Podświetla mi się na czerwono cytuj dodatkowo ale nie mogę go otworzyć. Przez cały czas pisze trwa pobieranie obrazu pozostało elementów 2, a ja w tym czasie odkurzyłam pokój i posegregowałam smieci.
Piotrze, nie trafia mi do przekonania to, że są nowe wydania. Kupując jakiś produkt, a jest nim przewodnik oczekuję, że ów produkt jest dobrej jakości. Sparzyłam się na "Słowacji" PASCALA i więcej nie kupię przewodników tego wydawnictwa. Drugi z przewodników kupiłam z ciekawości. Przewodnik rowerowy był jednym z pierwszych tego typu na naszym rynku. Ostatnio byłam w księgarni Bosza w Lesku, bardzo dobrze zaopatrzona w przewodniki. Chciałam kupiś jakąś pozycję o Słowacji, Koleżance przewodniczce i pasjonatce walorów turystycznych tego kraju. Nie było ani jednego przewodnika Bezdroży, poszły wszystkie. Na półce pozostały tylko i wyłącznie przewodniki PASCALA. Z tego co mi mówiono w księgarni nie cieszą się popularnością. To chyba o czymś świadczy.
Nawet nie zwróciłam uwagi na owo drzewo. Masz sto procent racji. Powinno być drewno. To jest tak ciekawie napisany przewodnik, że takie szczególiki uciekają.

Odpowiedz z cytatem