Piskalu, spokojnie, poczekajmy do 6 listopada :)
Piskalu, spokojnie, poczekajmy do 6 listopada :)
Inicjatywa jest Twoja, ja po prostu uważam że jest dobra i podpisuję się pod nią. Narodził mi się pewien pomysł i nie zawaham się go pokazać :)
I jak to w życiu bywa, człowiek obiecał i nie wyrobił z czasem
Postaram się dziś zwizualizować mój pomysł, a tymczasem powiem Wam co mi chodziło po głowie.
Jak zapewne większość z Was wie, na ostatnim RIMBie kilka forumowych samochodów zostało naznaczonych takim oto eleganckim obrazkiem:
Obrazek nie byle jaki. Przygotowany przez don Enrico, powstał ze zdjęcia jednego z użytkowników forum... tego co zdjęć nie lubi i jako jedyny samochodu okleić nie dał ("Nie będę jak głupek przylepiał sobie swojego własnego zdjęcia na samochodzie")
Co powiecie na to, aby ujednolicić wizerunek i nadrukować sobie kolegę B. również na piersi?
Pomyślałam także o tym, żeby wrzucić jakiegoś soczystego lepieja.... a może każdy swojego?
Chociaż... anioł z butelką też mi się podoba...
Ostatnio edytowane przez Mamcia DwaChmiele ; 07-11-2011 o 09:59 Powód: Jak zwykle nie doszłam do sedna...
Mi się ten obrazek podoba. Jestem za wykorzystaniem go, o ile oczywiście autor się zgodzi. Każda edycja koszulek powinna mieć moim zdaniem unikalny wzór.
tja pewnie kolegę na piersi, na niewieściej piersi najlepiej wygladają połoniny, jak juz mam mieć kogos na swojej to jednak wolę anioła.
Co do napisów na koszulkach to moje typy:
tak sobie dumam że co niekturzy uczesnicy forum moga nawet wiedzieć co to za koszulki![]()
Miałem się nie wypowiadać , ale jak już Komisarz (jako zadeklarowany przeciwnik koszulek ) lansuje swoje typy to i ja powiem :
- lepszym rozwiązaniem w/g mnie jest małe czytelne logo a nie przegadane hafty.
A co miało by być tym symbolem ?
Kto awansuje na logo ? ludek czy anioł ?
Oto moje propozycje :
Logo_11.jpg..... Logo_12.jpg
p.s. wiem że ta propozycja nie spełnia norm formalnych zapodanych na początku przez Piskala
proszę ją traktować jako inny pogląd.
będę rozrzutny i oprócz starego logo i za czymś nowym rozglądał się będę-propozycja don Enrico jest inna a przez to interesująca
A dajmy że se spokój z normami formalnymi.
A że wczoraj cały dzień nie było u mnie internetu, dziś wrzucam, to co miałem wrzucić wczoraj.
A że niektórzy się nie wyrobili, proponuję przedłużyć okres składania propozycji do końca tygodnia.
A że niektórzy zaproponowali jeszcze lepieja na koszulkę( mnie ten pomysł bardzo się podoba), to może lepiej przedyskutujmy lepieja. Lepiej z lepiejem, czy lepiej bez?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki