Ja piszę o braniu odpowiedzialności za swoje czyny Ty o daninach. Ty nie przekonasz mnie, ja Ciebie...
Ja piszę o braniu odpowiedzialności za swoje czyny Ty o daninach. Ty nie przekonasz mnie, ja Ciebie...
No właśnie niestety jesteś w większości. Ja jeszcze się łudzę, że ten naród się obudzi i przejrzy na oczy.
Jak przestanę w to wierzyć-wyjadę od razu.
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Nie rozumiem - wszystko za darmo? A skąd na to kasa?
Właśnie do Ciebie - bo nie rozumiem odpowiedzialności zbiorowej za decyzje jednostki - za jakie grzechy?
Nie tylko tego nie rozumiesz i nie zrozumiesz.
Miłego weekendu!
Bogdan Loebl
Po co?
Ale nie jestem anarchistą jak coś;-)))))to odnośnie tego, że wszystko miałby być za darmo niby, nie wiem skąd to wzięłaś, ale tym tylko utwierdziłaś mnie w przekonaniu, że nie ma sensu Ci czegokolwiek tłumaczyć. Nie zrozumiesz.
Bogdan Loebl
No nie rozumiem o co chodzi i chciała bym się dowiedzieć. A pisanie że nie zrozumiem jest ubliżające![]()
"98% VAT, kiedy naród się obudzi, biec jak lemingi..." Krysia, może powinnaś zmienić inspiracje? Albo przynajmniej przestać powtarzać te określenia-wytrychy, co je polityką czuć na kilometr? :P
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)