Wielkie brawa dla Wojtka!!
Pozdrawiam![]()
Wielkie brawa dla Wojtka!!
Pozdrawiam![]()
Gratulacje i owacje. W godne ręce
GRATULACJE!!! dla Wojtka
od Wojtka.
Pozdrawiam.
Kłaniam się nisko przed Powsimordą i Jego rowerem. Gratuluję i pozdrawiam
bertrand236
Gratulacje Wojtku !
Tym bardziej, że konkurencja była też świetna.
Możemy już także ujawnić zwycięzcę Mordolotka. Ponad 20 osób minęło się o włos, czyli o jednego finalistę. Są też tacy, co oddali głosy w 3-4 kategoriach i we wszystkich trafili
Ale całą piątkę Powsimord trafnie wytypowali mimochodem tylko
DZIABKA
i JOJO!!!
Gratulacje! Jest fajna kumulacja w Lotto, polecam!Wśród zwycięzców będą rozlosowane gifty, o ile pojawią się Oni na KIMB-ie.
A podsumowanie głosowania i kwestii nagrodowych w następnych wejściu antenowym
Edit:
Jeszcze zliczam głosy Mordolotkowe, więc powyższa lista może się wydłużyćJeśli ktoś w dogrywce głosował inaczej, niż w II turze, to oczywiście liczy się opcja korzystniejsza dla elektoratu.
Edit 2:
Lista się nie wydłużyła![]()
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 04-02-2013 o 17:16 Powód: poprawka
Ojej!
Naprawdę tylko dwie osoby wytypowały prawidłowo Mordolotka?
zaczynam grać w totka :D :D :D
wielka to motywacja do pojawienia się (w końcu) na KIMBie.
A wszystkim finalistom i laureatom jeszcze raz składam gratulacje wielkie!
Edit:
co to, kurna, za reklama mi się podpięła pod post?????
Ostatnio edytowane przez dziabka1 ; 04-02-2013 o 17:02 Powód: przerażenie na widok reklamy!
To ja tak mimo-chłodem... co ciągnie po kościach ze starości :P
Szanowne napitki darczyńcy rozpijcie za mnie ku chwale na kimbowym moście wymiany myśli pod parasolami, czy gdzie tam przyjdzie Wam gniazdować, bo jam abstynent i się nie tykam od jakiegoś czasu. A i na odbiór przezacnych nagród, za które szczerze dziękuję z serduchem pełnym płynów wysokoprocentowych (100% szczęścia) - nie dojadę już wiem... bo ....a napiszę Wam kiedyś. Dzięki i do.. rozochocenia przy ogniu gdzieś tam. Ale się brygada ulula... no no.
Serdeczne gratulacje Wojtku!!!
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki