Zobacz pełną wersję : Nowy użytkownik - powitanie
Witam szanowne Grono użytkowników tego forum/portalu.
Zarejestrowałem się kilka dni temu- jednak forum śledzę już od dość długiego czasu, bardzo podoba mi się atmosfera panująca tutaj a co najważniejsze to Ludzie....
Ludzie zafascynowani podobnie jak ja tymi niezwykłymi górami jakimi są Bieszczady. Ludzie będący jednocześnie skarbnicą rozległej wiedzy na temat Bieszczad.
pozwolę krótko napisać kilka słów o sobie...:wink:
Mam dwadzieścia parę lat, mieszkam sobie na wschodzie naszego pięknego kraju w mieście Zamość. Czyli generalnie wyżyny...
Interesuje się historią( tą znaną i mniej znaną "nie popularną"), poniekąd dlatego kocham Bieszczad- tutaj historii można dosłownie dotknąć. Z umiłowania do historii, szukam tejże zarówno na ziemi jak i pod nią (proszę nie pisać "hiena" - nic z tych rzeczy) W związku z historią "zbieram" stare pojazdy - głownie motocykle- które są drugą moją wielką pasją...
Obecnie dążę w kierunku znalezienia sobie jakiegoś zatrudnienia i kąta do zamieszkania na terenie Bieszczad- nie wykluczam pozostania w tej krainie na stałe.
Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku
Paweł
bertrand236
07-01-2009, 18:30
Witaj i czuj się tutaj dobrze!
Pozdrawiam
Witaj na forum i pozdrów to piękne miasto idealne.
Stały Bywalec
07-01-2009, 19:00
Otrzęsiny zrobimy Ci na VIII KIMB. Spróbuj nie przyjechać !
Witaj, życzę spełnienia życiowych planów. :smile:
Witam serdecznie wszystkich użytkowników,jestem z mazowsza,ale sercem często tam,gdzie piękna kraina, zwana Bieszczady.Jestem tu pierwszy raz,a chłonę więdzę jak gąbka wodę:-P ,jestem pozytywnie zaskoczony,super forum,istna skarbnica wiedzy.Moje doświadczenie to kilka wycieczek i obóz wędrowny,ale to było wieki temu,ale sentyment i postanowienie zostało.Jestem po niewielkim tuningu:lol:,tzn.operacji,ale mam nadzieję,że we wrześniu będę mógł zacząć swoją przygodę,a dzieki licznym forumowiczom będę mógł liczyć na fachową pomoc
pozdrawiam
medicus
Cześć chłopaki!Też nie jestem "starym" forumowiczem, ale małą chwilkę już na forum się obracam. Witam serdecznie!
Witamy na forum.
Ale z tym liczeniem na fachową pomoc ? ... to przesada.
Najlepiej liczyć na siebie.
Góry to takie miejsce, gdzie najlepiej liczyć na siebie. A wcześniej - dobrze jest - poczytać o tych którzy się przeliczyli.
Jasne Henek:-P,,ależ to nieulega wątpliwości Leszku,, haha,tak zawsze mówił jeden kolega do drugiego,zawsze był z tego ubaw,
pozdrawiam
Witaj!Czy "medicus" ma odniesienie do medycznej wiedzy?Może w takim razie i Twoja pomoc przyda się czasem,no moze choć porada!?
W imieniu mojej jednoosobowej społeczności witam kolegów:).
Witaj!Czy "medicus" ma odniesienie do medycznej wiedzy?Może w takim razie i Twoja pomoc przyda się czasem,no moze choć porada!?
Może i ma odniesienie:razz:,zawsze trzeba sobie pomagać,jeśli jest to tylko możliwe.Nieraz ktoś ratował mi tyłek,ja równierz pomagałem,jeśli tylko mogłem,więc jeśli będę mógł to napewno.Niezyjemy sami i czasami nadchodzi taki moment,że bez pomocy innych ręce opadają
pozdrawiam
Czarek pl
15-01-2009, 15:51
Cześć Chłopaku:-)!
To się ucieszyłam,bo zaniepokoił mnie ten "użyszkodnik"!
Rowniez witam, i pluje sobie w brode, ze braklo mi taktu, zeby tak jak Ty ladnie przedstawic sie wszystkim, gdy pierwszy raz zapisalem sie na forum, a teraz chyba troche za pozno na to...
mAAtylda
15-01-2009, 17:47
Zapraszamy na VIII KIMB - ale mam nadzieję że nie będziesz zanudzał nas historią!
a masz jakiś jednoślad po Zamoyskich? :?:
(OT"Bieszczadnik") :razz:
Ale z tym liczeniem na fachową pomoc ? ... to przesada.
Najlepiej liczyć na siebie.
Góry to takie miejsce, gdzie najlepiej liczyć na siebie. A wcześniej - dobrze jest - poczytać o tych którzy się przeliczyli.
Półprawda - jeśli w tych górach, no nie, jak by chcieli co poniektórzy, "bezludnych", "dzikich", gdzie jakiś twór fantazji ludowej "mówi dobranoc", ONI obaczą, iż do końca starasz się sam sobie pomóc w sytuacji trudnej, zawsze możesz liczyć na życzliwość, pomoc, dodajmy bezinteresowną, napiszę nawet, że bezmiarem owej pomocy możesz być ... zaszokowany :-o
Dziękuje wszystkim za miłe i ciepłe przyjęcie.
MAAtylda historię trzeba przekazywać dalej.... ale nie na siłę :wink: - a z zaproszenia w miarę możliwości oczywiście skorzystam
Chris po zamojski to ja się drogach tylko poruszam:-) ...a jednoślad... hmmm może rowerek prezydenta (chyba mu prawko oddali- roweru już nie używa :grin: )
a ludzie w Bieszczadzie wyjątkowi i bardzo chętnie pomagają- sam się nie raz o tym przekonałem
Pawelk,mając dwadzieścia plus:-),też bawiłem się trochę motorkami,pamniętam jak wyrwałem od gościa, jak twierdził szmelc ,Simsona Avo Sport z 1957,po odetkaniu dyszy wolnych obrotów i dorobieniu iglicy,palił od pół kopa:-D.
Teraz mając 41wiosenek i wymieniony staw biodrowy(tzm.endoproteza)mam siedzieć i spokojnie żyć,jak twierdzą inni,po tuningu bioder:lol:.
Taaa i czekać na śmierć:lol:.Po kilkunastu latach mordowania i funkcjonowania z zaciągniętym ręcznym, :lol:wreście ulga i co najważniejsze nie boli.Po 4mieś.żuciłem kule,niebawem wracam do pracy,no i w ...góry,żeby niebyć gołosłownym,czytałem na jednym z portali facet spokojnie sobie łazikuje,właśnie z endo,no i 57 na karku.Ja jestem uparty,aby do września...
pozdrawiam
Basia Z.
16-01-2009, 10:41
Po 4mieś.żuciłem kule,niebawem wracam do pracy,no i w ...góry,żeby niebyć gołosłownym,czytałem na jednym z portali facet spokojnie sobie łazikuje,właśnie z endo,no i 57 na karku.Ja jestem uparty,aby do września...
pozdrawiam
Czytałam autentyczną historię o człowieku, który mając endoprotezę wszedł na Mount Everest.
Tak, że wszystko jest możliwe, a w łazikowaniu po górach ważniejsza jest psychika, niż siła i sprawność fizyczna.
Poza tym przyjemność można czerpać nie koniecznie z ekstremalnych wypraw, ale również ze zwykłych "spacerów" po górach.
Powodzenia :-)
Basia
Dziękuję Ci Basiu,to prawda co piszesz,a powodzenie:razz: będzie mi potrzebne,zwłaszcza takie u płci przeciwnej,bo strasznie jestem samotny.
Napewno będę chciał znależdz wcześniej, jakąś towarzyszkę na eskapadę.
A jeśli się nie uda,to może już na szlaku
pozdrawiam
mAAtylda
16-01-2009, 14:59
Może zabrzmi to trochę politycznie, ale dopóki w tym kraju będzie rządziła historia i religia to marne nasze szanse. Historie zostawmy w kościele a religię w kościele.
Medicus dzisiaj "avok" to rarytas, kiedyś jak sam powiedziałeś "szmelc"... Może warto odnowić pasje z przed lat :grin: Natomiast życiowego "zacięcia" szczerze zazdroszczę i oczywiście wielu wspaniałych wędrówek życzę.
MAAtylda- jako naród mamy dziwną przypadłość; kochamy się i miłujemy w "narodowej martyrologii"- zamiast żyć przyszłością rozpamiętujemy się w przeszłości i z uporem maniaka wygrzebujemy tam jakieś problemy które urastaja do rangi "narodowego być albo nie być". Ja z uporem maniaka z koleii powtórze się, że historię należy znać i coś o niej wiedzieć bo narody kótre nie były świadome swojej historii - nie istnieją. Tak całkiem na marginesie - mamy jedną z ciekawszych histroii jako naród w tej części świata
....ale nic na siłe...
mAAtylda
16-01-2009, 16:44
Medicus dzisiaj "avok" to rarytas, kiedyś jak sam powiedziałeś "szmelc"... Może warto odnowić pasje z przed lat :grin: Natomiast życiowego "zacięcia" szczerze zazdroszczę i oczywiście wielu wspaniałych wędrówek życzę.
MAAtylda- jako naród mamy dziwną przypadłość; kochamy się i miłujemy w "narodowej martyrologii"- zamiast żyć przyszłością rozpamiętujemy się w przeszłości i z uporem maniaka wygrzebujemy tam jakieś problemy które urastaja do rangi "narodowego być albo nie być".
....ale nic na siłe...
Popieram w 100%.W tym kraju ważne sprawy są na boku, dlatego takie cuda się tu dzieją.
mAAtylda
16-01-2009, 16:45
Tak całkiem na marginesie - mamy jedną z ciekawszych histroii jako naród w tej części świata
....ale nic na siłe...
\
Wiem o tym doskonale, historii miałam po dziurki w nosie. Dlatego teraz jej nie lubię!
biały wilk
18-03-2009, 12:20
Mam nadzieję,że nie dostanę kopa od założyciela wątku.Jestem tutaj i tylko tutaj bardzo nowy. Nie umiem ładnie się wyrażać,czasem uda się nawet byka ort. palnąć. Mimo to witam wszystkich bardzo serdecznie. Odnoszę wrażenie,że znam Was wszystkich piszących na tym forum,jestem tu gościem od pół roku.Już ponad pół wieku tuptam po Matuszce Ziemi,ale jak śpiewa A.Sikorowski,życie zaczyna się po pięćdziesiątce,tylko trzeba ją wypić.Jeszcze raz witam i pozdrawiam wszystkich.
bertrand236
18-03-2009, 12:29
Witam rówieśnika /tak myślę/ Czuj się tutaj dobrze.
Pozdrawiam
chwastek
18-03-2009, 12:32
o jenyyy ... ale wstyd :oops: ... nie przywitałam sie:
jestem chwastek ... jestem tu nowa :oops:
jest mi bardzo miło .. i takie tam :oops:
chyba nigdzie stąd nie pójde ...
pozdrawiam
ps. i jestem straszną gapą bo nie zauważyłam wczesniej tego wątku :oops:
kobieta_bieszczadzka
18-03-2009, 12:37
Wyrwac chwasta wyrwac chwasta :-P...... Witaj chwaściorku.....
Witam oczywiście, również Białego... :)
Witajcie oboje i bawcie się tu dobrze :smile:
Witam nowych forumowiczów!
Nie-stary forumowicz.
Jako świeżak na tym forum również witam wszystkich serdecznie. Leśnikuję sobie pod Hrubieszowem i jeśli nie na żywo to śledzę co tam w Bieszczadach słychać choćby i wirtualnie. Pozdrawiam Was staropolskim Darz Bór!
Robson
biały wilk
18-03-2009, 16:20
Dzięki za miłe powitanie i [taką mam nadzieję] przyjęcie do Waszego grona.Niestety,na tę chwilę tylko chłonę wieści z Bieszczadów.Sam nie mogę nic dodać w tym temacie, ale może i dla mnie zaświeci bieszczadzkie słońce. Dziękuję i pozdrawiam.
To i ja potrząsam Twoją prawicą!
don Enrico
31-05-2009, 12:14
Witam serdecznie wszystkich Forumków. Cześć !
Będę pytał (o to czego nie wiem)
i przynudzał (o tym co wiem).
bertrand236
31-05-2009, 12:42
Witaj! Pytaj i nudź!
Pozdrawiam
Witam serdecznie wszystkich Forumków. Cześć !....
Cześć!!! ;):lol:
"strszyzna" powitała, to teraz pora na "maluckich" - witam :DD i życzę dobrze spędzonego czasu na forum :d
Również się witam jako nowicjusz :smile:. Też latam po forum i sie dokształcam od starszeństwa :smile:
Również się witam jako nowicjusz :smile:. Też latam po forum i sie dokształcam od starszeństwa :smile:
No popatrz, Bertrandzie ..jakie my są już stare :roll:
"strszyzna" powitała, to teraz pora na "maluckich" - ....
Jakich "maluckich"? ..co najwyżej młodszych.
ps. nie wiem dlaczego ;)..ale już od pewnego czasu na szlaku mówią mi "dzień dobry":lol:..ale ja się nie daje i pierwszy mówię cześć hhhaah
bertrand236
31-05-2009, 19:18
No, zauważyłem to już drzewiej....Januszu.
don Enrico
31-05-2009, 19:26
Joorg napisał :
No popatrz, Bertrandzie ..jakie my są już stare :roll:
Nie, nie, nie. ....Nie stare, jeno bardziej doświadczone, a my młode chcemy się pod to podczepić, co by bez potrzeby nie błądzić.
No tak "leśne dziadki" hehe.
witajcie młodzi, ja jestem jeszcze dzieciuch
Długi
Nie, nie, nie. .... a my młode chcemy...
Don Wy sobie możecie chcieć , ale czy młode chcą Was ?? Jak ja widzę z Twojego awatra, to Ty na podchorażówce w "lotnictwie" był już w latach wczesno 80 , a nawet póżno 70-tych ubiegłego wieku.:razz:
Tak , że .....nie będziesz się "podczepiał" ...:-D do młodszych:-)
Witam wszystkich Użytkowników.
Zalogowałam się wczoraj, a Forum odwiedzam od ponad miesiąca, tj. od mojego wakacyjnego powrotu z Bieszczad i Pogórza Przemyskiego. To była moja pierwsza wizyta w tej pięknej krainie, ale nie traciłam czasu i zakochałam się od pierwszego wejrzenia :-) Tęsknota "daje w kość", stąd bardzo się cieszę, że jesteście.
