Ręce teżale przede wszystkim było ciemno, czas naświetlania był długi a zwierzę nie czeka
![]()
Ręce teżale przede wszystkim było ciemno, czas naświetlania był długi a zwierzę nie czeka
![]()
Czterech panów B.
Wszystkie trzy tak vis a vis? ... było ciemno? Ja uciekałabym szybciutko
ps: Gwiezdny Niszczyciel typu Imperial - rewelacja!![]()
"Zakochanemu w górach wielkomiejskiemu szczurowi humor poprawia się już nawet na widok kopca Ślęży ... " Aleksander Lwow
Ostatnio edytowane przez bartolomeo ; 16-08-2009 o 23:08 Powód: Dopisek o ciemnościach
Czterech panów B.
Znam tomnie tam się zdarza to i przy dobrym oświetleniu fotografując makietę niedźwiedzia
Na drugi raz każ im stać nieruchomo...co najmniej minutę, aż ustawisz parametry i statyw
Ale nie zmienia to faktu, że fotka warta zachowania, co?
Niezłe bydlaki.
Czyżbyś gdzieś na wschód od Hoczewki buszował?
Minutę to ja stałem nieruchomo, potem zmieniłem obiektyw (wcześniej odpowiedni musiałem wyciągnąć z plecaka), ustawiłem parametry i zrobiłem kilka zdjęć. Statyw wiele by mi nie pomógł bo zwierzęta cały czas były w ruchu, pomogłoby tylko jasne tele... W efekcie mam kompletnie nieudaną od strony technicznej fotografię, której - jak piszesz - dobrowolnie nie skasuję
Tym urodzonym w czepku żubry wyłażą z krzaków na szlak i pozują cierpliwie w pełnym słońcu. Jak często się to zdarza - nie mam pojęcia.
Czterech panów B.
Jam widział jeno dwa razy, choć celowo za nimi nie ganiam...urodziłem się chyba w kasku...
Już się uspokoiłem po ostatnim spotkaniuwięc kilka klasycznych ujęć.
Poszłabym za Tobą...
W którą stronę by tu urosnąć...
Mój ci on!
![]()
Czterech panów B.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)