Pokaż wyniki od 1 do 10 z 92

Wątek: Kamery, webcamy w Bieszczadach

Mieszany widok

Botak Roku 2016 Awatar asia999
    Na forum od
    11.2008
    Rodem z
    jakieś 73 cm od Tarnicy ... w skali 1:1.000.000

Domyślnie Odp: Nowa kamerka w Bieszczadach

Nie chodzi o to czy kogoś widać czy nie. Chodzi o to, że jeśli chcesz stanąć na szczycie Tarnicy to MUSISZ zaakceptować to, że jesteś w zasięgu tej kamery bo drugiej alternatywnej Tarnicy nie ma. Jeśli ta kamera najbardziej przydaje się do sprawdzania pogody to czy nie można skierować jej na niebo? możliwe, że za rok zostaną uruchomione kolejne kamerki (w miejscu - wedle życzenia -mostków) bo ktoś stwierdzi, że tak bardzo kocha Bieszczady, że chce na bieżąco sprawdzać poziom wody w strumieniach albo na drzewach czy krzaczorach bo inny miłośnik będzie chciał na co dzień w pracy obcować przez szkiełko monitora ze ściółką leśną albo z ruinami leśniczówki Brenzberg...

nie lubię tych wszystkich "high-techów" w Bieszczadach, no nie lubię i już. Nawet światła w Lesku powodują, że się gubię
    wolę swojskie, przyjazne mostki na których mogę do woli poddawać się egzaltacji w wyrażaniu radości...

ale pewnie po prostu jestem już stara...
    Ostatnio edytowane przez asia999 ; 26-09-2010 o 22:05 Powód: bo tak

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2007
    Rodem z
    Puławy (te lubelskie)

[QUOTE=asia999;108473]Nie chodzi o to czy kogoś widać czy nie. Chodzi o to, że jeśli chcesz stanąć na szczycie Tarnicy to MUSISZ zaakceptować to, że jesteś w zasięgu tej kamery bo drugiej alternatywnej Tarnicy nie ma.]

Asiu!!!!!!!
    Jesteś w stanie dostrzec na tych kamerkach sylwetkę człowieka na Tarnicy bądź Rawce????Naprawdę????

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2007
    Rodem z
    Puławy (te lubelskie)

Cytat Zamieszczone przez asia999 Zobacz posta
    Nie chodzi o to czy kogoś widać czy nie. Chodzi o to, że jeśli chcesz stanąć na szczycie Tarnicy to MUSISZ zaakceptować to, że jesteś w zasięgu tej kamery bo drugiej alternatywnej Tarnicy nie ma.

nie lubię tych wszystkich "high-techów" w Bieszczadach, no nie lubię i już. Nawet światła w Lesku powodują, że się gubię
    wolę swojskie, przyjazne mostki na których mogę do woli poddawać się egzaltacji w wyrażaniu radości...

ale pewnie po prostu jestem już stara...
    Asiuuuu!!!!!
    Naprawdę jesteś w stanie zobaczyć sylwetkę człowieka na Tarnicy bądź Rawce patrząc na te kamerki?????
    Ja niestety nie

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)