Jako że jestem tu nowa - słów kilka o sobie. Mieszkam w okolicach Bielska-Białej, interesuję się przede wszystkim fotografią i odkrywaniem miejsc magicznych,
które oczywiście zatrzymuję w kadrze. A góry? Tam wiem, że żyję!
Serdecznie pozdrawiam, Migawka.
Witaj!Mam nadzieję,że dostarczysz nam mnóstwa wrażeń za pomocą swoich "pstryków"!
Dzięki, WUKA - oby przyjemnych!
Póki co, Wy mi ich dostarczcie. Twoje wiersze, bieszczadzkie relacje, opowieści, zdjęcia... Miło mi wieczory upływają :-)
Witaj na forum. Mieszkasz w pięknej okolicy. Muszę tam kiedyś wrócić.
Cześć, Piskal. Zaiste, okolica jest piękna! Gór ci u nas pod dostatkiem, więc czy może być inaczej? Piszesz, że musisz wrócić. Oj, warto! Ja muszę z kolei wrócić w Bieszczady, bo są niesamowite, ale o tym, jako Bieszczadnik, sam wiesz najlepiej :-) Ty z kolei mieszkasz w pięknym mieście. Byłam raz w Toruniu i mam ogromny niedosyt, gdyż zwiedzałam w deszczu i brakuje mi zdjęć. Też muszę wrócić. Pozdrowienia!
To zapraszam Może na spotkanie bieszczadzkie? Vide odpowiedni wątek w zakładce KIMB.
Dziękuję, Piskal. O KIMB-ie czytałam i chętnie spotkałabym się z Wami. W Bieszczady jesienią muszę się wybrać! Jak tylko się uda - dopasuję termin.
Witam wszystkich jako "dość nowa" użytkowniczka tego forum (jakoś nie udało mi się wcześniej znaleźć tego tematu). Na początku sierpnia byłam w Bieszczadach tydzień i bardzo mi się spodobało :) Z powodu dużej odległości nie jest i nie będzie mi dane zbyt często bywać na bieszczadzkich szlakach - częściej Beskid Żywiecki, Mały,Tatry... ale z pewnością jeszcze nie jeden raz wrócę w Biesy :)
pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na szlaku!
don Enrico
23-08-2009, 21:34
Witamy Xaga !
Witaj, Xaga.
Fajnie spotkać na Forum "prawie sąsiadkę". Pozdrawiam Cię serdecznie i do zobaczenia - pewnie prędzej w Beskidach, chociaż - kto wie...
Migawka.
dzięki za miłe powitanie, pozdrawiam
Szczepan Ł.
28-08-2009, 16:33
Witam Wszystkich,
jakoś nie zauważyłem wcześniej tego tematu...:oops:
Co by tu napisać o sobie...
Pochodzę z obecnego woj. podkarpackiego, więc do Bieszczad mam stosunkowo blisko.
Choć wyglądam na trzydzieści parę lat, to czuję się na szesnaście...:wink:
Po Bieszczadach (i nie tylko) lubię wędrować w poszukiwaniu ptaków drapieżnych (obserwacje - bo "fotografem" to jestem marnym), oraz aby się trochę "wyciszyć"...
Pozdrawiam
Szczepcio
Witaj Szczepcio! Aż się prosi powiedzieć,że jeszcze Tońcio by się przydał.
Witaj Szczepcio! Aż się prosi powiedzieć,że jeszcze Tońcio by się przydał!
Krzysiek
28-08-2009, 20:18
Witam. Co prawda na forum zarejestrowałem się już jakiś czas temu. Trochę postów też napisałem, ale nie było jeszcze "oficjalnego" powitania. Konfiguracja miejscowa to Gdańsk (wiadomo gdzie ;)) - studia / Skarżysko - Kamienna (świętokrzyskie) - pochodzenie. Witam tym samym wszystkich miłośników tej pięknej krainy :-)
Witaj!Akuracik sercu bliskie i Gdańsk i świętokrzyskie!
Stały Bywalec
29-08-2009, 21:27
No to i ja się przywitam.:-D
Na Naszym Forum zarejestrowałem się prawie 8 lat temu, ale już zapomniałem, czy się wtedy przywitałem. Być może nie.
:-D:-D:-D
Na Naszym Forum zarejestrowałem się prawie 8 lat temu, ale już zapomniałem, czy się wtedy przywitałem. Być może nie.
Witaj na forumie!
Bieszczadzki osesek z szacunkiem wita bieszczadzkiego i forumowego weterana :-D
Migawka
tomas pablo
30-08-2009, 21:40
...psia kostka..! ..ja też (chyba ) zapomniałem !! ..jak tak -TO WITAM !
I DO ZOBACZENIA najlepiej w realu-gdzieś na szlaku !
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów .Przepraszam ze tak poźno .Jestem tu od dwóch miesięcy i do tej pory nie zauwazyłam tego wątku .Ale lepiej późno niz wcale ...Za dwa dni będe kolejny raz w Wetlinie.Jesli wydarzy sie coś ciekawego napisze po powrocie.
andrzej627
04-09-2009, 23:31
...Za dwa dni będe kolejny raz w Wetlinie.
Witaj na forum. Do kiedy będziesz w Wetlinie?
Stały Bywalec
05-09-2009, 12:24
Andrzeju, przypominam Ci, że tym razem będziesz w Bieszczadach z żoną.
Dalmacja
05-09-2009, 19:54
Hej, jako nowa forumowiczka, witam wszystkich z nadmorskiego brzegu i ślę Wam pozdrowienia pełne wiatru, szumu fal i zapachu sosnowego lasu. Dzięki forum powracam myślami i sercem do utęsknionych zielonych gór, kamienistych potoków, cudnego powietrza i niesamowitych, bieszczadzkich ludzi. Miło mi Was poznać, hej.
Witaj na forum. Do kiedy będziesz w Wetlinie?
Tylko tydzień ,niestety...13 -go w niedzielę rano wracam do domu .
Ojej...dzisiaj dopiero zobaczyłam ten wątek...a weszłam tu tyle miesięcy temu.
Już się poprawiam!
Witam Wszystkich bardzo serdecznie i pozdrawiam z Jarosławia...:-)
don Enrico
06-09-2009, 07:47
Dzięki za pozdrowienia pełne wiatru, szumu fal i zapachu sosnowego lasu.
Rozniosły się po całej krainie i obudziły śpiochów w Jarosławiu.
Witamy !
i brać się za pisanie !
cieszę się nie z miernie że coraz więćej "nas" pojawia sie na forum i mam nadzieje żę NOWI będą brali czynny udział w edycji forum :pp pozdrowienia dla wszystkich nowych i bukowych liści pod ubraniami i w plecakach :D
Zasłuchana
13-09-2009, 10:16
Dzień dobry..!
Jako, że jestem świeżo upieczonym użytkownikiem, do tego jeszcze przyjemnie zmęczonym po wczorajszej wędrówce - serdecznie witam się z wszystkimi "tubylcami".
I mam szczerą nadzieję, że zabawię tutaj na dłużej, ale to już takie ciche życzenie - przede wszystkim dla samej siebie.
Pozdrawiam,
K.
Witajcie, witajcie! I czujcie się jak u siebie w domu bukowym koniecznie :-)
Dalmacja
13-09-2009, 16:26
Ja chyba wole się tak do konca nie czuć tutaj tak dobrze. Siedzę tu na tym Pomorzu jak na wygnaniu (zresztą faktycznym, bo moje rodzinne strony to lubelskie), w Bieszczady mam prawie tysiąc kilometrów, na weekend wyrwać się nie ma jak, tęsknię i tęsknię, a to forum to moje okienko na zielone góry i jeszcze te fotki i obrazy na ścianach w domku moim, wiersze i kamienie. A może kiedyś ten dom bukowy mi się spełni w realu. Mam swoje opowieści z wedrówek bieszczadzkich, będę pisac i dalej wam zazdrościć. Hej
Wulkaniczna
16-09-2009, 19:30
Witam:)
Jestem absolutną bieszczadzką dziewicą. Na forum trafiłam szukając informacji o trasach i polach namiotowych. Bieszczady znam z opowieści rodziców, jutro wybieram się tam po raz pierwszy i szczerze mówiąc już teraz mam niedosyt bo wiem, że nie jestem w stanie w ciągu tygodnia ogarnąć tego wszystkiego co warto zobaczyć.
Do zobaczenia na szlakach;)
Jestem absolutną bieszczadzką dziewicą.
Witaj na Forum!
Zazdroszczę Tobie. Ten pierwszy raz jest najpiękniejszy. Mimo, że od wielu lat powracam w Bieszczady, to za każdym razem gdy zabieram kogoś, kto jedzie tam pierwszy raz, uwielbiam obserwować jego budzący się zachwyt, rodzącą się miłość i uzależnienie od tego cudownego miejsca. Powodzenia!
No to trać to dziwictwo i zaraź się tą nieuleczalną chorobą zwaną "Bieszczady"
Wulkaniczna
24-09-2009, 11:19
Chyba nikogo nie zdziwi to co powiem.. ale chyba zakochałam się w Bieszczadach(to samo z resztą tyczy się Beskidu Niskiego). Jestem pewna, że jeszcze tam wrócę i to nie raz. Tak wiele jest do zobaczenia, tak mocno czuć tam powiew przeszłości w opuszczonych wsiach, przydrożnych kapliczkach i z pozoru przypadkowych skupiskach drzew. Z resztą, sami wiecie.
Hmm!To ja w takim razie również,wszystkich witam choć nie jest to mój pierwszy post ale nie widziałem wcześniej tego wątku więc teraz nadrabiam zaległości:-D
Hmm!To ja w takim razie również,wszystkich witam choć nie jest to mój pierwszy post ale nie widziałem wcześniej tego wątku więc teraz nadrabiam zaległości:-D
Witaj "smolarzu";) jak z Twojego avatra widać, i nie przejmuj się za bardzo naszą "pisniną" tu:grin:
don Enrico
24-09-2009, 20:27
Witamy Smolarza z nadzieją, że nie jest to ostatni wpis na forumie.
Witaj "smolarzu";) jak z Twojego avatra widać, i nie przejmuj się za bardzo naszą "pisniną" tu:grin:
To wypał w Mucznem(na awatarze):grin: pozdrawiam
to ja tez chciałem się przywitać a w bieszczadach mieszkam i je uwielbiam;)
Wypadałoby żebym i ja się przywitała.
Na forum jestem od niedawna, ale łatwo to mnie się nie pozbędziecie :)
To przy okazji ten sam wypał, na którym piliśmy koniak. Bo jeśli pić koniak w Bieszczadach, to tylko na wypale. Zapraszam do czytania mojej relacji, wkrótce startuję, i witam wszystkich nowych forumowiczów.
To przy okazji ten sam wypał, na którym piliśmy koniak. Bo jeśli pić koniak w Bieszczadach, to tylko na wypale. Zapraszam do czytania mojej relacji, wkrótce startuję, i witam wszystkich nowych forumowiczów.
Cześć! Pisz, pisz, Piskalu - nie mogę się doczekać. Twoje poprzednie relacje są ekstra!
bertrand236
30-09-2009, 21:06
Tak tylko się czepiam ;) W samym Mucznem nie ma wypału, a w jego okolicy znam cztery. Niestety mam kiepski monitor i nie mogę zdjęć oglądać. Może bym zobaczył, który to...
Pozdrawiam
to ja tez chciałem się przywitać a w bieszczadach mieszkam i je uwielbiam;)
Tylko pozazdrościć. Witaj na Forum!
Tak tylko się czepiam ;) W samym Mucznem nie ma wypału, a w jego okolicy znam cztery. Niestety mam kiepski monitor i nie mogę zdjęć oglądać. Może bym zobaczył, który to...
Pozdrawiam
Zgadza się to może było 2-3 km przed Mucznem jadąc od Stuposianów(chyba dobrze odminiłem) przy głównej drodze po lewej stronie.Jak się nie mylę to mieli wypalać do 10 września.Przepraszam za spam i pisanie nie w tym temacie co trza.;)
Mimo, że zostałem wywołany do tablicy w innym wątku, ale to miejsce jest dobre do wszelkich powitań. Uważam, że życzliwości i uprzejmości nigdy za wiele.
Chcę Was wszystkich powitać jako współuczestnik Forum oraz od niedawna jako jego moderator.
Przy okazji życzę Wszystkim Forumowiczom zacności i godnego zachowania na Forum. Pozwoli to nam wszystkim na wzajemne zrozumienie siebie, wzajemne spokojne przekazywanie myśli, czerpanie przyjemności korzystania z Forum a i moderatorom też wtedy będzie lżej (nie będą też narażeni na bycie godnych tajemnych służb). Wszystkie takie Nasze(!) działania otwierają Forum dla innych... czym Nas więcej tym lepiej, czym przyjemniejsza atmosfera tym chętniej się tutaj wchodzi.
ps. tak gwoli konkursu (wspomniał o nim don Enrico w innym wątku)... ja nic o takim czymś nie słyszałem i o moderatora nie zabiegałem. Dla mnie wszystko w tym temacie!
Serdecznie pozdrawiam
Recon sukcesów w nowej roli. Mam nadzieje, że w nawale nowych obowiązów nie zaprzestaniesz pisać ciekawych relacji ze swoich bieszczadzkiech wypraw.
don Enrico
19-10-2009, 21:32
Szanowny Reconie !
Rola moderatora to więcej obowiązków niż przyjemności.
Mamy nadzieję że podołasz nim.
Podołasz obowiązkom o które nie zabiegałeś, ale którymi zostałeś namaszczony.
Bądź czujny i nie słuchaj moich niestosownych zaczepek.
Wszystko ku chwale foruma.
Don Enrico... no i...no i... qrcze... sypatycznie się zrobiło. :)
I oby tak zawsze było!
komisaRz von Ryba
20-10-2009, 18:49
Czołem !
witam wszystkie białogłowy oraz niedzwiedzie nie tylko bieszczadzkie :-)
don Enrico
22-10-2009, 13:27
Czołgiem ! Rafalko !
Przeczołgamy Cię.
majka777
23-10-2009, 21:37
Ja się jeszcze nie witałam. Witam się. :mrgreen:
A ja...nie pamiętam więc witam sie na wszelki wypadek jeszcze raz-grzeczności nigdy dość!
maciejka
23-10-2009, 21:59
Czołem !
witam wszystkie białogłowy oraz niedzwiedzie nie tylko bieszczadzkie :-)
Witam Cię w imieniu niewiast czyli tych co niewiele wiedzą oraz wiedźm czyli tych co wiedzą wszystko:-P. A skoro ujawniłam się w tym temacie to nie mogę dłużej udawać , że o nim nie wiem czyli, że też powinnam się przywitać. Lepiej późno niż wcale...
maciejka
23-10-2009, 22:55
Witam wszystkich serdecznie! jest to moje pierwsze i jedyne forum. Przed wyprawą w Biesy chciałam zrobić wstępne rozpoznanie i tak zostało. Kilka słów przedstawienia się. Raczej jestem konserwatystką (z ostrożności wobec pokus współczesnego świata) np. b. późno uznałam, że komórka jest do czegoś potrzebna (teraz korzystam, ale bez przesady). Internet mam od paru miesięcy i jestem już uzależniona, w głównej mierze od Forum Bieszczadzkiego. Mój nick narobił trochę zamieszania. Maciejka to stara ksywka mocno związana z moim życiem, jednak z przyczyn technicznych stała się maciej_ką. Kiedy wzięto mnie za macieja, stwierdziłam czemu nie. Nie chciałam, aby patrzono na mnie przez pryzmat płci, wieku, miasta itp. Te kilka inforamcji wystarczy by czuć do kogoś sympatię lub nie, niezależnie od jego wypowiedzi. Wiem bo, nick i awatar użytkowników wzbudza u mnie różne emocje: czułość jak ma w nazwie zwierzątko lub niechęć do kogoś co spuszcza łomot...i choć rozum mówi co innego to w podświadomości są już zakodowane pewne wrażenia. Trudno jednak stroić się w cudze piórka, więc szybko stałam sie sobą. Czuję się tu dobrze.
Hej Maciej-ko! Z moją bieszczdzką koteczką(teraz torunianką)było akurat odwrotnie.Została Maćkiem ,bo na 100%miała być chłopczykiem.Wkrótce wyszło na jaw,że to MACIEJKA! A na nicki i awatary nie ma co się usztywniać,bo chyba nijak się mają do właścicieli! Pozdrawiam!
trzykropkiinicwiecej
25-10-2009, 19:55
A na nicki i awatary nie ma co się usztywniać,bo chyba nijak się mają do właścicieli! Pozdrawiam!
...tam nie majom nie majom.... cosik majom
No to zacznę się mocno zastanawiać co majom z Twojego!!??
Że sportów miłośnik, a nie krwiopijca;)
Ja coprawda nie nowa, ale poniekąd i owszem, więc witam;-))))
Wolę jak do mnie mówicie po imieniu i dlatego jak się dowiedziałam, że można tak zrobić to poprosiłam o zmianę nicka, za co jeszcze raz dziękuję!:mrgreen:
andrzej627
28-10-2009, 07:23
Ja coprawda nie nowa, ale poniekąd i owszem, więc witam;-))))
Krysiu, witam Cię w nowym wcieleniu.
Witam, ja również chciałabym się z Wami wszystkimi gorąco przywitać :) Śledzę to forum od dawna, i nadszedł ten czas, że zdecydowałam się zapisać...
mam tylko nadzieję, że czegoś w tym forum nie "popsuję", gdyż przyznaję się bez bicia iż jestem "komputerową analfabetką". Mimo to spróbuję i mam nadzieję, że nieraz porozmawiamy na temat naszej wspólnej miłości jaką są Bieszczady.
Witam raz jeszcze i każdego z osobna gorąco pozdrawiam. Anja
Witaj! jak ja nie popsułem, to Ty też nie popsujesz;)
Witaj, Anju. Na pewno niczego na tym forum nie popsujesz, a z pewnością je zasilisz i umilisz :-) Pozdrowienia!
bertrand236
28-10-2009, 21:54
Witaj Anju! Jak coś popsujesz, to takie zielone ludziki naprawią. Wierzaj mi :-)
Pozdrawiam
blawatkowa
17-11-2009, 17:23
Witam... :-)
Zbyt nowa nie jestem.. Lubie czytać co nowego na forum :-)
Niech żyje i rozkwita ;-)
Pozdrawiam..
A po imieniu mi Sylwia ;-)
agnieszkaruda
17-11-2009, 17:39
To jeszcze raz witam Sylwio Blawatkowa :)
don Enrico
17-11-2009, 23:06
Witaj Sylwia !!!
Nasza zasady (na forumie) są trudne, ale wież mi są możliwe.
Na początek : Dzień dobry !!
Nasza zasady (na forumie) są trudne, ale wież mi są możliwe.
Don Enrico, wieczorem przyrządzę sobie to samo, wstrząśnięte? ;)
Witaj Sylwio:)
karolin-aaa!
26-11-2009, 02:20
a ja znalazłam się tu trochę "od końca"przeglądałam ogłoszenia na temat sprzedaży chat w bieszczadzkich okolicach -bo mi się marzy uciec jak najdalej z miasta i w końcu zacząć żyć spokojnie(mimo,że mój osobisty mąż jak mantrę powtarza-"i z czego my tam będziemy żyć, i z czego my..itd,itd..hehe) i tak zaczęłam czytać, czytać..i stwierdziłam,że co tak będę sama siedzieć..Witajcie wszyscy!!!
p.s
a gdybyście wpadli na pomysł zniechęcania mnie to od razu mówię,że nie ma szans! za bardzo zawzięta jestem..a Walt Disney powiedział kiedyś:"Jeżeli umiesz o czymś marzyć-umiesz tez tego dokonać" i czytałam już opowieść o mieszczuchu co sześć łopat połamał..i jęczał,że ma bąble na rękach-nic to dla mnie:)
Pozdrawiam serdecznie
Stały Bywalec
26-11-2009, 07:00
Zupełnie nie rozumiem, co Ty widzisz w tych Bieszczadach.
Nie lepiej pojechać do Zakopanego albo Sopotu ? Przeszłabyś się tam Krupówkami albo Monciakiem, pokręciła pupą, faceci by się oglądali a i mąż stałby się czule-zazdrosny.
Ale w Bieszczadach ?
Tu naprawdę dużo łatwiej o jelenia prawdziwego niż o jelenia-faceta.
PS
Tyle gwoli otrzęsin.
:-)
Ale w Bieszczadach ?
Tu naprawdę dużo łatwiej o jelenia prawdziwego niż o jelenia-faceta.
pewnie dlatego, że to faceci głównie rogi przyprawiają swoim kobietom :twisted:
Witaj karolino na forum!!!:grin::grin:
Witaj nieustająca Marzycielko!
bertrand236
26-11-2009, 09:52
Dzień dobry Koleżanko!
agnieszkaruda
26-11-2009, 11:44
Kurde jak tak wszyscy się wyprowadzą w Bieszczady to nie wiem czy tam dla wszystkich starczy miejsca....
Witaj Karolino :mrgreen:
witam i wytrwałości życzę w dążeniu do spełnienia marzeń :p jednym słowem powodzonka :d
kobieta_bieszczadzka
26-11-2009, 14:49
Witam :)
ale że Lublin zły ... ;)...
wieśniaczka
26-11-2009, 15:27
Witam wszystkich członków. Jak mój nick wskazuje nie jestem wieśniaczką :). Mieszkam w małym mieście, a to chyba gorsze. Całe dzieciństwo spędzałam na wsi, a teraz na stare lata /35/ zachciało mi się tam na stałe. Intensywnie myślę /czyli mózgjeszczedziała/ i szukam kawałeczka ziemi/starej chaty w Bieszczadach aby dokonac żywota w pięknym otoczeniu, z odczuciem spracowania i spełnienia się dla żywiołu NATURY i mojego też.
kobieta_bieszczadzka
26-11-2009, 15:53
Witam wszystkich członków. Jak mój nick wskazuje nie jestem wieśniaczką :). Mieszkam w małym mieście, a to chyba gorsze. Całe dzieciństwo spędzałam na wsi, a teraz na stare lata /35/ zachciało mi się tam na stałe. Intensywnie myślę /czyli mózgjeszczedziała/ i szukam kawałeczka ziemi/starej chaty w Bieszczadach aby dokonac żywota w pięknym otoczeniu, z odczuciem spracowania i spełnienia się dla żywiołu NATURY i mojego też.
Normalnie gorsze niż grypa.... jakaś epidemia... :-P .... 8-) .....
Witaj również ... :-D
fakt w takim tempi to juz nie długo biesy zaleje nowa fala emigracji ;pp witam i pozdrawiam
komisaRz von Ryba
26-11-2009, 18:03
szukam kawałeczka ziemi/starej chaty w Bieszczadach
Witam
a tak na marginesie starą chatę najszybciej znajdziesz w skansenie.
wieśniaczka
26-11-2009, 19:14
hmm bardzo smieszne...przepraszam za moje zauroczenie tamtymi stronami jeśli kogoś tym uraziłam. Poza tym do kogo będziecie przyjeżdżac na wakacje, weekendy, urlopy, jak nie do mnie :)? Czy pod namiot w lesie?
wieśniaczka
26-11-2009, 19:19
To chyba nic zdrożnego
Do-misiek
26-11-2009, 19:58
Mieszkam w małym mieście, a to chyba gorsze.
Dlaczego? Małe miasteczka ma swój urok. Owszem są trochę dziurowate, załatwiać różne sprawy i tak trzeba jeździć, gdzie indziej, lecz mają swój urok. Żyję, gdzie żyję 18 rok - dobrze mi w tu :smile:
Witaj!
witam...
raz juz bylem w Bieszczadach, ale tylko kilka godzin i samochodem...
jednak tak bardzo mnie ta okolica urzekla, ze odrazu postanowilem zorganizowac przynajmniej 1 tygodniowy tour...tylko za bardzo nie wiem od czego zaczac i jak to wszystko zorganizowac...
moze znalazlby sie ktos, kto by udzielil jakichs raz dla poczatkujacego?
z gory dziekuje...
pozdrawiam..
wagabunda
05-01-2010, 14:51
Witam!
Jestem nowy na forum. Bieszczadnikiem od ponad 20 lat. W Bieszczadach poznałem swoją żonę, więc wiele tym górom zawdzięczam. Teraz razem się włóczymy po wyludnionych Bieszczadzkich wsiach. Piękne są Wasze opowieści Bieszczadzkie. Świetnie że gdzieś są ludzie tacy jak Wy.
Często słyszę w górach: "jak tu pięknie". Wielu ludzi, którzy pierwszy raz przybyli w Bieszczady nie wie że tym co urzeka w Bieszczadach to bieszczadzki "klimat". To niezwykli ludzie, którzy przyciągają podobnych sobie.
Osobiście polecam Bieszczady zimą. Są niezwykłe. Zupełnie inne niż w innych porach roku. W najbliższym czasie wybieram się na zimowa wędrówkę. Podrzucę kilka fotek.
Witajcie. Pasję rozumiemy. Pamiętajcie,że są stosowne wątki do przywitania się i umieszczania zdjęć.
Długi, przepraszam za OT w Twoim wątku.
Witam!....Jestem nowy na forum. Bieszczadnikiem od ponad 20 lat. W Bieszczadach poznałem swoją żonę, ...... W najbliższym czasie wybieram się na zimowa wędrówkę. Podrzucę kilka fotek.
Witaj ..witajcie na forum wagabunda i guey.... dobrze ,że długi tak pięknie i z uczuciem opisał swoje co roczne ,od lat...wspólne Rodzinne ' leniuchowanie' , to wyzwala czar wspomnień.
Dzięki długi za to.
Witajcie. Pasję rozumiemy. Pamiętajcie,że są stosowne wątki do przywitania się i umieszczania zdjęć.
Długi, przepraszam za OT w Twoim wątku.
Jestem nowa na tym forum i nie wiem gdzie znalezc te "stosowne watki do przywitania sie i umieszczania zdjec". I co to jest OT?
Posty przeniesione we właściwe miejsce.
Ziemien, pomyszkuj na forum, a na pewno znajdziesz odpowiednie wątki. OT to skrót, wyjaśnienie choćby tutaj (http://forum.idg.pl/lofiversion/index.php/t13679.html).
BTW - zgodnie z sugestiami skorygowałem tytuł wątku, będzie bardziej czytelny i widoczny dla wyszukiwarki.
Witajcie na forum! 8)
don Enrico
07-01-2010, 09:10
Czy tego wątku nie można podklejić ?
nie znam się - to pytam .
Witam!
Jestem nowy na forum. Bieszczadnikiem od ponad 20 lat. W Bieszczadach poznałem swoją żonę, więc wiele tym górom zawdzięczam.
Witaj na Forum!
Widzę, że mamy sporo wspólnego, ja podobnie jak Ty poznałem w Bieszczadach swą żonę i też ponad 20 lat temu. Te góry "coś" w sobie mają… :grin:
przypadkiem trafiłam na ten wątek, więc może też wypada mi się przywitać, choć już trochę tu jestem :neutral:
serdecznie witam wszystkich forumowiczów ;)
bertrand236
08-01-2010, 13:35
:-)
Pozdrawiam
paszczak
08-01-2010, 16:19
Witaj Moniko od 12 Apostołów.
PS. Wszystkich innych też witam :)
Artek239
08-02-2010, 16:20
witam gorąco wszystkich bieszczadnikow.jestem tu nowy wiec postanowiłem sie grzecznie przywitać:lol::lol::lol: Zarejestrowalem sie tu by poznać ludzi dla których natura to wszystko:-)
trzykropkiinicwiecej
08-02-2010, 16:39
ahoy Artku...
witam gorąco wszystkich bieszczadnikow.jestem tu nowy wiec postanowiłem sie grzecznie przywitać:lol::lol::lol: Zarejestrowalem sie tu by poznać ludzi dla których natura to wszystko:-)
Witaj! A przy okazji,czy mógłbyś zdradzić co znaczą te cyferki przy nicku?
Jak Ci to nie przeszkadza,dopisz sobie jeszcze 1 (na tym forum jedynki są trendy) + P.....
bertrand236
08-02-2010, 17:24
Pozdrawiam o trzy niższy
Witam wszystkich jestem tu nowy cześć osób mnie kojarzy pozdro dla wszystkich forumowiczów
No jasne;-))))
Witaj :mrgreen:
Hm skąd ja cię znam chyba z co niedzielnych wypraw ha ha witaj Nunexsie na forum:)
Witam wszystkich jestem tu nowy cześć osób mnie kojarzy pozdro dla wszystkich forumowiczów
Witaj...i miło ,że dołączyłeś tu, a tak na serio , kto by Cię nie znał :grin:
A ja Cię nie znam, ergo-witaj na forum!
Witajcie! Nazywam się Bartek i mieszkam w samym sercu Bieszczad. Liczę, że będę mógł udzielić paru praktycznych rad i ogólnie pomóc. Czekam na gorące powitanie :)
Cześć Bartek :)
mieszkam w samym sercu Bieszczad
A gdzie konkretnie?
Nie Ty jeden na tym forum jesteś z Bieszczadów. Witaj, mam nadzieję, że tu będziesz też "u siebie"
Pozdrawiam z sercem w Bieszczadach
Długi
Cześć Bartek. Witamy gorąco, jak każdego nowego użytkownika nie tylko z Bieszczadów.
Witajcie :) dokładnie mieszkam w Ustrzykach Dolnych.
agnieszkaruda
11-03-2010, 19:39
:) witamy:)
Pierogowy
12-03-2010, 19:18
Hallo,witajcie,
Podobno , jak sie podsmaza pierozki w bieszczadach to tutaj pierwsi o tym wiecie?
Hej,hej
Hallo,witajcie,
Podobno , jak sie podsmaza pierozki w bieszczadach to tutaj pierwsi o tym wiecie?
Hej,hej
Hej ...witaj Pierogowy.:-D
Może nie pierwsi wiemy , a pierwsi czujemy ...jak się "przypalają" czasami :mrgreen:
don Enrico
13-03-2010, 07:34
Cześć Tomku~!, witaj w naszym domku.
I przyszedł czas na przywitanie.Pozdrawiam wszystkie miłośniczki i oczywiscie wszystkich miłośników GÓR.Niedługo coś pokąbinuje przy profilu jak by ktoś się chciał dowiedzieć czegoś więcej o mojej skromnej osobie (w co wątpie) Pozdrawiam :)
dziabka1
13-03-2010, 21:46
O jak miło. I pełnymi zdaniami :))) Witamy oficjalnie. I poKOMbinuj profilem :D
bertrand236
13-03-2010, 22:31
Witaj!
O nasz nowy znajomy :razz:
witaj!!!
Capricornus
21-03-2010, 22:54
W swoim debiucie witam serdecznie wszystkich członków "Forumowej Rodzinki Bieszczadzkiej". Miło mi do Was dołączyć. Pozdrawiam z Pyrlandii.
maciejka
21-03-2010, 23:28
Witaj! masz na wstępie plusa za trafienie we właściwy wątek:grin:
Pierogowy
22-03-2010, 01:14
wiwat pyrkom,
tom ja pisał -pierogowy
hi,hi
Witaj kolejna pyro na forum.
komisaRz von Ryba
23-03-2010, 21:43
czołem waszmości :wink:
agnieszkaruda
23-03-2010, 22:15
Witamy Pierogowego :) a gdzie Ty już dobrze wiesz co..... ;)
bertrand236
23-03-2010, 22:23
Witam pierogowego i Pyrusa
Witajcie!
Od dłuższego czasu śledzę to forum i dziś nastał dzień sądu i chęci dzielenia się informacjami, wrażeniami i miłością do Bieszczadów, które choć tak odległe, sercem są mi bardzo bliskie.
Jeszcze raz kłaniam się niziutko :)
dziabka1
28-03-2010, 19:41
które choć tak odległe, sercem są mi bardzo bliskie.
Jeszcze raz kłaniam się niziutko :)
Bez przesady, nie są aż tak odległe ;)
Witamy kolejnego ze stolycy
agnieszkaruda
28-03-2010, 19:43
:) witamy witamy :) gromadka warszawska się powiększa :) fajnie !!
Warszawa rulez! Chmiel też niczego sobie ;)
Widzę tutaj silną ekipę :) dzięki za miłe powitanie, zaraz postaram się po nadrabiać wszystkie zaległości ;)
Witaj fifel:) Jakie zaległości może mieć marcowy kot :P
Dołączyłam wczoraj.
Witam wszystkich i pozdrawiam znad morza :) :)
Witam z radością - mieszkałam we "Władku" lat 8!
Ja tu mieszkam od urodzenia, czyli lat 20 ; ] pozdrawiam serdecznie:)
hejak wszystkim nowym :) do spotkania/zobaczenia na bieszczadzkich połoninkach :))
bertrand236
13-04-2010, 21:52
Witaj Rockon i czuj się tutaj dobrze!
Witam wszystkich. Pochodzę ze Słupska.
No to masz kawałeczek na południe;-) witaj
bertrand236
15-04-2010, 19:28
Witaj na forum!
PiotrekP
03-05-2010, 14:25
witam serdecznie, 35 lat z Kielc- czyli też z GÓR :) w Biesy pierwszy raz pojechałem 5 lat temu i od tej pory jak nie pojadę tam co roku nawet na parę dni to mnie nosi....
do zobaczenia na szlaku lub nad szklanką złocistego napoju z pianką!
bertrand236
03-05-2010, 16:17
Witaj
Witajcie :)
Czytam sobie od jakiegoś czasu Wasze forum i w końcu psotanowiłam się przywitać :) W tym roku pierwszy raz jadę w Bieszczady - to już postanowione! ;D
Pozdrawiam cieplutko..
Mag
witaj u nas i czuj się jak u siebie w domu;-)
pozdrawiam równie cieplutko :smile:
Cześć, może dołączysz do naszej toruńsko-bydgoskiej bandy? Zapraszamy.
Dziękuję Krysiu za miłe powitanie :-)
Witaj Piskal! Chętnie się przyłączę :-)
Tylko u mnie z wolnym czasem ciężko, ale jeśli tylko będzie mi pasować to..... ;)
Pozdrawiam słonecznie..
Mag
bertrand236
05-05-2010, 08:09
Witaj na forum.
Witam wszystkich Bieszczadników! Tak jak Wy wszyscy zakochałem się w niesamowitym miejscu zwanym Bieszczadami, ze względu na to że życie w mieście i ogólny wyścig szczurów mnie wkurza często zaglądam na forum ( Piona dla pomysłodawcy ) by chociaż popatrzeć na aktualne zdjęcia ukochanych gór i w wyobraźni przenieść się tam :D No i co tu gadać, dąże do tego by mieszkać w górach (w tym celu zbieram sie do zrobienia kursu na przewodnika), wiem ze zycie w Bieszczadach jest trudne ale jestem w stanie dużo poświęcic aby spełnić swoje marzenie. I to by było na tyle , Pozdrawiam !
tomas pablo
05-05-2010, 16:12
Witaj na forum !
...i powodzenia w realizacji marzeń !!;)
bertrand236
05-05-2010, 19:28
Witaj!
Pozdrawiam
A więc (cała podstawówkę nauczycielka mi powtarzala że tak sie nie zaczyna zdania ale nic to nie pomoglo ;P ) trafiłem tu przypadkiem ale chyb zostane na dłużej więc postanowiłem się przywitać. Mam nadzieje że dzięki Wam dowiem się wiele o Bieszczadach...
Pozdrawiam,
Bobas
Hej Bobas;-))) z więc mam ten sam problemik, więc witaj w klubie :razz:
beatawyrwas
19-05-2010, 20:49
Witam wszystkich!od 3 lat poznaję Bieszczady,mam już swoje ulubione trasy i miejsca..mam nadzieję,że za rok,dwa znajdę tam swój dom,spokój,ciszę,proste szczęście przy moim Najmilszym...szukam ośrodka zdrowia gdzie można by podjąć pracę lekarza rodzinnego.Jeśli ktoś ma informacje o takim miejscu to proszę o wiadomość.Na razie czekam na kolejne spotkanie z bieszczadzkim wiatrem.
bertrand236
19-05-2010, 20:52
Witaj na forum! :-)
tomas pablo
19-05-2010, 21:16
witaj :lol:....!! ( tym razem wirtualnie ) ;)
Witam wszystkich jestem na forum od paru dni i mam zamiar zostać tu na stałe.
Z Bieszczadami znam się od 2 lat i moim marzeniem jest zamieszkać tam...podobno marzenia się spełniają...
Uśmiechnij się :) Jesteś w Bieszczadach!
