Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: śpiwór puchowy trzysezonowy

Mieszany widok

Bieszczadnik Awatar wadera
    Na forum od
    03.2008
    Rodem z
    okolice Lublina duszą zawsze conajmniej 1000 m npm

Domyślnie Odp: śpiwór puchowy trzysezonowy

Śpiwór będzie mi służył w czasie wyjazdów namiotowych-czyli zawsze pod jakimś zadaszeniem (Ukraina,Rumunia) w góry od kwietnia do późnej jesieni zimy przetrwać w nim nie planuje.Wstępnie tak sobie właśnie myślałam,że lepszy będzie 600/700g puchu o mniejszym CUI bo wrazie wilgoci lepiej się to sprawdzi niż 400g 860 CUI .Producent rodzimy w razie potrzeby jakiejś naprawy itp.materiał bezmembranowy komfort min -10 chyba wystarczy bo wielkim zmarźluchem nie jestem.
    ~Basiu dziękuję za uświadomienie mnie ,że jeszcze jest firma eksplo chociaż mnogość wyboru wprowadza jeszcze większy zamęt
    ~diabeł-1410 syntetyk już mam 2 kg wiadro i mam go dość pół plecaka zajmuje
    „Life is brutal and full off zasadzkas”.

Bieszczadnik Awatar Basia Z.
    Na forum od
    05.2007
    Rodem z
    Chorzów

Domyślnie Odp: śpiwór puchowy trzysezonowy

Cytat Zamieszczone przez wadera Zobacz posta
    Śpiwór będzie mi służył w czasie wyjazdów namiotowych-czyli zawsze pod jakimś zadaszeniem (Ukraina,Rumunia) w góry od kwietnia do późnej jesieni zimy przetrwać w nim nie planuje.Wstępnie tak sobie właśnie myślałam,że lepszy będzie 600/700g puchu o mniejszym CUI bo wrazie wilgoci lepiej się to sprawdzi niż 400g 860 CUI .
    To może być trochę mało.
    Ja mam śpiwór 700 gram puchu 800 CUI, (inna firma, cholernie drogi 1100 zł, ale nabyłam go okazyjnie za 600) i na sezon wiosna - jesień jest w sam raz. Ale ja to raczej zmarzluch jestem.

B.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów