Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: W bieszczadzką samotnię

Mieszany widok

Domyślnie Odp: W bieszczadzką samotnię

Ahoj!

Dzięki serdeczne za pomoc ale mam kolejne wątpliwości - czy trasa z Ustrzyk Górnych do Cisnej nie jest za krótka? Wychodzi mi mniej więcej jakieś 7 kilometrów dziennie. Myślałem, żeby codziennie robić coś w zakresie 20-30. Nie chcę się potwornie spieszyć ale bywały wakacje, że 5 kilometrów miałem w jedną stronę do sklepu i codziennie się chodziło po chleb takie odległości. Teraz bym robił mniej przez cały dzień.

Druga sprawa jak to jest z tymi noclegami - czy jakieś bazy noclegowe dla wędrowców są rozsiane dostatecznie często żeby codziennie jakąś znaleźć? Po tym pytaniu zapewne widać, że jestem niedoświadczonym górskim piechurem ale wolę mieć pewność przed wyruszeniem w drogę. O ile nie boję się spać na szlaku to jednak w parku narodowym jak piszecie tego robić nie wolno.

Ale żeby nie było, że niczym się nie odwdzięczę to zostawiam chociaż małą nutkę!

<span style="color: rgb(51, 51, 51); background-color: rgb(250, 250, 250);">https://youtu.be/NllytzsENGw

Powsimorda h.c.
    Awatar Marcowy
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    Zacisze

Domyślnie Odp: W bieszczadzką samotnię

Cytat Zamieszczone przez Jerzy Zobacz posta
    czy jakieś bazy noclegowe dla wędrowców są rozsiane dostatecznie często żeby codziennie jakąś znaleźć?
    Bazy są, pytanie tylko, czy w sezonie mają wolne miejsca i czy przyjmą na jedną noc. Jeśli będziesz szukać noclegu w łóżku, to bez rezerwacji bym liczył tylko na schroniska, które masz zaznaczone na mapie. Ale jeśli jesteś w stanie zrobić dziennie 20-30 km i masz ze sobą namiot, to nie powinieneś mieć problemów z jakimś noclegiem.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)