Pozwolę sobie dodać, że w tym roku spektakl ten zaczął się wyjątkowo wcześnie. Czyżby to oznaka wczesnej i mroźnej zimy?Zamieszczone przez bmiller
Wiem, że sam zainicjowałem dyskusję, ale zupełnie niechcący - prosiłem jedynie o przypomnienie zasady ustalania KIMB-owego terminu. Zasada ta (trzeci weekend albo trzecia sobota maja) jest bardzo praktyczna i - o ile wiem - nadal obowiązuje, więc jaki jest sens nad nią głosować? Choć warto byłoby sprecyzować, czy w grę wchodzi sobota 14 czy 21 maja 2011. Zapytał mnie o to mailowo (znany niektórym) Steven, który powrócił był już "na starej Anglii brzeg", ale dwa lata temu spodobało mu się - i w Biesach, i na KIMB-ie - więc chciałby przyjechać ponownie w roku przyszłym. Musi jednak już powoli myśleć o kupnie biletów lotniczych, bo może sporo oszczędzić.
Zamieszczone przez bmiller
Rajt. Jedyny związek Powsimord z KIMB-em jest taki, że kongres jest dobrą okazją do wręczenia nagród czy sfinalizowania całej kilkumiesięcznej akcji. Z czysto praktycznych i logicznych względów trudno mi sobie wyobrazić, żeby głosowanie np. na Forumowicza Roku dotyczyło osób spoza "pomarańczowego" forum.Zamieszczone przez Piskal

Odpowiedz z cytatem
Zakładki