego. W czw wieczór gdzies wyruszamy na stopa (zjeździłam sporo Polski w ten sposób i polecam nawet nocne tiry, jest bezpiecznie, pytaja na CB kolegów, przekazują autostopowiczó i tak nawet w środku nocy mozna z namiotem dotrzeć do Ustrzyk a rano do Wetliny. Jest przygoda, kontakt z czlowiekiem i jego historią, oszczedność środków f. A chłopak z dziewczyną to zawsze jest zabierany). Ja ze wzgl na pracę mam do dyspozycji tylko weekend 5-8.IX. No i jestem miastowa, po górach chodziłam bardzo dawno temu i tak na poczatek to jade sobie po prostu trochę podreptac w swoje urodziny, bo ambitniejsze trasy odpadają. Nie wyrobię chyba fizycznie
Odpowiedz z cytatem