Zobacz pełną wersję : Nowy użytkownik - powitanie
jeśli mogę coś zasugerować, skoro to będzie Zatwarnica,to najlepszy na pierwszy raz dla "jednego takiego" jest Dwernik Kamień, najlepiej od strony mostu, potem ścieżką do wodospadu. Z Dwernika widać Chatkę i całą Wetlińską.Chatka Puchatka z Zatwarnicy to już wyprawa na całego.
Dziękuje za sugestie. Ślęczę nad mapą, wspomnianej trasy nie znam, (poruszam się wg szlaków nakreślonych na mapie). Mam zatem pytania techniczne związane z waszą propozycją "Dwernik Kamień", ale to już w osobnym wątku :)
pozdrawiam :)
Witam Bieszczadników.
Powoli zapoznaję się z forum i jego zwyczajami i tak trafiłem na ten wątek.
Pocztałem, pooglądałem i mam nadzieję, że znajdę tu kąt dla siebie, wrzucę czasem zdjęcia, napiszę relację, a sam skorzystam z Waszych doświadczeń.
Mam nadzieję, że spotkamy się na szaku :)
Pozdrawiam
Tomek
kobieta_bieszczadzka
20-08-2010, 02:41
No to : Aquai jak to mawiali Mohikanie :) Witamy Ostatni Wilku 8)
No to mnie zaskoczyłaś Kobieto_bieszczadzka, aż musiałem z googlem porozmawiać ;)
Wunneet ;)
Ene due rike fake;-))))
WITAJ Tomku;-)))))
Witaj! Opolska Ekipa rośnie w siłę.Sporo Was tam.Pozdrawiam.
Witam,
przegladajac caly ten internet, trafilem na to forum. Zgodnie z zasadami chcialbym sie przywitac jako ze wybieram sie w bieszczady 14 wrzesnia na 5 dni.
Aktualnie rozwazam opcje wyjazdu samemu, glownie dlatego ze pochodze z tych okolic wiec nie sa mi tak bardzo obce.
Jednakze, jezeli ktos w tym czasie wybiera sie rowniez to prosze o kontakt.
Lukasz
szwędacz
23-08-2010, 20:30
Czesc dzień dobry Witam .
Batu Chan
24-08-2010, 01:18
Witom wszystkich!
Jak brak czasu by odwiedzać miejsca lat dziecinnych -to - choć poczytać można :-(
don Enrico
24-08-2010, 09:26
Witoj Chłopie na wirtualnym urlopie.
Siadaj, gadaj, opowiadaj.
bertrand236
24-08-2010, 16:11
Witom wszystkich!
Jak brak czasu by odwiedzać miejsca lat dziecinnych -to - choć poczytać można :-(
Witaj na forumie
agnieszkaruda
24-08-2010, 17:10
Witom wszystkich!
Witam gorąco ;) czytaj o oglądaj fotki :)
mizar1177
26-08-2010, 00:58
witojcie Forumowicze
fajnie tu u Was
ja to świeżak jestem
choć pare kaemów po bieszczadach za mną
ale wiecie jak to jest
chce się więcej i więcej :)
pozdrawiam
mizar
Witamy, czuj się u nas jak u siebie.
witam, od dziś na forum,
witaj tajemniczy ktosiu;-)
może coś więcej?
płeć choćby?;-)))))
Łukasz Z.
04-09-2010, 20:14
Cześć wszystkim!
Łażę po górach mniejszych i trochę większych, oczywiście po Bieszczadach też, dlatego tu trafiłem:)
Łukasz Z.
04-09-2010, 20:33
Mam nadzieje, że dobrze:). Dzięki za powitanie.
Witaj i się udzielaj. Byle merytorycznie.
saarloos
09-09-2010, 23:33
Witam wszystkich. Bardzo się cieszę, że tu trafiłam! Bieszczady to jedna z niewielu miłości mojego życia... Może forum będzie takim "plastrem na ranę" corocznej dłuuugiej rozłąki.
Będzie! Sprawdzone! Witaj!
bertrand236
11-09-2010, 00:23
Witaj na forum.
Pozdrawiam
Zenobius
12-09-2010, 22:23
Witam forumowiczów!
Bardzo się cieszę, że taki wątek jest i pędzę się przywitać :-)
Po Bieszczadach trochę połaziłem w życiu, ale głównie polskich. Zamierzam to naprawić w tym roku wyprawą w słowacką ich część i oto znalazłem tutejsze forum i postanowiłem wasze głowy pomęczyć o porady dotyczące męczenia moich nóg i cieszenia oczu :-)
Z chęcią odpłacę się garścią fotek :-)
Pozdrawiam!
witaj;-)
ze Słowacji to ja jedynie pamiętam pyszne jedzenie, dają dużo sera do wszystkiego. On się tak fajnie topi,mniaaaaam.
Więcej niestety nic nie wiem;-)))
ale jedzenie polecam;-)))
Witaj! Zdaje mi się, że już troszkę na temat wędrówek po sąsiednich górkach było. Może w relacjach ?Tak, na pewno Recona1.Poszperaj!
bertrand236
12-09-2010, 22:47
Witaj na forumie! W kwestii Słowacji nie pomogę :-(
Pozdrawiam
Witajcie!!!
Właśnie niedawno zawitałem na tą stronkę. Dotychczas korzystałem z portali konkurencji, ale Mea Culpa, obiecuję, że już nie będę
A tak szczerze, to tu się cos dzieje przynajmniej. Mam nadzieję, że towarzystwo jest serdeczne i pomoże w potrzebie
Pzdr
Eeee, aż tak zaborczy to my nie som;-)
Korzystaj ze wszystkiego co dostępne.
I witaj;-)))))
Zenobius
12-09-2010, 23:00
Dzięki za miłe powitanie! :-)
WUKA - szperać szperam, ale może ktoś coś poradzi spersonalizowanego :-)
Może być problemik, Słowacja nie jest tak popularna.
Dlatego fajnie, że jedziesz. Dowiemy się dlaczego w sumie nie jest;-)
Poza Tatrami i Fatrami oczywiście.
Zenobius
13-09-2010, 00:52
Tia, mój odwieczny problem porywania się na rzeczy, których nikt/mało kto, robił ;-)
Cóż, pójdę, opiszę i dam znać :-)
Jedno pewne, na pewno się nie zawiedziesz. To klimatyczne pogranicze, pełne cerkiewek, miłych ludzi, dobrej kuchni. Polecam po drodze skansen w Swidniku, Kupele,Stropków.Bardzo jestem ciekawa twoich wrażeń i doświadczeń. Przykro o tym pisać, ale uważaj na sympatyczne maluchy, które kiedyś nas sprawnie okradły .Powodzenia!
Basia Z.
13-09-2010, 10:32
Tia, mój odwieczny problem porywania się na rzeczy, których nikt/mało kto, robił ;-)
Cóż, pójdę, opiszę i dam znać :-)
W kwestii Słowacji (całej) to ja mogę pomóc, ale proszę o konkretne pytania.
I może by tak w osobnym wątku, a nie "powitalnym".
I w ogóle to też witam
Basia
siema!
Zacząłem juz pisać o rykowisku, a nawet się nie przywitałem. Gdzie moje maniery...
Naprawiam ten błąd i mówię wszystkim CZEŚĆ!!!
pozdro!
Cześć Zork! Czuj się wśród nas dobrze!
Witam, jestem nowy, fajnie coś takiego napisać bo tak w realu na tym świecie chodzę już prawie 50 lat. Zawsze lubiłem chodzić po górach, ale w tym roku wymyśliłem sobie że od Rabki przejdę sobie czerwonym szlakiem w Bieszczady. Niestety z konieczności nie w jednym etapie ale na raty. Do tej pory w dwóch odcinkach doszedłem do Chyrowej /Beskid Niski/. Mam nadzieję że we wrześniu w kolejnym wypadzie dojdę do Komańczy. Pozdrawiam wszystkich.
Pierogowy
18-09-2010, 23:24
Rozgosc Sie,
Prosze
maciejka
18-09-2010, 23:29
Serdecznie witam nowoprzybyłych Bieszczadników!:)
Witajcie, też jestem nowa, choć Bieszczady do listopada 2009 roku były tylko dla mnie nazwą, wyrazem, bliżej nieokreślonym miejscem na mapie. Wszystko zmieniło się w dniu w którym pojechałam w Bieszczady na wycieczkę na wycieczkę z pracy. Trzeciego dnia po zakrapianej imprezie, trzygodzinnym śnie, na kacu i żeby było weselej z bulami menstruacyjnymi weszłam na połoninę Wetlińską. Był to dla mnie wielki wysiłek, parokrotnie chciałam zawrócić ale doszłam. Na szczycie idąc szlakiem pokochałam te góry. Miłość tę okupiłam potem, krwią i łzami ale nic co dobre nie przychodzi łatwo. Zrozumiała co oznacza << ścieżka gór >>. Poprzez wysiłek poczułam się oczyszczona, poczułam się człowiekiem takim jakim zawsze chciałam być - dobrym człowiekiem. Wszystko co nieistotne spadło przestało się liczyć. Endorfiny puściły mnie dopiero po 6 miesiącach i nigdy nie byłam tak szczęśliwa jak wtedy.
Dzisiaj myśląc o Bieszczadach myślę o domu którym się dla mnie stały. Zagarnęły moje serce.Więc witajcie bo wiem dokładnie co czujecie do tych gór i cieszę się że trafiłam na to forum.
Ładnie napisałaś,jakże Cię rozumiemy (chociaż mnie bóle menstruacyjne nie dotyczą. Chyba że bóle menstruacyjne duszy). Witaj na forum!
diabel-1410
20-09-2010, 17:22
Witaj zarażona kobieto-dwie informacje 1-to pozytywna choroba 2 niestety są duże szanse na to że zaczniesz odlicza jak większośc z nas czas od pobytu tam do kolejnego a reszta straci znaczenie
Pierogowy
21-09-2010, 01:12
fajnie,
energia i szczerość rozsadza twoje pisanie,
witam
ps .a pierogi to jakie lubia w radomiu ???
Ruskie bardzo lubimy no i te z grzybami. Niestety internet mam tylko w pracy. W domu siedzę na walizkach i czekam na przeprowadzkę więc go nie zakładam. O Bieszczadach mogę pomarzyć dopiero w przyszłym roku. Teraz mam na głowie wykańczanie domu. Diabel 1410 masz rację strasznie mnie ciągnie w góry i tęskno mi strasznie. Bardzo się cieszę z waszego ciepłego przyjęcia. Pozdrawiam.
Witaj Krysiu dobrze jest << usłyszeć >> u nas :-)))
Witaj,witaj! I wszelkie "między" Bieszczadami przeczekuj wspólnie z nami.Pozdrawiam!
tomas pablo
21-09-2010, 19:12
witaj ! ..z Radomia to już całkiem niedaleko W Biesy...zawsze jak mijam Radom , to tak się czuję.:razz:
Witam wszystkich użytkowników forum.
W Bieszczadach na poważnie byłem w tym roku pierwszy raz i muszę przyznać że co najmniej się zauroczyłem. Chociaż w życiu miałem szczęście być i łazić po różnych górach, to jakoś żadne z nich nie wzbudziły u mnie czegoś takiego, sam nie wiem jak to nazwać. Od kiedy wróciłem z tygodniowych wakacji czuję się jak przyciągany przez jakiś wielki bieszczadzki magnes, czy coś w tym rodzaju. I przeglądając to forum widzę, że nie jestem wyjątkiem. To jakaś choroba?..
Poza tym chciałem bardzo podziękować, bo dzięki wszelkim informacjom i doświadczeniom użytkowników forum łatwiej było mi zaplanować wyjazd, wiedziałem jak przyjechać, gdzie spać, co jeść, którędy chodzić, etc. Jeszcze raz dzięki i mam nadzieję, że moje krótkie bo tygodniowe doświadczenia też się komuś na coś przydadzą.
Pozdrawiam wszystkich tęskniących jak ja
Tak! Bieszczadzki bakcyl, to jest "taki mikrob co go wdychasz na wędrówce"...Tylko dlaczego jesteś smutny? Przypomnij sobie i nam ten pobyt relacją, która ucieszy! Pozdrawiam.
Cześć " smutny " zawsze chodząc po wysokich górach miałam wrażenie że one istnieją dla samych siebie a my możemy tylko po nich chodzić czy wspinać się. Będąc w Biesach czułam że te góry są dla ludzi, akceptują nas i wręcz zapraszają żeby w nich żyć. W yjątkowa aura i energia tych gór to właśnie ten Bieszczadzki bakcyl. Jak już się zaraziłeś to będzie z tobą, raz bardziej nasilony raz mniej. Jo tyż nowa -Witaj
Pierogowy
23-09-2010, 09:37
Hallo,
Witamy na szlaku !
Ps. .a pierozki "smutne" to jakie sa ???
Zapraszam z przepisem do offu u dolu forum
Hej
Hej, to ja z tych nowych, etapami docieram do Bieszczad , doszedłem do Komańczy z zachodu, wróciłem dzisiaj domu po pięciodniowej wędrówce po Beskidzie Niskim i czekam na następną pełnię Księżyca z piękną pogodą by powrócić do Komańczy i iść dalej na wschód. Widziałem z daleka przy tej pięknej pogodzie POŁONINY. Wyglądały jak olbrzymie statki kosmiczne - niesamowite. Jelenie ryczały i spać nie dawały. Pozdrawiam wszystkich - mamut.
don Enrico
25-09-2010, 22:32
Dobrze jest mieć plan, mieć marzenia/
Niech Osławica nie będzie przeszkodą, uwierz że za nią kryją się piękne rejony
Niech granica nie będzie przeszkodą, uwierz że za nią też kryją się piękne rejony.
Uśmiechnij się - zapraszamy w Bieszczady.
Kosinowy Człowiek
27-09-2010, 14:13
Siemanko,
po Bieszczadach pałętam się od paru lat, ale dopiero teraz naszło mnie, by dotrzeć w rejony najdalsze i najdziksze, zapomniane. Ruszam pojutrze :D
Pozdrawiam Wszystkich
Kosinowy Człowiek
Witam wszystkich Bieszczadników.
Często bywałem na forum i "przysłuchiwałem" się różnym dyskusjom, przyszła kolej na wizyty bardziej oficjalne :)
Pozdrawiam, do zobaczenia w Bieszczadach.
don Enrico
26-10-2010, 09:43
Witojcie !
To jeszcze nie jest tak źle na forumie jeśli przysłuchując się różnym dysputom postanowiłeś się przysiąśc bliżej.
A co to sprawiło że z Wrocławia minąłeś tyle górek po drodze, aby zatrzymać się na samym końcu ?
sir Bazyl
26-10-2010, 17:07
Witajcie i bierzcie się za pisanie!
Witaj i aktywnie włącz się do dyskusji na forum.
Tak naprawdę nie zatrzymałem się na końcu, tylko wracam do początku :) Pochodzę z Podkarpacia i ilekroć odwiedzam rodzinne strony, staram się odwiedzić też Bieszczady.
Pierogowy
28-10-2010, 12:31
wrocław i twój nik
toż to prawie lwowskie klimaty,aj
Witajcie wszyscy i dobrze się tutaj czujcie!
Ps. Kosinowy Człowiek to brzmi prawie jak Osinowy Kołek. Taki z ciebie pies na wampiry, czy to tylko moja niewybredna wyobraźnia?;)
dagmusia
28-10-2010, 18:02
Witam wszystkich :)
Zaglądam tu od dawna, choć sporadycznie, znalazłam nie raz kilka pożytecznych informacji - za co wszystkim forumowiczom bardzo dziękuję, a niestety do tej pory nie przywitałam się... Dziś siedząc do późna w pracy naszły mnie wspominki tegorocznego wyjazdu, więc zajrzałam i tym razem jednak się odezwę. Bieszczady mnie dotknęły jeszcze w liceum, ale potem była baaaardzo długa przerwa. Jednak od dwóch lat spełniam moją dawną tęsknotę i jesienny urlop to tylko Bieszczady.
Witaj!
Bardziej Warszawa czy bardziej Toruń?
dagmusia
28-10-2010, 20:35
Witaj!
Bardziej Warszawa czy bardziej Toruń?
tak zwane całe życie Wawa, a od pół roku Toruń
Witam serdecznie. Jako że nowy kilka słów . Z nad Osławy Bieszczady o rzut oszczepem .FORUM czytam od jakiegoś czasu .Wiek po40
jeszcze raz Wszystkich serdecznie pozdrawiam
mAAtylda
08-12-2010, 12:24
Witamy!
agnieszkaruda
08-12-2010, 12:35
Witamy i pozdrawiamy dolinę Osławy i nie długo się tam wybieramy :)
Dzięki dzięki
Zapraszam nad Osławę ,dzisiaj troszkę szaleje - roztopy
pozdrawiam
Witam serdecznie wszystkich. jestem tu nowa i chciałam tylko sie przywitać:)
Ja też jestem nowa, zatem witam:) Kilka lat temu przesadzono mnie do Pyrlandii i tak już mi się tu zostało :) Wiem, wiem, wstyd to wielki, ale nigdy nie byłam w Bieszczadach... A słyszałam, że są piękne. Dlatego mnie tu przygnało - może w końcu się skuszę? Pozdrawiam wszystkich.
Witamy na forum.Kilka Pyr tu znajdziesz.
Emna witaj na forum. Zapraszam na pyrlandzkie spotkania. I pamiętaj jak raz pojedziesz w bieszczady to złapiesz wirusa na którego nie ma lekarstwa. No i Ci tak zostanie.
Capricornus
08-01-2011, 20:58
Bieszczady... to jedno z tych miejsc, gdzie jedzie się tylko raz... by później tylko tam wracać. Wiem coś o tym. Witaj Emna!
.....Kilka Pyr tu znajdziesz.
Też witam , a tak nawiasem , podoba mi się ta Poznańska więż z Rodakami
Przyznaję się bez bicia, że rodowitą poznanianką nie jestem:) Pochodzę z pięknego miasta Łodzi. Do Pyrlandii przyjechałam na studia (kiedy to było?!) i tak już mi się zostało:)
Faktycznie, tutejsze więzi są godne pozzadroszczenia. Rodzinne, przyjacielskie, w ogóle - jakiś taki lokalny patriotyzm. W Łodzi to z kolei inna historia:)
michaś.g
21-01-2011, 23:35
siemka witam wszystkich , sorki ale chwile wcześniej odpisałem w jednym temacie, ale zauważyłem że nalezy sie najpierw przywitac więc naprawiam swoj błąd , więc jeszcza raz pieknie wszystkich witam.
agnieszkaruda
21-01-2011, 23:55
witamy witamy :)
dziabka1
22-01-2011, 09:27
Witaj Michaś, rozgość się :)
michaś.g
22-01-2011, 11:01
dzieki zapewne sie rozgoszczę, wczoraj siedziałem do 3 w nocy czytajać forum i co dla mnie ciekawsze tematy. Szczerze mówiąc niektóre lekko dziwne tematy, poruszające kwestie typu, pierwszy wyjazd w bieszczady , gdzie iść, co mogę zobaczyć, co zabrać itp. , chyba młodzi ludzie są teraz jacyś tacy mało przygotowani do życia , pewnie era komputerów tak wpływa. Ale fajnie że jest takie forum gdzie , można się czegoś dowiedzieć od mądrzejszych ludzi , bardziej obeznanych w temacie, mam nadzieje że jak będe miał jakis problem to ktoś mi też pomoże .
Masz trochę racji. Teraz znacznie prościej jest wejść na forum i zadać pytanie, niż samemu poszukać. To już wymaga trochę więcej niż minimum wysiłku.Niedługo
świat będzie się dzielił na ery przed pierwszym komputerem i po.
Witamy! Czuj się tu dobrze!
Witam wszystkich serdecznie :)
i dalej sie idę zagłębiać w fascynującej lekturze w poszukiwaniu natchnienia na wakacyjny wyjazd w gronie szalonych potworków.
pozdrawiam wszystkich
j.acek
Witaj na forum, powodzenia w eksploracjach :)
Witajcie,
Bardzo ciekawe forum.
Szukam ludzi interesujących się tematem : traperów, mountain man, rendezvous i buckskinnerów.
Witam....:)
witam wszystkich obecnych ....:)...
pochodzę z okolic Wadowic -małopolskie...
.... ,nowy nie jestem ale do tej pory nie miałem posta....wiecznie mnie gdzieś nosi...:)
super miejsce dla miłośników Bieszczad i Karpat ogólnie...
....moja wiedza w tym miejscu wzbogaci się .....oj i to bardzo....
hej....wszystkim....:)
ezechielu
21-02-2011, 23:06
Witam wszystkich
przeglądam już jakiś czas to forum, dzięki Wam będę mógł lepiej zaplanować wakacje ;)
Witam wszystkich użytkowników tego forum.
Nazywam się Henryk Mościbrodzki, urodzony 3 maja 1955 roku w Łosicach. Od 1978 mieszkam na Śląsku - aktualnie w Gliwicach. Wojsko odsłużyłem w Żaganiu i w Żarach. Interesuje mnie kooperatyzm, Linux, modelarstwo, radioamatorstwo (krótkofalarstwo) - szczególnie prowadzenie nasłuchów stacji radioamatorskich, turystyka, i jeszcze wiele innych rzeczy. 11 lat byłem aktywnym instruktorem ZHP (od funkcji przybocznego do kwatermistrza hufca). Zajmuje się popularyzacją idei spółdzielczej, tej autentycznej a nie z nazwy. Jestem sygnatariuszem Porozumienia Osób Wspierających Niezależną i Autentyczną Spółdzielczość, które jest ruchem społecznym działającym na rzecz rozwoju autentycznej spółdzielczości. Udzielam się na wielu forach dyskusyjnych, które uważam za dobrą platformę do wymiany poglądów. Od jakiegoś czasu jestem aktywny na Wikipedii (http://pl.wikipedia.org/wiki/). Żonaty od 1989 roku. Członek-założyciel Pro Loquela Silesiana (http://pl.wikipedia.org/wiki/Pro_Loquela_Silesiana) - Towarzystwa Kultywowania i Promowania Ślaskiej Mowy, miłośnik kultury wilamowskiej (http://pl.wikipedia.org/wiki/Wilamowianie) i języka wilamowskiego (http://pl.wikipedia.org/wiki/J%C4%99zyk_wilamowski).
Tak przy okazji, szukam - chętnych - osób, które chciałby działać na rzecz odrodzenia autentycznej spółdzielczości w Polsce.
trzykropkiinicwiecej
02-03-2011, 21:51
cóż to jest ta autentyczna spółdzielczość? Ale może o tym to w innym wątku... Witaj na Forum
Chyba jeszcze nikt się tu tak skrupulatnie nie przedstawił… Witaj!
Witaj ..witaj , nie złe "wejście " ;) zaprezentowałeś, tylko wiedz ,że za bardzo tu nie znajdziesz "spółdzielni" (???)
ps. a tak nawiasem, na ilu forach działasz i się prezentujesz ?, to tak przy okazji się pytam.
don Enrico
02-03-2011, 22:31
Witaj na forumie !
Z przyjemnością witamy osoby otwarte do jakich bez wątpienia należysz.
Łosice???? to tak blisko mojego miejsca:)
Witaj w gronie ludzi "zarażonych" ale z całą pewnością nie spółdzielnią.
Ja też jestem żonaty od 89.
Witaj bracie:razz:
Pierogowy
10-03-2011, 01:30
na banhofie pizło dwie
patrz tam jako
marmota_m
16-03-2011, 01:11
Się nie przywitałam... To tak z kilkumiesięcznym poślizgiem - ...bry wieczór ;)
Witam.
Tak jak wiele osób piszących przede mną, na forum zaglądam od lat. Przez ten czas niejednokrotnie bliski byłem zarejestrowania się, ale jakoś tak wyszło, że dopiero teraz. Może dlatego, że w Bieszczady zwykle jeżdżę sam, poza wioskami, szlaków i ludzi unikając. Tak widzę te "moje biesy", tak też widziałem forum. Ale, że z wiekiem człowiek się zmienia....:-) Tak na prawdę, to poczytałem trochę Waszych postów społecznościowych (czego dotąd nie robiłem- o Waszych spotkaniach, KIMBach, poezji itp.) i ta atmosfera forum bardzo mnie ujęła. Bo czyż nie fantastycznie jest poznać sympatycznych ludzi- w dodatku podzielających nasze pasje... Chyba rzeczywiście się starzeje;-))
Jeszcze raz serdecznie witam.
Dzień dobry, cześć i czołem Wszystkim Starym- Nowym.
Leszczyna
31-03-2011, 16:51
Dobry dzień wszystkim!
Pozwolę sobie się rozgościć :)
pzdr
tomas pablo
31-03-2011, 17:30
:wink: Witaj !
Dobry dzień wszystkim!
Pozwolę sobie się rozgościć :)
pzdr
Witaj i zostań z nami. Gdzie jest miejsce dla 4497, to dla jednego też się znajdzie.
a ja bym się chciała przywitać ze wszystkimi:) witam i do zobaczenia na innych wątkach:) pozdrawiam!!!!;]
tomas pablo
04-04-2011, 17:50
:grin: witaj !...i powodzenia na Pikuju !
Dzieki wielkie;] jeśli ktoś odpowie na wszystkie moje pytania to sie na pewno wybiore!!!:P a jesli nie odpowie to sie zawstanowie i i tak sie pewnie wybiore:) pozdrawiam
bogdaneg
05-04-2011, 14:15
Witojcie http://bieszczadzkieforum.pl/images/smilies/icon_e_biggrin.gif
Jam jest Bogdan, towarzyszy mi moja Kochana Agniesia, włóczę się od kilkunastu lat po Biesach. Parę pagórków zaliczyłem, 99% jeszcze nie.
Bywam u Jankesa w Maniowie i Leśniczego Grzesia w Terce, odwiedzam P. Rysia Sz. w Cisnej, opalam się i pływam po Solinie, jednak najbardziej wolę walnąć 300 km i zobaczyć coś ciekawego.
Plan na 2011 rok: Bieszczady Wschodnie UA
Może na Krym się rozpędzę...
Lubię popić i pośpiewać przy ognisku http://bieszczadzkieforum.pl/images/smilies/icon_e_wink.gif .
Witaj.Na tym forum nikt nie pije.:-D
Wojtek Pysz
05-04-2011, 14:56
Kolega napisał wyraźnie, że: "Lubi popić i pośpiewać przy ognisku" a nie na forum :)
hahahaha
Witaj;-)))
Witam wszystkich gorąco! Mam 32 lata, ale nigdy nie byłam w Bieszczadach ;( Może to dziwne, a może nie ;) W każdym bądź razie jest to moje marzenie od kilku lat i jakoś tak z roku na rok trudno mi się wybrać w to niewątpliwie piękne, najpiękniejsze i najbardziej kuszące miejsce na ziemi /dla mnie takie właśnie są Bieszczady/. W tym roku moim głównym założeniem jest wyprawa w Bieszczady choć na kilka dni. Marzy mi się samotny wyjazd, odpoczynek, cisza i spokój, a tak na przyszłość marzę o tym, aby osiąść w Bieszczadach na zawsze! Nie wiem, skąd się to u mnie wzięło, ale taka już jestem ;)
Witojcie!!! ;)
Witaj i realizuj swoje marzenia.
Dziękuję Marku! Tylko dlaczego spełnianie marzeń to taka ciężka droga???
Ciężka droga ! nie no małymi kroczkami proponuję ..
na początek wizyta u nas , zapraszamy
i witamy....
chwastek
05-04-2011, 22:45
Witam wszystkich gorąco! Mam 32 lata, ale nigdy nie byłam w Bieszczadach ;( Może to dziwne, a może nie ;) W każdym bądź razie jest to moje marzenie od kilku lat i jakoś tak z roku na rok trudno mi się wybrać w to niewątpliwie piękne, najpiękniejsze i najbardziej kuszące miejsce na ziemi /dla mnie takie właśnie są Bieszczady/. W tym roku moim głównym założeniem jest wyprawa w Bieszczady choć na kilka dni. Marzy mi się samotny wyjazd, odpoczynek, cisza i spokój, a tak na przyszłość marzę o tym, aby osiąść w Bieszczadach na zawsze! Nie wiem, skąd się to u mnie wzięło, ale taka już jestem ;)
Witojcie!!! ;)
Jakbym czytała siebie sprzed roku.
Jakie depresyjne tony :-D
natalia, moge Ci pomóc spełnić Twoje marzenie ... z małą korektą ... otóż, jestem od 4 do 9 maja sama w Bieszczdach - mam w pokoju wolne łóżko. Generalnie jestem bezwonna i niemal niewidzialna. Przyjeżdżaj! ... lubię prostować ścieżki osobom podobnym do mnie ;)
ps. a na samotny wyjazd zdecydujesz się nastepnym razem ... zresztą - może zweryfikujesz nieco swoje marzenia co do samotnych wędrówek w Bieszczadach ...
Za to właśnie kocham to forum,
pozdrawiam serdecznie nowe i zasiedziałe Bieszczadniczki
Długi
helios90
09-04-2011, 12:52
Witam Was serdecznie
don Enrico
09-04-2011, 14:21
Cześć ! :-D
bertrand236
09-04-2011, 14:41
Witaj i zostań z nami dłużej.
pozdrawiam
Gdyby było lekkie nie byłyby to marzenia :-)
Witam serdecznie! Dziś przez całkowity przypadek trafiłam na to Forum...chociaż ponoć w życiu nie ma przypadków ;) Poprzeglądałam pobieżnie kilka działów i stwierdziłam,że fajnie by było się zarejstrować,przywitać i tak oficjalnie kożystać z forum :D Bakcyla zwanego górami złapałam już sporo lat temu.Łazikuję po różnych polskich (i nie tylko) górkach,ale jednak Bieszczady zawsze będą dla mnie tymi pierwszymi,najważniejszymi i najukochańszymi,noszonymi z sentymentem w serduszku :) Pozdrawiam gorąco-Paulina
jednak najbardziej wolę walnąć 300 km i zobaczyć coś ciekawego.
Plan na 2011 rok: Bieszczady Wschodnie UA
Może na Krym się rozpędzę...
Lubię popić i pośpiewać przy ognisku http://bieszczadzkieforum.pl/images/smilies/icon_e_wink.gif .
jakie fajne plany i nastawienie do zycia!!! :mrgreen: ajak sie swietnie ze soba łacza!!!! moze sie kiedy przy jakim ognichu spotkamy!!!
Milego "rozpedzania sie" !!
a tak na przyszłość marzę o tym, aby osiąść w Bieszczadach na zawsze! )
Oj ostatnio jakos duzo osob o tym marzy.. i tym samym w bieszczadach coraz bardziej gęsto a takie tereny pod zielona gora coraz bardziej pustoszeja...a niektorym to calkiem pasuje! :-)
W fajnym miejscu mieszkasz- klimatyczne wioski, duzo bunkrow, starych palacykow, zapomnianych kosciolow i przepastnych lasow.. A wedrujac po zarastajacych cmentarzach wiosek ktorych juz nie ma, czy dawnych swiatyniach niewygodnego w polsce obrzadku- mozna odnalezc wiele bieszczadzkich analogii..
Zycze udanego wyjazdu i realizacji marzen- jak sie bardzo chce to nigdy nie jest za trudno :-)
lajnakarolajna
05-05-2011, 12:49
witam witam :)
To i ja świeżynka na forum powiem grzecznie.....Witajcie! 23583
agnieszkaruda
12-05-2011, 15:24
Witaj :)
mAAtylda
12-05-2011, 15:34
Cześć!!!
robson10
19-05-2011, 23:13
Witam mówią mi Robson jestem belfrem z zachodu naszego wspanaiałego kraju,
kocham dwie rzeczy piłkę nożną i wędrówki górskie :)
Jakiś czas temu zakupiłem huskiego przeczytałe zew krwi i zatęskniłem za dziką przyrodą ( na Alaskę niestety kawał drogi) więc postanowiłem spróbować u nas w Polsce pomyślałem oczywiście o ... Bieszczadach.
Marzyło mi się wędrowanie po górkach i dolinach a co najważniejsze wolność i bliskośc natury a gdzie można to znaleźć ?? WIADOMO
I tak się zbierałem, zbierałem aż w końcu w zeszlym roku się zebrałem, powiedziałem jadę - moja pani oczywiście (co namiot?? żeby mi robaki do d... właziły?? - NIGDY wykrzyczała) Więc samotna wyprawa (pomyślalem) i udałem się. To co zobaczyłem opiszę w następnych postach ale tak mnie trafiło że do teraz "nie ogarniam" (jakby powiedzieli moi uczniowie) zakręcilo mnie na amen i w tym roku już nie mogę się doczekać wakacjii.
Witam mówią mi Robson ... To co zobaczyłem opiszę w następnych postach ale tak mnie trafiło że do teraz "nie ogarniam" (jakby powiedzieli moi uczniowie) zakręcilo mnie na amen i w tym roku już nie mogę się doczekać wakacjii.
Witaj..witaj i pisz ... a widać ,że "złapałeś zakręcenie", to niebezpieczne ;)
sir Bazyl
19-05-2011, 23:23
Witaj robson10! Jak już Cię wzięło - to koniec! :) A raczej piękny początek tego co Cię czeka na tym krańcu Polski i dalej...
bertrand236
19-05-2011, 23:48
Cześć! Czekam na c.d. Czuj sie tutaj dobrze.
Pozdrawiam
mAAtylda
10-06-2011, 14:24
Też Cię witamy!!
Witam wszystkich :) Witamy serdecznie i podziwiamy, bo znad morza to kawałek w biesy :-)
Witajcie Wszyscy! Jestem tu od wczoraj :)
Witamy serdecznie i podziwiamy, bo znad morza to kawałek w biesy :-)
I to spory - ale w tym roku nic mnie nie powstrzyma by przyjechać - chyba po prostu podróż będzie droższa niż sam pobyt ;)
I to spory - ale w tym roku nic mnie nie powstrzyma by przyjechać - chyba po prostu podróż będzie droższa niż sam pobyt ;)
Jest nas coraz więcej;)
Witaj sąsiedzie
Witajcie, wybrzeżacy i podlasianie :)
Jest nas coraz więcej;)
Witaj sąsiedzie
Przeglądając forum i szukając informacji zauważyłem że jesteś z Trójmiasta - zawsze to jakaś możliwość zasięgnięcia informacji bezpośrednio od Bieszczadnika niż tylko z forum :) Póki co planuję, knuję, myślę i zastanawiam się - mam milion pytań w głowie i zbieram sprzęt - dobre buty już mam :)
Pozdrawiam!
To ja również witam serdecznie :)
Co prawda zarejestrowałam się już dawno temu, ale do tej pory byłam tylko obserwatorką, która chętnie korzystała ze wskazówek zamieszczonych na forum ;)
W tym roku również muszę się wybrać w Bieszczady. Jeszcze nie wiem z kim, kiedy, na jak długo i jak tam dojadę (zeszłoroczna, 23godzinna podróż mnie wykończyła ;) ale było warto :))
Witaj!
Polecam Ci do Warszawy i z Wawy już busem, wyjdzie połowa tego czasu;-)
Witam wszystkich nowicjuszy!
Chlopakzwawy
28-06-2011, 15:23
Ja również witam wszystkich serdecznie. Dotychczas w Bieszczadach byłem raz, ale planuję niedługo ponownie się tam wybrać.
mAAtylda
28-06-2011, 15:55
Zapraszamy!
Witamy. Ale zauważyłem, że nowi użytkownicy witają się ( i bardzo dobrze), ale potem znikają. Zachęcam do aktywnego udziału na naszym forum.
I do relacji ilustrowanej zdjęciami.
Tyram od rana do wieczora, to chcę czasem popatrzyć jak inni mają dobrze i łażą po krzaczorach i takich tam
Pozdrawiam
Długi
autochtonka
15-07-2011, 20:32
ja również witam wszystkich serdecznie
Witaj i do zobaczenia na szlaku
Witam wszystkich!
Wprawdzie trafilem tu w poszukiwaniu informacji przed swoja pierwsza wyprawa, jestem pewny ze bede mial okazje podzielic sie wrazeniami z wielu nastepnych :)
Do zobaczenia na szlaku,
Michal
trzykropkiinicwiecej
23-08-2011, 22:00
Ahoy... Wędruj ... a co....
bertrand236
23-08-2011, 23:15
Witaj i dziel się... Czekamy
Winnetou
27-08-2011, 23:57
Witam wszystkich!
Bardzo mi miło dołączyć do tak szacownego bieszczadzkiego grona.
Zgodnie z sugestią z poprzedniej strony postaram się być aktywnym użytkownikiem, chociaż z moją leniwą naturą to różnie z tym może być :-)
don Enrico
28-08-2011, 10:08
Hough !!!
Przybywają nam mieszkańcy wigwamu - witaj !
Niech wielki Manitou prowadzi cię bezpiecznie przez bieszczadzkie ścieżki nie-wojenne.
bertrand236
28-08-2011, 17:39
Witaj!
Corka_Browara
24-09-2011, 13:20
Hej, chyba przedwczoraj zarejestrowałam się na forum ale dopiero teraz znalazłam wątek, w ktorym należałoby się przywitać :) Zatem dzień dobry :) W Bieszczady ciągnie mnie jak jasna cholera. Trochę się tu już zadomowiłam. Pracowałam w wielu miejscach - hotel górski wetlina, rawki, jaworzec, siekierezada, ranczo, łemkowyna. mieszkam od 5 lat niestety w krakowie, choć bardziej stety niż w rodzinnej miejscowości na podkarpaciu -stalowa wola. jednak moje myśli skaczą po połoninach i ciągle kombinują kiedy doń powrócić. górskie szlaki przemierzam samotnie. czasem pogrywam na harmonijce. uwielbiam czytać książki - dostojewski, tołstoj, may -winnetou, hesse -wilk stepowy, kerouac -w drodze, nietzsche -tako rzecze zaratustra i inne. ot taka wieczna włóczęga :) czasami rysuję. teraz Dorotka Zielińska która prowadzi galerię w Cieniu PRL mnie natchnęła i zaczęłam malować na drewnie, ale średnio zadowolona jestem z rezultatów :) z zawodu -księgowa...
Zatem dzień dobry :) W Bieszczady ciągnie mnie jak jasna cholera.
Witaj jak jasna cholera:lol:. I udzielaj się!
No, eee, hello.
Mam 29 lat, jestem mężem i ojcem, kochankiem jeszcze nie. Tutaj jestem gdzie byłem, gdzie się niestety nie urodziłem. W Lesku mieszkam. Pozdrawiam :-).
Witam wszystkich forumowiczów. Znalazłem to forum szukając informacji o wędrowaniu po Bieszczadach zimą (ma ktoś jakieś ciepłe spodnie do sprzedania? :D ). Mieszkam i pracuję w Rzeszowie ale pochodzę z roztocza. Do moich największych zainteresowań, oczywiście oprócz wędrówek, należą buty. W wolnym czasie zawsze staram się zgłębiać zagadki nubuku, licówki, membran, podeszw, podszewek i wszelkiego rodzaju technik obuwniczych. Oczywiście interesuję się także muzyką (tak jak każda szanująca się gimnazjalistka), w moich głośnikach przeważnie rozbrzmiewa grunch ale nie brakuje tez miejsca dla polskiego, ciężkiego rocka.
Mam nadzieję że zabawię tu trochę czasu i uda mi się wnieść coś ze sobą do tego forum :]
...`Lepiej późno niż wcale`... :D ... Na forum zrobiłem już troszkę bałaganu ;)... Widzę jednak kącik gdzie`należałoby się` przedstawić... W Bieszczady wyjechałem pierwszy raz na początku września 2009 roku, byłem tam rok temu w październiku i wybieram się teraz... Połoniny odejmują słowa, dlatego tam wracam :)... Co tu więcej dodać, WITAM WSZYSTKICH co kochają Bieszczady i nie tylko Je, lecz podróżowanie w ogóle i w szczególe... Mieszkam w okolicy Łodzi, miejscowość Zgierz się zowie, tu się urodziłem, stąd jest moja baza wypadowa, dużo podróżuję na rowerze i przede wszystkim na nim, za parę dni nastąpi wyjątek i będę dreptać po Bieszczadach :D... Pozdrawiam ;)
tomas pablo
05-10-2011, 21:57
;) witaj !!
don Enrico
05-10-2011, 22:25
Witamy Kusto na forumie !
A z tym bałaganem który zrobiłeś poradzimy sobie.
Jeśli znajdziesz tu przyjazne dusze to zagość na dłużej.
Jeśli będą Cie krytykować - nie poddaj się
Czołem, witam wszystkich Forumowiczów!
Paweł z Krakowa się kłania!
Aniusia21
04-11-2011, 16:14
Witam wszystkich użytkowników
beatawyrwas
04-11-2011, 16:39
witaj :razz: !
Witam wszystkich użytkowników, których pasją są góry, a szczególnie Bieszczady :) Od dłuższego czasu czytałem i korzystałem z informacji zawartych na forum, ale dopiero teraz dołączyłem do Was :) Do szybkiego zobaczenia na szlaku :razz:
bertrand236
14-11-2011, 21:30
Witaj! i pisz :-)
witajcie ! chciałbym gorąco powitać liczne grono bieszczadzkich zapaleńców czujących prawdopodobnie tak samo jak ja ten nieopisany klimat kiedy tylko zbliżam się do nich:) pochodzę z Jasła więc nie mam za daleko, ale niestety mieszkam za granicą i tęsknię za nimi jak nie wiem:( kiedy tylko jestem w Polsce zawsze odwiedzam moje miejsca w bieszczadach:) a więc do zobaczyska!
Cichaczem sobie podczytywałam, kiedyś tam założyłam konto, a dziś się ujawniam - Witajcie!
W skrócie - w Bieszczadach jak na razie dwa razy, ale to jeszcze nie koniec (a wręcz dopiero początek...)
don Enrico
20-11-2011, 20:57
Witamy nowych na pokładzie.
Piszcie o tym co się wam podoba i o tym co się nie podoba.
Witam wszystkich Forumowiczów.
Na forum przebywam już jakiś czas, ale moje przebywanie kończyło się tylko na czytaniu postów i pomyślałem że pora w końcu się przywitać i jakoś się udzielać.
Może coś krótko o mnie: Piotr, 23 lata (młody i piękny :D), mieszkam w Rzeszowie skąd mam bardzo blisko w Bieszczady (z czego akurat bardzo się ciesze).
Zainteresowania: Turystyka, fotografia. Z efektów obydwu zainteresowań jestem puki co bardzo zadowolony :D
po prostu Maciek
05-12-2011, 16:38
Witam! również chciałem się oficjalnie przywitać. Od jakiegoś czasu - a dokładnie od mojej pierwszej wizyty w Bieszczadach która miała miejsce zimą zeszłego roku - czytam Wasze forum. Jak łatwo zauważyć nie jest doświadczonym znawcą tematu dlatego przeglądanie niektórych wątków pomogło mi uzyskać kilka ciekawych informacji. Natomiast dzisiaj pod wpływem niewiadomego impulsu postanowiłem założyć konto i mam nadzieję ,że z czasem stanę się aktywnym - a nie tylko biernym jak do tej pory - użytkownikiem forum.
Pozdrawiam! Maciek
tomas pablo
05-12-2011, 17:15
Powitać Nowicjusza !
don Enrico
05-12-2011, 21:06
(...) mam nadzieję ,że z czasem stanę się aktywnym - a nie tylko biernym jak do tej pory - użytkownikiem forum.
Pozdrawiam! Maciek
My też.
Witaj !
Skoro chłopcy się ujawnili to nie będę gorsza:) Mam na imię Ania 32 l:)Mieszkam aktualnie w Bóbrce nad Soliną z mężem i córeczką. Szukając informacji nt opuszczonej wsi Bereżnica Niżna, natknęłam się na Wasze forum i zostałam...z czego bardzo się cieszę:)
Pozdrawiam
bertrand236
05-12-2011, 21:38
Witaj po prostu Maćku!
Cześć! I oby nam się . Na forum działo.
bertrand236
02-01-2012, 14:32
Witaj! czuj się nak w Bieszczadzie!
Pozdrawiam
Witam wszystkich,
nie znalazłem takiego wątku więc założyłem nowy, pozdrawiam wszystkich i przy okazji wszystkiego dobrego w nowym roku :-P
Witaj na Forum. Przeniosłem gdzie trzeba.
mari-kari
12-01-2012, 00:51
Hej.
Ja też śledzę forum od pewnego czasu. Niestety z braku czasu zbyt rzadko tu zaglądam. Ale moja 2-miesięczna obecnie córcia jest coraz starsza, także jest szansa, że się poprawię. Mam na imię Mariola-35lat i jestem z Warszawy. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
tomas pablo
12-01-2012, 16:12
Witaj ! rozgość się tutaj...oby czasu starczyło ;) !!
-''były'' warszawiak
creamcheese
10-02-2012, 18:53
witam bieszczadników i wszystkich miłosników górek...mieszkam w Lublinie, mam ponad pół wieku, po górkach chodzę 30 lat, co roku przynajmniej 2 razy w Bieszczadach, pozdrawiam i do zobaczyska na szlaku
Ano witaj do zobaczyska na szlaku:)
Witam wszystkich!,w biesach nie byłem wieki...chyba ostatni raz w 87r,ale nie pochodziliśmy sobie...obecnie mieszkam w Wawie,dziś właśnie zakupiłem plecak i buty i czekam na maj;-),może w końcu będę mógł jeżdzić cyklicznie dwa razy do roku.
Mam kilka pytań,ale o tym może w innym miejscu.
Pozdrawiam!
A no witaj człowieku ! Prawdą jest jednak że te góry maja w sobie jakąś magię która przyciąga niewiedzieć czemu . Tęsknota za przygodą , zmierzeniem się z pierwotną naturą ? Każdy ma swoją odpowiedź i niech tak pozostanie . Witaj .
Witajcież wszyscy nowi! Rozgośćcie się.
don Enrico
27-03-2012, 14:46
Witamy, witamy i nastrojowej muzyki słuchamy.
Anioł bieszczadzki
28-03-2012, 03:58
Skoro wszyscy to i ja... Witam serdecznie miłośników Bieszczad. Patrząc na ten portal muszę stwierdzić że jestem wielką szczęściarą !! W Bieszczadach się urodziłam, w Bieszczadach się wychowałam i w Bieszczadach mam zamiar spędzić moje życie... (pomimo mojej chwilowej emigracji) Jestem pod ogromnym wrazeniem jak wielu ludzi jest zafascynowanych biesami. CZytajac fora, wasze wypowiedzi jak sercem jestecie blisko bieszczad z rónych zakadków polski , jak szukacie przynajmniej chwili zebyie mogli tu przyjecha to lapie sié za glowe z niedowierzaniem. Poklony dla Bieszczadników;)
tomas pablo
28-03-2012, 14:18
Witaj ! ;)
Anioły zawsze mile widziane;)
pozdrawiam
Długi
tomaschek
14-04-2012, 22:17
Witam, jestem z Podkarpacia, w zasadzie z drugiego jego końca, w Biesy ponad 200 km ale pomimo nawału różnych spraw staram się w nich bywać kilka razy w roku.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
T.
don Enrico
15-04-2012, 21:40
Nie jesteś sam (z Tarnobrzega) i nie bądź sam , dziel się .
Pierogowy
15-04-2012, 21:52
hallo;
A pierogi tarnobrzeskie to dobre są ...czy to legenda :)
hej
tomaschek
16-04-2012, 18:42
Założę się, że każde miasteczko/miasto w Polsce ma swoje słynne miejsce z "najlepszymi pierogami" ;)
Pozdrówka
T.
P.S. do Admina - brakuje mi tu cytowania selektywnego, bardzo wygodna opcja
kasujesz to co między nawiasami i masz selektywne;)
Witaj, a gdzie te pierogi?
Pozdrawiam
Długi
nie Admin
tomaschek
20-04-2012, 19:01
A to zapewne w "Smaku" a takie do ugotowania to taka budka drewniana naprzeciwko poczty głównej ;)
Bar Smak jest słynny z pysznych pierogów... bar Smak w Sanoku. A w Tarnobrzegu też?
W pierwszym poście wypada się przywitać. ;) Tak więc witam wszystkich serdecznie! :D
Nie czuję się tu "nowa", ponieważ forum czytuję od ponad 2 czy 3 lat, a część osób mam przyjemność znać osobiście.
Pozdrawiam - Julia Piskalowa ;)
marmota_m
24-05-2012, 14:47
normalnie partyzant wyszedł z lasu ;)
Cóż za coming out po latach! Witamy "nowego użytkownika"! :-D
Patrząc na avatar jakbym kojarzył...hymm...
Ach tak, stał przed wejściem do ZpC!
bertrand236
27-05-2012, 22:38
Witaj na forumie i czuj się z nami tutaj tak jak w realu...
Pozdrawiam
Witaj. Z makiem czy solą ?:-D
Miasto"Potworzysko
"Julija nie kryj się, możesz być tylko z Warszawy.
Miasto"Potworzysko
"Julija nie kryj się, możesz być tylko z Warszawy.
He he he, Potworzysko, a prawdziwa nazwa to Toporzysko, jest w połowie drogi między Toruniem a Bydgoszczą. Na szczęście leży w powiecie toruńskim. ;)
Corka_Browara
22-06-2012, 01:57
Howgh! Jakiś czas mnie tu nie było więc witam was gorąco ;)
Hej witam wszystkich !!
hej hej hej :)
maciejka
22-06-2012, 22:09
Witam!:grin:
A tak przy okazji...
Córka Browara, Browar, Mamcia DwaChmiele...
Macie jakieś udziały w kampanii piwnej?:roll:
Pozdrawiam,
maciejka, chociaż może się przemianuję...? tak dla równowagi na piwo-nie ;)
Ps. I jeszcze awatara muszę sobie zmienić, bo mam już dość tej kłody u nogi!
Miejscowy
23-06-2012, 13:24
witaj Córko, której nicka krzesnomatko jest sama Królowa
wrzuć tą bieszczadzką relację z misiem na forum ;)
Cześć.
W tym roku wybieram się po raz pierwszy w życiu w Bieszczady (ale nie pierwszy raz w góry w ogóle), także trochę się tu rozejrzę, a po powrocie postaram się zdać relację z wyprawy. Chociaż w gronie tak doświadczonych Bieszczadami osób rzeczą niezręczną jest się dzielić swoimi spostrzeżeniami... W każdym razie witam i wszystkim wybierającym się na szlaki życzę powodzenia!
marmota_m
03-07-2012, 15:55
Yo! :-)
don Enrico
04-07-2012, 01:35
mpap napisał :
Chociaż w gronie tak doświadczonych Bieszczadami osób rzeczą niezręczną jest się dzielić swoimi spostrzeżeniami...
Hhhhhm ! Witamy na forumie, na którym każdy robi to co umie.
o jakich niezręcznościach piszesz ? nie rozumiem.
Wydawało mi się ,że to jest forum otwarte , a tu dowiaduję się że tylko dla doświadczonych ?
o jakich niezręcznościach piszesz ? nie rozumiem.
Wydawało mi się ,że to jest forum otwarte , a tu dowiaduję się że tylko dla doświadczonych ?
W sensie,że niektóre moje uwagi bądź spostrzeżenia nie będą dla Was niczym nowym, ale może przemawia przeze mnie przesadna skromność ;)
Przestań ;) Wiesz jak fajnie się czyta relacje jak się samemu nie można wyrwać :-)
bieszczadzka_tęsknota
31-07-2012, 16:26
Ach, to ja się jeszcze tutaj przywitam, jako żem jeszcze (prawie) całkowicie nowa :). Witajcie!: )
centralny
03-08-2012, 20:02
Witam wszystkich forumowiczów!