Witam
Widzę, że temat jest drążony dalej nad wyborem mięsa.
Mam pewną szybką propozycję:
Pasuje jak wcześniej pisaliście wpłacić zaliczkę niech to będzie kwota 40 zł jaką obliczył Andrzej (przelew na konto zajazdu na stronie www.carynska.pl ---> Kontakt). Jeżeli będzie więcej osób chętnych i kwota będzie niższa, poobliczam i deficyt czy nadwyżke.porozliczamy na miejscu
Każdy, kto ma ochotę przegryźć mięsiwo pisze w tytule BARAN lub PROSIACZEKa z ilości zaliczek wybierzemy, którego mięsiwa w tytułach będzie więcej i to mięsiwo przygotujemy.
Myślę, iż termin do przyszłego wtorku będzie wystarczający napewno jesteście już w większości zdecydowani.
A!!!! Baran (koszt 700zł) może się pokręcić na ogniu natomiast prosiaka (koszt 800zł) z wędzarni pasuje od razu wnieść na sale ( oczywiście na jednej i drugiej przekąsce możemy wypróbować wasze trunki, czyj zapłonie dłużej ten obgryza głowę hehhe ).
Co do wieczoru sobotniego to pasowałoby go zorganizować. Ja mam projektor Andrzej obiecał połączyć się z jakąś mapą i pokazać jakieś ciekawostki. Będą ludzie również zajmujący się GEOCASCH'em może i oni by przybliżyli nam swoje osiągi oraz wrzucili kilka ciekawostek z tego tematu, aby urozmaicić nieustające debaty kongresu :). Jest to impreza internautów, więc pewnie znacie osiągnięcia techniki w sprawach turystyki, pomyślcie coś, chodzi o kilka ciekawostek, może o takie zastosowania, które będą mogli używać wszyscy KIMB'owicze dla integracji oraz odnalezienia się w terenie.
Nio i to by było chyba wszystko na dzień dzisiejszy. Jeżeli będziecie mieli jakieś pytania dzwońcie na moją komórkę nie będę podawał jej publicznie na forum po wsze czasy, ale w takim gronie jak wasze nie będzie go trudno zdobyć.
Jeżeli macie, jakie kolwiek propozycje, co do mięsiwa czy wieczoru sobotniego piszcie i przyłączcie się do jego organizacji
Pozdrawiam i do zobaczenia w UG JacekS

Odpowiedz z cytatem
Zakładki