Jeśli chodzi o słowacką stronę, to chodziło mi o to, które wspomniane było we wcześniejszym poście

Cytat Zamieszczone przez irekr Zobacz posta
A ja widziałem i to nawet kilka. Natomiast gorąco polecam pole namiotowe po słowackiej stronie, niecałe 300 metrów od szlabanu na przełęczy, czyściutkie, zadbanie i znacznie ładniejsze od tego przy schronisku. Jest miejsce na ognisko, sa ławeczki, jest chata na posiłki ze stołem i ławkami. Polecam i prosze: nie niszczyć! tak pieknego pola namiotowego po polskiej stronie dawno nie widziałem.
Post jest z 2005 roku, więc pytanie o aktualność informacji ma chyba sens?
Na stronie Cichej Doliny (notabene link zmienił się w międzyczasie) nie ma w ogóle informacji o możliwości nocowania w namiotach, więc to pytanie chyba także nie jest pozbawione sensu? Skąd osoba, która nie była tam 20 lat ma pamiętać, że pole było (jest?) częścią składową schroniska?
Zastanawia mnie zawsze gotowość poświęcenia własnego czasu na tworzenie postów w stylu "poszukaj sobie, zajrzyj do google, itd", których jedynym celem jest dołożenie komuś. Jeżeli post nie spełnia merytoryki forum, to może po prostu zwyczajnie go skasować?

Pojadę w ciemno, a zainteresowanym zdam relację po powrocie :)