Pozostaje jeszcze do wydobycia flaszka którą na Kimbie 2011 wylosował Polej i na moje dwa listy nie odpowiedział. Proszę z tego miejsca o kontakt w celu wybrania dogodnej lokalizacji.
Pozostaje jeszcze do wydobycia flaszka którą na Kimbie 2011 wylosował Polej i na moje dwa listy nie odpowiedział. Proszę z tego miejsca o kontakt w celu wybrania dogodnej lokalizacji.
Hallo,Wojtku...
Myślę,że kolegę Poleja nagroda przycisnęła swą ilością i jakością...może należałoby wyjść naprzeciw biedakowi : tzn. Odkopać( nie wykopać!) zacne trunki i postawić na Nasiczańskim stole u Mavo...tuż przy świeżo uwędzonych karpiach i...czekać...z nadzieją, iż pobłądzi. ..czy też kosmiczny kataklizm przeszkodzi w dotarciu do źródełka.
Nie. ..żebym się nie podzielił...![]()
"Najlepsze miejsce na namiot .jest zawsze troszkę dalej..."
Wybacz Wojtek moje milczenie, wysłałem Tobie wiadomość na priv, w której jest więcej szczegółów.
Niestety nie zawsze wszystko układa się po naszej myśli, raczej częściej zdani jesteśmy na scenariusze napisane przez samo życie, czego ostatnio boleśnie doświadczałem.
Jeśli nic i nikt nie stanie na przeszkodzie, początkiem sierpnia będę w Bieszczadach i chętnie podzielę się (o ile oczywiście zdołam zlokalizować) Wojtkową Nagrodą.
Pozdrawiam
Przemek
Hallo,
Kolego Polej...
mam nadzieję,że nie masz do mnie żalu...za prowokację...
Toteż życzę lepszych chwil i zapraszam do Nasicznego (z lub bez)
data spotkania mającego na celu konsumpcję nagrody jest jeszcze nie ustalona,...we wrześniu lub też padnie na październik...
Trzymaj się.
;-)
"Najlepsze miejsce na namiot .jest zawsze troszkę dalej..."
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)