Czesławie. Chyba daty Ci się pomyliły, jeśli piszesz, że w latach 90 ubiegłego stulecia w Ustrzykach Górnych jedynie denaturat był dostępny.![]()
Czesławie. Chyba daty Ci się pomyliły, jeśli piszesz, że w latach 90 ubiegłego stulecia w Ustrzykach Górnych jedynie denaturat był dostępny.![]()
Gór, co stoją nigdy nie dogonię... -->
Gdybyś napisał o latach 70, czy 60, to i owszem. Na temat P.Lacha krążą (?) różne opinie, ale kiedy zaczynał, w Górnych bardziej popularna była tylko "Letnia" - pamiętasz tę tawernę i klimaty ówczesne? Pod Caryńską wybudowano, gdy na polskim rynku budowlanym był kompletny bezruch,
ale dzięki znajomościom ówczesnych właścicieli (jakimś cudem) obiekt powstał. Pozostałą część historii można odszukać w kronikach Ustrzyk Górnych. Pozdrowienia.![]()
A kukuJestem - Witajcie
Tak sobie zajrzalam na forum a tu watek ma sie dobrze i ja zreszta tez
Po kilku dramatycznych probach przypomnialam sobie haslo do logowania i jestem.
Dawno mnie nie bylo to fakt - raczej eksplorowalam teren niz fora.
Ale musze sie usmiechnac do Czeslawa - ArcheologaMasz racje - dajmy im zarobic. Trzymam kciuki za nowy Zajazd ( pod Carynska, nie Tarnica
). Ktos wie kiedy zakonczenie budowy?
Nie zmienialm zdania co do kiedysiejszej opinii, ale zycze Zajazdowi jak najlepiej. Niech rosnie w sile i sie rozwija.
Pojade w sierpniu to zobacze jak ida prace.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki