1) Wykorzystałaś opcję kasowania postów do usunięcia całości swojej historii na tym forum.
Postąpiłaś tym samym jak 9 letnia dziewczynka obrażona na cały świat - to nie piaskownica i nie możesz sobie zabrać swoich zabawek i pójść z nimi do domu. Usunięcie postów z wątków w których aktywnie uczestniczyłaś powoduje w ich większości konieczność usunięcia całych wątków ponieważ tracą one sens jako całość! Postąpiłaś tym samym także nie fair w stosunku do innych forumowiczów, nie wspominając o ludziach szukających informacji na naszym forum. Dla nich to forum ma być źródłem praktycznej wiedzy o Bieszczadach, a nie śmietnikiem bezsensownych postów i wątków z których ktoś kto uzna, że już mu się to nie podoba pokasował treść.
Ty jako przewodnik powinnaś wiedzieć o tym w pierwszej kolejności - zwłaszcza, że wielokrotnie zwracałaś mi uwagę na oddziaływanie tego forum na potencjalnych odwiedzających Bieszczady.

Opcja kasowania pojawiła się po przejściu na nowy system forum (vbulletin) jako moje niedopatrzenie. Dziś to poprawiłem i to się nie zmieni!

Jest jeszcze kilku forumowiczów którzy aktywnie skorzystali z opcji kasowania postów - ponieważ ich działania miały inne okoliczności zastanowimy w gronie moderatorów czy tamte posty też przywrócić.
Twoje w każdym bądź razie w całości wróciły na forum.

2) Edycja postów również nie jest sposobem na kasowanie całości swojej bytności tutaj. I tutaj również przywróciłem normalność: można edytować swój post przez 5 minut od jego napisania.

Z mojej strony koniec tematu w kwestii kasowania i edycji.

I jeszcze informacja. Pracuję od poniedziałku do piątku w godzinach od 9:00 do 17:00. W tych godzinach jeśli uznasz za słuszne zadzwonić do mnie to proszę bardzo.
Pozostały czas jest przeznaczony dla mojej rodziny i proszę uszanuj to.