Zamieszczone przez Piskal Poczekajmy. Jak było by ok. 30 to było by super. Czyli jeśli okaże się w dniu KIMBU, że będzie ze mną kilka osób niezwiązanych z forum to miejsce się znajdzie?
Zamieszczone przez asia999 Czyli jeśli okaże się w dniu KIMBU, że będzie ze mną kilka osób niezwiązanych z forum to miejsce się znajdzie? Znajdzie, znajdzie. Koleżanki przywieź
Witajcie.Mnie nikt tu nie zna ,ale bieszczady znają doskonale .Ja też będę .
Zamieszczone przez tomasz8278 Witajcie.Mnie nikt tu nie zna ,ale bieszczady znają doskonale .Ja też będę . Dwa lata na forum, ... stary wyjadacz, choć trochę milczący... Przybywaj, Tomki stworzą klub imienników
Państwo dość silne, by Ci wszystko dać jest dość silne, by Ci wszystko odebrać
Zamieszczone przez długi Dwa lata na forum, ... stary wyjadacz, choć trochę milczący... Przybywaj, Tomki stworzą klub imienników A jak przyjedzie Pastor i Duch Przeszłości, to stworzę wraz z Nimi konkurencję dla Tomków.
Serdecznie pozdrawiam Stały Bywalec. Pozdrawia Was także mój druh Jastrząb z Otrytu
Zamieszczone przez Stały Bywalec A jak przyjedzie Pastor i Duch Przeszłości, to stworzę wraz z Nimi konkurencję dla Tomków. Bardzo chętnie bym dołączył, ale w tym roku nie jestem pewien czy mi się uda?
Pozdrawiam DUCHPRZESZŁOŚCI
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zasady na forum