Szerokość geograficzna, bardzo podobna, jednak długość, zdecydowanie inna. Kilka minut dreptania i można zobaczyć taki cmentarz.
Cmentarz.jpg
Szerokość geograficzna, bardzo podobna, jednak długość, zdecydowanie inna. Kilka minut dreptania i można zobaczyć taki cmentarz.
Cmentarz.jpg
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Domyślam się, że podobnych krzyży w Bieszczadach, może być więcej. Aby zawęzić pole manewru i zmobilizować do zerknięcia na mapę, podałem "linię strzału". Dokładna lokalizacja zaznaczona jest na mapie.
Lokalizacja krzyża.jpg
He, he, tak sobie patrzę w to miejsce przez Ciebie zaznaczone i mi się wydaje, że kiedyś tam się szwendałem. No i zaczynam przeglądać zdjęcia, i okazuje się, że pamięć szwankuje, gdyż cztery lata temu też tam był:
Horodek.jpg
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)