fajna ta oferta wyjazdu na kilimandzaro! kase moze kiedys udaloby sie skombinowac.. tylko nie wiem czy bym dala rade kondycyjnie... i ciekawe jakie najcieplejsze spiwory sa w produkcji..
barnaba- co do wyjazdow z przewodnikiem rozumiem twoje podejscie ale jakos nie wyobrazam sobie samotnego wedrowania po afryce, gdzie ani jezyka nie znam ani realiow kraju.. tak chyba przewodnik duzo moze pomoc- np. jakie owocki zjesc z krzaczka a jakie nie..
a co do marzen mnie najbardziej sie marzy syberia, ural, wyspy solowieckie... gory do ktorych podnoza trzeba przez pare dni jechac gruzawikiem (sam przejazd by mi wystarczyl, nie musialabym juz wlazic do gorywioski zagubione w tajdze, klasztory na wyspach, miasta ktorych nie ma na zadnych mapach...
jakos o kilimandzaro nigdy nie marzylam...ale po przeczytaniu opisu tej wycieczki... fajnie zobaczyc wschod slonca nad afryka!! choc chyba z gor tej wysokosci wolalabym elbrusale jakbyscie kombinowali ekipe na jakas zorganizowana wycieczke na kilimandzaro nie zapomnijcie dac mi znac troche wczesniej :D

Odpowiedz z cytatem
Zakładki