Witamy na forum.bieszczady.info.pl
don Enrico
29-05-2010, 08:16
Witaj na forumie i na początek trochę starszej lektury
http://forum.bieszczady.info.pl/showthread.php?t=5328
Witajcie na forum!
Beata, póki co, zapraszamy na warszawskie spotkania bieszczadzkie, bieżące informacje znajdziesz w tym wątku (http://forum.bieszczady.info.pl/showthread.php?t=3303).
Pozdrawiam! :smile:
Dzień dobry, cześć i czołem!
witam wszystkich po raz drugi gdyż poprzednie przywitanie zostało usunięte :P
witam wszystkich po raz drugi gdyż poprzednie przywitanie zostało usunięte :P
Witaj ...:smile:
ps. usunięte???? na tym forum to niemożliwe
założyłem temat o chatkach i tam się przywitałem, ale ludzie zaczęli podawać zbyt dokładne lokalizacje chatek i poprosiłem o usunięcie wątku :)
sir Bazyl
29-05-2010, 20:55
Witajcie i się rozgośćcie!
Witaj ...:smile:
ps. usunięte???? na tym forum to niemożliwe
Ty Janusz jak "niektórzy"... wszędzie widzisz spisek :)
Ty Janusz jak "niektórzy"... wszędzie widzisz spisek :)
Co Ty , Darek ..ja jestem z tych co nic nie widzą ;)
Właśnie napisałem ,że na Tym forum ( takim "Rodzinnym" prawie) jest niemożliwe usunięcie.
Pozdrawiam serdecznie Kanadyjską Stronę Forum.
Marek1959
24-06-2010, 21:03
Witam Wszystkich
Od dłuższego czasu bywam na Waszym forum i jestem pod wrażeniem Waszej wiedzy i znajomości Bieszczadów.Czytam relacje, oglądam zdjęcia, fajnie tu, miło spędzam czas.Dlatego w końcu zebrałem się w sobie i postanowiłem się przywitać z tak zacnymi uczestnikami. W tym roku urlop spędzę w Bieszczadach!
bertrand236
24-06-2010, 23:11
Zaraz tam zacnymi! Normalni jesteśmy. Witaj i czuj się tu dobrze. A urlop kiedy?Moze jakieś spotkanie w Bieszczadzie?
Pozdrawiam
Jak wszystko takie nowe się zrobiło, to może ja tez raz jeszcze zacznę. Gdzieś się tam wcześniej (niekoniecznie mądrze) odezwałem, ale topik z powitaniami zobaczyłem całkiem ostatnio, więc..
Scyzoryk kielecki jestem, więc zdecydowanie częściej niż po Bieszczadach snuje się po naszych Świętokrzyskich. W Bieszczady pierwszy raz zawieźli mnie rodzice. Niewiele z tego wyjazdu pamiętam. Ciemne piwo bezalkoholowe w barze w Cisnej i wycieczkę z Tatą do Sinych Wirów. Zaczęła się burza, zawróciliśmy. Tata jakiś czas temu zmarł, ja nigdy do Sinych Wirów nie dotrarłem.
Potem były dwie wizyty w czasach liceum. Takie z plecakiem. Nie ma z nich zdjęć. Zostały bilet na pociąg Kraków-Zagórz i rachunek za nocleg w bazie Rabe (1,5 zeta od osoby). Na studiach był raz kolejny, potem jeszcze jeden. Potem znalazłem to forum. Czytam regularnie, się nie odzywam, bo ma wrażnie, że niewiele się znam w porównaniu z resztą.
Kłaniam się na powitanie. W sobotę jadę po raz kolejny. Doczekać się nie mogę.
Witam Scyzoryka, heh scyzoryk z urodzenia, inaczej góral niskopienny:mrgreen:
Witaj witaj i w trakcie bieszczadzkiego wypadu odwiedź Sine Wiry.
Co prawda nie jestem nowy,przyznaje sie jednak bez bicia ze sie nie przywitalem :neutral:
Witam WAS wszystkich z calego serca.
Jestem zakochany w Bieszczadach od 99 roku.Postanowilem wraz z zona osiasc sie na stale w pieknych biesach.
.Mysle ze jeszcze dlugo takie pozostana.
Ciesze sie ze moge wziasc udzial w dyskusjach na rozne tematy dotyczace wlasnie tego pieknego zakatka Polski i Europy.
podziwiam rownierz forumowiczow swoja niesamowita ich znajomoscia.
Witam wszystkich :)
Czytuję forum wnikliwie od jakiegoś czasu jako gość... a od dzisiaj ujawniam się, dopełniam rejestracyjnych formalności i wtapiam się w otoczenie użytkowników-forumowiczów :)
Pozdrawiam
Witaj i czuj się tutaj jak u siebie!
No witamy Cię serdecznie!!!
black mamba
23-07-2010, 14:49
Witam wszystkich :) nawet nie zwróciłem uwagi, że taki miły temacik jest. Bieszczady dopiero poznaję z tego forum, ale mam nadzieję je odwiedzić w najbliższym czasie ;)
Witam wszystkich :)
Wstyd mi okropecnie, że wątek pominęłam a trochę już siedzę na forum o_O
Choć... faktycznie gdzieś się temat zawieruszył, bo wiele osób nadrabia zaległości powitaniowe więc może taka gapa straszna nie jestem ;)
Mój pierwszy pobyt w Bieszczadach pamiętam przez mgłę dzieciństwa. Jeszcze przedszkolakiem byłam jak mnie rodzicielka na zimowisko wysłała do tej dzikiej krainy :D W koło góry, śnieg i sanki:))!!
Mieszkam u podnóża Beskidu Śląskiego i Żywieckiego, wszędzie niby blisko ale jakoś tak na wschód ciągnie niemiłosiernie. Mam szczęście, Beskidy blisko, pod ręką. Bywa, że i po pracy robię w tył zwrot i lezę sobie sama przed siebie. Wracam późno no ale taki już duch we mnie, zresztą sami wiecie jak to jest, ciągle mało...
Po Bieszczadach wędruję pieszo lub podziwiam mykając cichutko na rowerze :)
Było o dziewictwie bieszczadzkim, za trzy dni wyjżedżam i biorę takiego jednego. Bieszczady zna tylko z obrazka ;) Mam nadzieje, że wywlekę go na Wetlińską do Chatki Puchatka, Pewnie pójdziemy z Zatwarnicy przez przełęcz Orłowicza. Potem ile czas i pogoda pozwolą :)
Myśli przeprowadzkowe
Jak wielu innym osobom, i mnie trochę daleko w Bieszczady, (400 km), nie raz w głowie się więc kiełbie, żeby chatę jakąś przygarnąć:D he he
pozdrawiam serdecznie wszystkich :)
Witajcie. Wcześniej nie było tego wątku, ale dobrze,że jest.
Cami, jeśli mogę coś zasugerować, skoro to będzie Zatwarnica,to najlepszy na pierwszy raz dla "jednego takiego" jest Dwernik Kamień, najlepiej od strony mostu, potem ścieżką do wodospadu. Z Dwernika widać Chatkę i całą Wetlińską.Chatka Puchatka z Zatwarnicy to już wyprawa na całego.
najlepszy na pierwszy raz dla "jednego takiego" jest Dwernik Kamień, najlepiej od strony mostu
Zgadzam się z Tobą Piskal! Ja za każdym razem gdy mam okazję przywieść w Bieszczady kogoś po raz pierwszy, od tego właśnie szczytu zaczynam bieszczadzką inicjację delikwenta.
Poza tym witam wszystkich nowych użytkowników Forum!