o w takich kolorkach![]()
o w takich kolorkach![]()
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Malkontent Roku 2009
Tak może być?
Jeśli chcesz coś zmienić to używając kolorków dostępnych przy pisaniu postu zrób swój tytuł o którym marzysz :)
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
piękne!!!!!!!!!!!!!
dziękuję![]()
Bogdan Loebl
Jeszcze tytułem wyjaśnienia:
- Szacunek dla WUKI za inicjatywę ustawodawczą i dla Darka za wykonawczą![]()
- Uzgodnilim, że zamiast Detalika Roku wpiszemy Eksperta, bo to bardziej oczywisty i jednoznaczny tytuł, przynajmniej dla postronnych. No i od przyszłego roku w wyborach Ekspert na stałe zastąpi Detalika
Pozdrawiam.
mój tytuł w kolorze się nie zmieścił;-(((
a ja tu specjalnie nawet awatar zmieniłam na świąteczny![]()
Bogdan Loebl
Musiałem trochę zahakować
Zmiana jest niewielka - mam nadzieję że kolorki są wystarczająco gejowkie?
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
BJUTIFUL!!!
dziękuję!
a już chciałam zaproponować, że skoro nie wychodzi to możemy pójść na kompromis i tam wstawić np czerwony napis adminka albo coś![]()
Bogdan Loebl
To może nawiązując do avatara Orsini ja dostarczę więcej wina takiego jak dla powsimord, wtedy nagrodzeni będą mogli zabrać nagrody w całości do domu ?:)
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
Ja jestem ZA!!!
PS-Hero to gdzieś niedaleko Ciebie zrobione bo to był wschód słońca nad Bugiem jak widać plener fotograficzny, potem było już tylko gorzej![]()
Bogdan Loebl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki