Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: samuraj

Mieszany widok

Bieszczadnik Awatar Gery
    Na forum od
    01.2007
    Rodem z
    Chrzanów

Domyślnie Odp: samuraj

Hmm, nieufny jestem a nie żadne szczęście, i oczywiście pomoc kolegów od czasu do czasu. Co do "manewrów na giełdzie proponuję sprawdzić nr VIN pojazdu, nie jest to tajemnica a są tam cenne informacje o "cacku" które chcemy kupić.
    Mnie nie jest wstyd, mam auto adekwatne do naszych dróg i zarobków które są takie jakie są. Średnią wieku polskich samochodów odmładzają auta firmowe bo ilu stać na nowe prywatne? Złom jest poszukiwanym surowcem przez huty, będą zakładać własne skupy i te leciwe autka szybko znikną z dróg, prędzej niż butelki po piwie spod przystanku które moim zdaniem bardziej zaśmiecają.
    Pozdrawiam

Bieszczadnik Awatar Czarek pl
    Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    Jaworzno

Domyślnie Odp: samuraj

Cytat Zamieszczone przez Gery Zobacz posta
    Mnie nie jest wstyd, mam auto adekwatne do naszych dróg i zarobków które są takie jakie są. Średnią wieku polskich samochodów odmładzają auta firmowe bo ilu stać na nowe prywatne? Złom jest poszukiwanym surowcem przez huty, będą zakładać własne skupy i te leciwe autka szybko znikną z dróg, prędzej niż butelki po piwie spod przystanku które moim zdaniem bardziej zaśmiecają.
    Pozdrawiam
    I to jest najsmutniejsze(wybacz Gery),brak honoru,Niemiec wystawi 10'cio letni zlom a Polak przyjedzie i kupi a potem opisuje to niemiecka prasa złosliwie komentujac,takie auto stanowi również zagrozenie dla innych uzytkowników dróg.Ty napewno wiesz cos o tym bo mieszkasz prawe na Ślasku,a tutaj tego niemieckiego złomu jest najwiecej.Przez to traca salony samochodowe w Polsce,nowych aut sprzedaje sie mało wiec ich cena musi byc wieksza,same straty.Moim zdaniem sprowadzanie aut powinno byc ale w rozsadnych granicach.To jest kwestia zasad.
    Ostatnio edytowane przez Czarek pl ; 02-11-2007 o 11:31

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów