Witam!
W ostatnim numerze mesięcznika Voyage (luty 2004) na stronie 86 jest takie coś - widoczne w załączniku :):
Autorem textu jest Pani Maja Mendraszek, a artykuł traktuje o 15 romantycznych hotelach.
I co Wy na to? :))
Witam!
W ostatnim numerze mesięcznika Voyage (luty 2004) na stronie 86 jest takie coś - widoczne w załączniku :):
Autorem textu jest Pani Maja Mendraszek, a artykuł traktuje o 15 romantycznych hotelach.
I co Wy na to? :))
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
ROTFL. Zapodaj maila do pani Maji, wysle jej pozdrowienia :)Zamieszczone przez admin
To chyba rekord, przebija nawet wiszacy ze dwa lata (zdjeli, mam nadzieje ze sie do tego przyczyniłem, hyhy) w przewodniku na Wirtualnej Polsce tekst o Połoninie Wetlińskiej: "Połonina Wetlińska rozciaga się, bla, bla. Połozona jest przepieknie na szczycie Halicza, a jej ramiona opadają do brzegów Sanu".
Niedawno widzialem tez w "Tele tygodniu" w dziale turystyka, materiał o Bieszczadach. Największe zdjęcie przedstawiało kościół z Bączala w MBL, a podpis pod zdjęciem brzmiał: "W Bieszczadach jest mnóstwo przepieknych cerkwi drewnianych".
Eh..
Ależ to są wszystko Bieszczady.
Już Wam tłumaczyłem, że Polska dzieli się na Starobieszczadzie, Wielkobieszczadzie i Małobieszczadzie.![]()
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
m.mendraszek@voyage.plZamieszczone przez Piotr
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
A ja sie denerwowałem jak mówili Bieszczadzkie ścieżki na zachód od Komańczy........albo Mam baze w Bieszczadach.Gdzie?W Zyndranowej...Chyba ich przeprosze za irytacje...
Pozdrawiam z Wielkobieszczadzkiego (chyba) (obszar Wyżynny, Lubelski)
Paweł
ech... biedacy....
ja tam znam o wiele tańsze kwatery i TEŻ :) w Bieszczadach ... nie wspomne juz o panujacej w nich atmosferze...
z pozdrowieniami....
Wczoraj w Bieszczadach wiało
Patrz zdjęcie
Długi
Witam!
Otrzymałem wyjaśnienie od Pani Maji informujące iż jej tekst w oryginale był inny ale poprawki po jego napisaniu (naniesione przez redakcję??) spowodowały to co widać :))
Czytając inforację o redakcji:
Pani Ibisz - redatkor naczelny
Pani Mendraszek - redaktor :)
Coś mi się to kupy nie trzyma :)))
Pozdrawiam
Darek Magusiak
A ja myślę, że info o tym nowym miejscu noclegowym w Bieszczadach jest bardzo pożyteczna. :D Będą go szukać ci, których nie interesują bardziej reprezentacyjne rejony Bieszczad co zapewni większy komfort pobytu w Biesach ortodoksom takim jak ja .![]()
kryspin
Dlugi ty tak nie zartuj bo ludziska pomysla ze to solina i z deskami sie rzuca do polanczyka lapac faleZamieszczone przez długi
![]()
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki