o ...!
mam mapę na której to nie jest na terenie Parku. Trza kupić nową.
no dobra.
Jako znawcy tego terenu jaką miejscowość proponujecie na ulokowanie czegoś takiego?
ps. gdzie znajdę szczegółowy regulamin PN?
o ...!
mam mapę na której to nie jest na terenie Parku. Trza kupić nową.
no dobra.
Jako znawcy tego terenu jaką miejscowość proponujecie na ulokowanie czegoś takiego?
ps. gdzie znajdę szczegółowy regulamin PN?
Ostatnio edytowane przez Jaro ; 19-11-2007 o 20:00 Powód: regulamin
najlepiej na www
bertrand236
Czyżby jeszcze z lat sześćdziesiątych z kowbojem na okładce? No to ładna wpadka... Fajny jest poziom wiedzy przeciętnego człowieka o ochronie przyrody. I to człowieka na studiach.
Mnie też teraz zapachniało jakąś prowokacją. Trochę nie wierzę, że osoba wykształcona może nie wiedzieć, że w Bieszczadach jest park narodowy.
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 19-11-2007 o 21:05
hehe, dobre sobie, nie wiedziałaś o PN-ie w Bieszczadach a_s?...a ja tu wczytuję się właśnie w arcydzieło publikowane w Pracowni na Rzecz Wszystkich Istot o głębokiej ekologii - ale wesoło:D:D:D
Pozdrawiam,
Derty
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Droga a,
Jaki kierunek kończysz?
Tak z czystej ciekawości pytam.
Hmm może prawo lub historię prawa?
Jak to jaką miejscowość. Masz wątpliwości?
Jabłonki. Już tam jest zaczątek infrastruktury: pomnik i kiosk z pamiątkami.
Ostatnio edytowane przez lucyna ; 19-11-2007 o 14:58
Ja też zgaduję.
A może a_s kończy właśnie architekturę krajobrazu? W pracach na tym kierunku można zobaczyć np propozycję budowy stacji narciarskiej z całą infrastrukturą koło Murowańca. Patrząc na to z tej strony, lokalizacja na terenie BdPN jest tak samo dobra jak każda inna, a papier cierpliwy i zniesie wszystko.
JarekBartek
Jest w Berehach osoba, która ma spore doświadczenie w świadczeniu usług turystycznych. Mieszka przy głównej ulicy Bereh, po lewej stronie jadąc w kierunku Dwernika, nie sposób przeoczyć jej pensjonatu, wybija się wyraźnie ponad zabudową miejscowości. Już od ponad 20 lat jest liderem na tym lokalnym rynku turystycznym zostawiając daleko w tyle konkurencję. Mowa o pani Anieli Kapes (tel. 013 461-06-19) , która wydaje się najbardziej kompetentna w udzielaniu informacji na temat możliwości rozwoju tej miejscowości.![]()
![]()
Pozdrawiam
Przemek
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki