Z Ust Czornej macie nowy szlak (czerwony) zrobiony w zeszłym roku a 2 tyg temu skończony
Przy okazji kilka widoczków z okolic Koloczawy z przed 2 tygodni
http://www.bieszczady.net.pl/copperm....php?album=216
w załączniku mapka
Z Ust Czornej macie nowy szlak (czerwony) zrobiony w zeszłym roku a 2 tyg temu skończony
Przy okazji kilka widoczków z okolic Koloczawy z przed 2 tygodni
http://www.bieszczady.net.pl/copperm....php?album=216
w załączniku mapka
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
Dzięki Irek , dzięki Marcin.. jadziemy jutro zgodnie z planem, a w czwartek (jak dam radę) to napiszę ... czy widziałem limby i czy szlak jest dobrze oznakowany
ps. oż q.. a jaki mam plecak ciężki, tyle co go spakowałem,
ale jak mawiali Starożytni Rosjanie ... "damy radę ..damy radę ,q..a j...o m..ć "
Ostatnio edytowane przez joorg ; 29-08-2008 o 21:54
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Chyba rosjanie z Dołzycy![]()
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Ktoś go przekręcił:
http://www.karpatywschodnie.pl/reada...?article_id=53
(komentarze pod artykułem)
PS. Widać, ze to czeska robota, są podane kilometry, a nie czasy.![]()
Pozdrawiam Janusz
Pozdrawiam Janusz
A mój młody właśnie przedziera się na Świdowcu przez deszcze i nocuje w śniegu.
Pogoda im się wybitnie nie udała i z meteo.pl nie widać jakoś szans poprawy.
Ale może chociaż 1-2 dni będą mieli ładne.
Po lewej są Doboszanka, Chomiak i Syniak - prawda ?
Pozdrowienia
Basia
Basiu, szkoda że nie mają sprzyjającej pogody, bardzo mi przykro.W deszczu , śniegu i zimnie mają tam nie najlepiej.Basia napisała...
Pogoda im się wybitnie nie udała i z meteo.pl nie widać jakoś szans poprawy.
Ale może chociaż 1-2 dni będą mieli ładne.
Po lewej są Doboszanka, Chomiak i Syniak - prawda ?
..
Ale co,... nie ma tak żeby nie mogło być gorzej.
Pozdrów Młodego i dodaj mu sił.
A po lewej jest to.(też fot. Ina)..prawda .
![]()
Ostatnio edytowane przez joorg ; 18-09-2008 o 22:43
Pozdrawiam Janusz
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)