Pokaż wyniki od 1 do 10 z 91

Wątek: Akcja GOPR w Bieszczadach

Mieszany widok

Bieszczadnik Awatar joorg
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Krosno

Domyślnie Odp: Akcja GOPR w Bieszczadach

Cytat Zamieszczone przez Basia Z. Zobacz posta
    .... jednej konkretnej pani ?
    Mam już dość czytania wzajemnych Waszych "polemik"(czytaj: złośliwości) przewijających się w każdym temacie.(do czasu było to śmieszne..ale )
    Obydwie jesteście takie SAME ,jedna drugiej nie przepuści i "polujecie " wzajemnie na siebie.
    Zachowujecie się jak "dziewczynki?? w piaskownicy",a przecież jesteście normalnie "stare baby".Wyobrażcie sobie ,że czytają to inni i śmieją się z Waszego postępowania, tak z jednej ,jak i z drugiej.

ps. myślę, że większość uczestników tego forum ma takie odczucia , ale nikt tego nie napisał , a ja jestem już taki ,że napiszę co myślę. Niekoniecznie inni muszą się zgodzić ze mną .
    Postępujcie obydwie tak dalej i kompromitujcie się nawzajem.
    Przecież jesteście Obie Mądre Dziewczyny ..i nie lepiej byłoby się umówić na "piwo" i wzajemne pogadanie.. , niż publiczne prowadzenie złośliwych dyskusji.
    Ostatnio edytowane przez joorg ; 07-02-2008 o 18:00 Powód: dodałem zdanie ostatnie
    "dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
    Pozdrawiam Janusz

Bieszczadnik Awatar Basia Z.
    Na forum od
    05.2007
    Rodem z
    Chorzów

Domyślnie Odp: Akcja GOPR w Bieszczadach

Cytat Zamieszczone przez joorg Zobacz posta
    Mam już dość czytania wzajemnych Waszych "polemik"(czytaj: złośliwości) przewijających się w każdym temacie.(do czasu było to śmieszne..ale )
    Obydwie jesteście takie SAME ,jedna drugiej nie przepuści i "polujecie " wzajemnie na siebie.
    Zachowujecie się jak "dziewczynki?? w piaskownicy",a przecież jesteście normalnie "stare baby".Wyobrażcie sobie ,że czytają to inni i śmieją się z Waszego postępowania, tak z jednej ,jak i z drugiej.

ps. myślę, że większość uczestników tego forum ma takie odczucia , ale nikt tego nie napisał , a ja jestem już taki ,że napiszę co myślę. Niekoniecznie inni muszą się zgodzić ze mną .
    Postępujcie obydwie tak dalej i kompromitujcie się nawzajem.
    A mi się wydaje że tym razem Twoja odzywka jest całkiem OT i powinna być wyrzucona z tego tematu.

Owszem - zgadzam się z tym, że moja też OT - ale w takim razie powinny być wyrzucone również wszystkie wcześniejsze od miejsca gdzie zaczęło się o "tej pani nauczycielce".

Pozdrowienia

Basia

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)