Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Oj, osobiście nie znam ale słuchy dochodzą![]()
"Nie kłóciłem się z tym chamem, zapłaciłem mu tyle, ile wykazał licznik. Powiedziałem mu tylko na "odjezdne", że klienta to on we mnie nie zyskał, bo "raz Cygan przejdzie przez wieś". Coś tam w odpowiedzi odmruczał".
No kurczęęę, jak tu nie posądzać SB o rasizm, wyssałeś to z mlekiem Matki? (Polki?)
Natomiast całodobowa w Cisnej jest dla mnie novum. Dzięki za info :)
od razu sprostuję plotkę: w Cisnej NIE MA STACJI CAŁODOBOWEJ...
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
W Baligrodzie od roku chyba jest nowa stacja, ale czy całodobowa?
W ostateczności tankuje się w Lesku. Pełny bak od tego miejsca wystarczy na spory objazd.
W "Biełogarodzie" niestety też nie ma całodobówki... Jeśli zas chodzi o LPG w godzinach późnowieczornych, to w sytuacjach awaryjnych i z wyczuciem można zadzwonić dzwonkiem w nast stacji w Baligrodzie -tej przy tartaku. Właściciele mieszkaja na miejscu i nieraz byli uprzejmi mnie poratować, oszczędzając mi zarazem wyprawy po paliwko do Leska...
Ostatnio edytowane przez Jabol ; 02-08-2008 o 09:56 Powód: dopisałem "cósik"
O godz 20 w baligrodzie obie stacje nieczynne. Ta koło tartaku chyba juz calkiem:( "calodobowa" stacja w Cisnej jest tu przez cala dobe:D ale czynna jest od 7 do 20. Co chwila zajezdzaja tu auta odbyc rytuał całowania klamki...
Wielkie dziękiwięc chyba zatankuję się w Lesku a parę litrów do kanistra wezmę awaryjnie, w sumie jadę w terminie gdzie Cisną wolę omijać szerokim łukiem
![]()
Grosar otworzył stację benzynową w Wetlinie... tam gdzie była stara (dla leśnych monstrów).
Bardzo dobra, chociaż nie całodobowa, jest stacja benzynowa w Czarnej, a właściwie tuż przed Czarną jadąc od strony Ustrzyk Dolnych. Od lat tutaj tankuję i jestem zadowolona. Od lat ten sam ajent, od lat te same gadki...
A że 95-tka droższa aż o 30. groszy droższa niż w Krakowie...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki