Strona 40 z 42 PierwszyPierwszy ... 30 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 391 do 400 z 420

Wątek: Zgłaszanie propozycji lokalizacji VIII KIMB

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Domyślnie Odp: Zgłaszanie propozycji lokalizacji VIII KIMB

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Łapka w górze.
    Szanowny Panie Prezydencie mam pytanie. Ile z głosujących zaszczyciło KIMB swoją obecnością? Ile osób wypowiadajacych sie w tym wątku przyjedzie na imprezę? Ileosób pisało tu tylko po to zaby zaistnieć?
    Szanowna Pani Lucy, nie wiem.
    Nie założyłem odpowiedniej ewidencji (listy obecności), a potem się urżnąłem.
    Zapamiętałem tylko, jak głaskałem podsuniętą mi (chyba przez Ciebie) ciężarną kotkę i obiecywałem jej, że jedno z jej maleństw przygarnę i wychowam jak swoje. I słowa dotrzymuję.

PS
    Na VII KIMB-ie osób wszystkich obecnych (nie mylić z wcześniej głosującymi, w liczbie 24) było, tak na oko, chyba w granicach 30-40. To stan z chwili otwarcia, potem nas ubywało.
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Cytat Zamieszczone przez orsini Zobacz posta
    Ja widzę Krywe i coś jeszcze co nie wiem
    Orsini, nie bądź pesymistką. UG i/lub Wołosate na pewno przejdą do drugiej tury.

W pierwszej turze każdy powinien głosować na lokalizacje, która mu najbardziej odpowiada. Rozumiem, ze będziesz głosować tak jak ja, to znaczy na UG. Gdyby do drugiej turze przeszła tylko jedna z lokalizacji UG/Wołosate, zwolennicy Wolosatego powinni poprzeć UG albo zwolennicy UG poprzeć Wołosate.

Musi wygrać UG lub Wołosate. Pamiętajcie o Anyczce.

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Andrzeju, ja nie wiem, czy to aby Orsini nie ma racji.
    Głosy oddane na Ustrzyki Grn. i Wołosate nie podsumują się, w końcu są to dwie różne miejscowości !

Przed chwilą napisała do mnie na priv. jedna osoba z Naszego Forum (zachowam w tajemnicy jej pseudonim, nie pytaj mnie, kto to), która nosi się z zamiarem zgłoszenia jeszcze 5-tej propozycji lokalizacji VIII KIMB, nawet już rozmawiała w tej sprawie z właścicielem obiektu.
    Odpisałem, że ma czas do godz. 20:00. I albo - zgłaszając obiekt - sama się (ta osoba) ujawni, albo pozostanie to na zawsze naszą (moją i tej osoby) wspólną tajemnicą. No i może Sz.P. Admina i Moderatorów, jeśli czytają "pw".
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Jastrząb z Otrytu

Cytat Zamieszczone przez Stały Bywalec Zobacz posta
    Głosy oddane na Ustrzyki Grn. i Wołosate nie podsumują się, w końcu są to dwie różne miejscowości !
    Oczywiście, same się nie dodadzą. To będzie zależeć od glosujących. Zakładam, że powstanie koalicja UG/Wołosate, gdyby jedna z tych lokalizacji nie przeszła do drugiej tury.

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Cytat Zamieszczone przez andrzej627 Zobacz posta
    Oczywiście, same się nie dodadzą. To będzie zależeć od glosujących. Zakładam, że powstanie koalicja UG/Wołosate, gdyby jedna z tych lokalizacji nie przeszła do drugiej tury.
    Ja bym to ujął nieco inaczej.
    Głosowanie będzie w systemie identycznym, jak rok temu (jutro już będą znane jego szczegóły). Czyli, że aż do chwili zakończenia głosowania można będzie swój głos zmienić a nawet w ogóle wycofać.

I tu widzę zaletę transparentności (aż do bólu !) naszego głosowania. Każdy z nas, jeśli zechce i znajdzie chętnych, będzie mógł taką "koalicję", której przykład podajesz, utworzyć już podczas I tury głosowania.
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Jastrząb z Otrytu

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006

Andrzeju ja nie jestem pesymistką, po prostu nie wiem, która miejscówka przejdzie do drugiej tury dlatego napisałam Krywe plus cos jeszcze

Lucyno a co Ty taka cięta na to kto pisze i kto nie pojedzie. Chyba każdy wie czy chce przyjechac naprawdę czy nie, czy przyjedzie to wiele razy nie jest zależne od nas, a jeśli ktoś nie chce przyjechać, a chce głosować tylko dlatego , że...no cóż jeśli takiej osobie pozwala na to sumienie to mnie osobiście nic do tego. A nie rozliczać, przeliczać itd...zlituj się kobieto, to jest ZABAWA, a nie wybory na prezydenta RP
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

Cytat Zamieszczone przez Stały Bywalec Zobacz posta
    Każdy z nas, jeśli zechce i znajdzie chętnych, będzie mógł taką "koalicję", której przykład podajesz, utworzyć już podczas I tury głosowania.
    O tym nie pomyślałem. Głosowanie zapowiada się więc bardzo ciekawie.

Na forum od
    09.2006

Cytat Zamieszczone przez andrzej627 Zobacz posta
    Rozumiem, ze będziesz głosować tak jak ja, to znaczy na UG..
    źle rozumiesz;-))) jakbym głosowała to na Wołosate, ale nie będę, bo po co?Żeby mnie potem rozliczano?
    Ha mam, DERTY!!!człowiek roku, głosował w zeszłym roku nie pojechał-ROZLICZYĆ GO
    sama mogę karę wymyśleć!a dodatkowo za całokształt
    Ja na pewno na uszach stanę, żeby pojechać z prostej przyczyny--->Rumunia, ale nie lubię bycia pod presją. Zwłaszcza, że jeśli to będzie Krywe to ja nie sądzę, żebym tam dotarła-zgarniecie mnie z Górnych wtedy i już. ale powtarzam-nie wiem, nie umiem wróżyc z fusów
    Bogdan Loebl

Cytat Zamieszczone przez orsini Zobacz posta
    źle rozumiesz;-))) jakbym głosowała to na Wołosate, ale nie będę, bo po co?Żeby mnie potem rozliczano?
    Orsini, widzę, ze udało się Lucynie zbić Cię z tropu. Jaki jest Twój problem? Kto Cie będzie rozliczał? Czego się obawiasz? Że Twój głos nie będzie się podobał Lucynie? To jej problem, nie Twój.

Nie jest Ci wszystko jedno, gdzie odbędzie się KIMB. Wolisz, żeby inni dokonali wyboru za Ciebie?

Według mnie jesteś w tej samej koalicji, co ja. Glosuj wiec na Wołosate, a jak się okaże, ze Wołosate nie ma szans, to przeniesiesz swój głos na Ustrzyki.

Na forum od
    09.2006

Ależ Andrzeju jest mi wszystko jedno gdzie się odbędzie-mam poważniejsze problemy do zmartwień niż miejsce KIMBu ;-))
    poprostu nie wszędzie pojadę, bo nie będzie mi się chciało zaginac z buta na koniec świata po 17h jazdy pociągiem plus iluś tam jazdy busikami z Sanoka, żeby spać w namiocie. Ale obiecuję-jesli tylko nic się ważnego nie wydarzy to do Rumunii pojadę.
    Bogdan Loebl

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)