Szkoda, bo z wielką ciekawością i niecierpliwością oczekiwałem na kolejne numery. Naprawdę szkoda![]()
Szkoda, bo z wielką ciekawością i niecierpliwością oczekiwałem na kolejne numery. Naprawdę szkoda![]()
No to ja też już wiem, chodziłem co 3 dni do Empiku i zastanawiałem się dlaczego jeszcze nie ma nowego numeru.
Tyle z ostatniego numeru...Numery archiwalne:
Numery archiwalne pisma można zamawiać, dokonując wpłaty na konto wydawnictwa wraz z adnotacją o numerze wydania i liczbie egzemplarzy oraz adresie wysyłki.
Wydawnictwo "Berdo", ul. Witosa 3/18, 41-200 Sosnowiec
BZWBK O/Sosnowiec 61 1090 2008 0000 0001 1183 7668
Cena egz. 9 zł, koszty wysyłki ponosi wydawnictwo (nie wiem czy teraz też)
Przed dokonaniem wpłaty prosimy sprawdzić dostępność poszczególnych numerów, wysyłając zapytanie na adres:
archiwalne@magazynbieszczady.pl
lub kontaktując się telefonicznie z redakcją (322936186).
Numery: 08/2009(1), 11/2009(4), 12/2009(5), 01/2010(6), 02/2010(7) oraz 03/2010(nie są już dostępne w sprzedaży.
Gór, co stoją nigdy nie dogonię... -->
Ostatni Mohikanin cały czas mnie zaskakuje. Jesteś cały czas na bieżąco.
Szacun
Nie wiem Zbyszku co masz na myśli, ale dzięki!
Pozdrawiam
czyli wpłacić pieniążki z góry na konto niepewnemu wydawnictwu? ciekawe czy bym zobaczyła tę przesyłkę...
Nie znam przykładów, żeby to wydawnictwo kogoś oszukało. Nigdy nie miałem problemów z prenumetą. Wg deklaracji oddają pieniądze prenumeratorom, moja skończyła się z przedostatnim numerem i już nie zdążyłem odnowoć...
Trochę optymizmu i wiary w ludzi...
Twoja decyzja. Pozdrawiam.
Bez żadnych problemów,wpłaciłem pieniążki i archiwalne numery mam już w domu.
Kiedy kolejny?XI.11 443.jpg
WUKA
www.wukowiersze.pl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)