Nie wiem co nazywasz kryptą ? Miejsce o którym myślę że istnieje, to solidnie zbudowany podziemny "obiekt", który ma swoją makabryczną tajemnicę i jest z wiadomego okresu. Według niektórych ziemia nadal kryje wiele ciekawych rzeczy.
Nie wiem co nazywasz kryptą ? Miejsce o którym myślę że istnieje, to solidnie zbudowany podziemny "obiekt", który ma swoją makabryczną tajemnicę i jest z wiadomego okresu. Według niektórych ziemia nadal kryje wiele ciekawych rzeczy.
Ciekawe, jaka to makabryczna tajemnica kryje się w ruinach Tworylnego?
Krypta grobowa- jest na terenie cerkwiska. Inne podziemia , to piwnice strażnicy niemieckiej, obok też inna solidna piwnica. Z tego co wiem, Tworylne dość solidnie spenetrowane było przez różnych szperaczy , nawet widziałem parę razy takich z wykrywaczami....O ile coś wiesz, napisz, może na PW. ,o ile informacja może zachęcać różniste hieny .......
Witaj Tomku. Jak się czegoś ciekawego (o Tworylnym) dowiesz to daj cynk na PW (nie mam szperacza ). Używam tylko oczu (już słabnących) i aparatu fotograficznego. :)
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)