Januszu niesamowite widoki!!!
A czy spoglądając na Łopiennik nie widzieliście mnie może. Koło południa byłem nad Huczwicami![]()
Januszu niesamowite widoki!!!
A czy spoglądając na Łopiennik nie widzieliście mnie może. Koło południa byłem nad Huczwicami![]()
Marcin
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Świetne obrazy, dzięki![]()
Janusz, przechodziliście przez Baranie, czy jest już czynna wieża widokowa?
Pozdrawiam
Przemek
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Tu jest "historia" , nie wiem może to już widziałeś.
http://www.beskid-niski.pl/index.php...=464&catID=208
Pozdrawiam Janusz
Cytat:
---------------------------------------------------------
Napisał joorg cytując Poleja
... Baranie, czy jest już czynna wieża widokowa?
------------------------------------------------------------
Dzięki Marcowy , dawno się tak nie uśmiałemna forum, trzeba czytać to tak "z boku"żeby wyłapać takie szczegóły.To jest cenna cecha moderatora.(jak to się teraz ładnie nazywa, dawniej to się mówiło na takiego cenzor ;-) )
Ja też pozdrawiam w tym nowym roku.
ps.to są właśnie skutki "wyrywania z kontekstu" cytując kogoś.
Ostatnio edytowane przez joorg ; 01-01-2009 o 17:07
Pozdrawiam Janusz
Mała prośba , czy ktoś pomoże rozszyfrować co to za pasmo gór ?
W czasie inwersji tak dużo i daleko było widać z Tokarni(Pasmo Bukowicy w BN) ,że nie sposób było wszystko rozpoznać.
W zał zdjęcia , na pierwszym po prawej Tatry , centralnie Kamień nad Jaśliskami ,a po lewej w głebi ..no właśnie co to za góry.
Na drugim zdjeciu zbliżenie.Jakieś te góry płaskie takie.Myślałem że to pasmo gór w Słowackim Raju ,ale nie jestem taki pewny.
Może to jakieś załamanie światła?
Pozdrawiam Janusz
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki