Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Nowy użytkownik - powitanie

Strony : 1 2 [3] 4

don Enrico
03-08-2012, 21:57
Witojcie Kumie na Forumie !
a tak z ciekawości : byłeś już w Bieszczadach ?

centralny
04-08-2012, 21:30
Świeżak ze mnie. W Bieszczadach jestem pierwszy raz.

Pyra.57
05-08-2012, 00:18
Witaj i mam nadzieje, że nie ostatni?!

centralny
05-08-2012, 19:07
Pewnie, że nie ostatni. Pięknie tu!

Cait
23-08-2012, 15:20
Hej!
Bieszczady to spora część mojego życia. Każde wakacje między 7 a 17 rokiem życia, SBN Tworylne, rodzice prowadzący przez chwilę Rawki, mama bazę w Wetlinie, ba... nawet patent żeglarski zrobiony na Solinie, a nie na Mazurach.
Może ktoś z Was kiedyś minął mnie na szlaku, z rodzicami, a z nami "czipsy" czyli dwie rude spanielki i czarną sznaucerkę... wiele lat temu.

Bieszczady to wspomnienie najpiękniejszych dni, dlatego od lat tam nie jeżdżę - nie chcę patrzeć jak się zmieniają... chętnie z Wami pogadam i powtrącam swoje trzy grosze ;)

Pozdrawiam,
Kasia

tomas pablo
23-08-2012, 15:38
Witaj ! ...
być może ja cię mijałem...kupę czasu spędziłem na Tworylnym i okolicach...Warto się wybrać i skonfrontować wspomnienia. Jeszcze jest kilka fajnych miejsc !
Pozdrawiam ! ;)

Cait
23-08-2012, 17:35
Dogrzebałam się do przecudnych zdjęć z któregoś zwijania bazy - uh, pomyśleć, jak się ekipa dobrze bawiła, wcale nie na trzeźwo. Na Tworylnem nauczyłam się jeździć konno - pod obecność Iglopolu. Ha, nawet zaliczyliśmy kawałek Rainbow (choć poważnie się zastanawiam, jakim cudem moi rodzice pozwolili nam do nich chodzić - ja bym pewnie moich dzieci nie puściła;) ). Może uda mi się coś wrzucić na forum, jak opanuję technikę.

tomas pablo
23-08-2012, 18:02
OK. zapewne dla wielu z nas , to będzie fajna dokumentacja :-P

judzi
30-08-2012, 17:14
Bry:) judzi jestem, dla rodziców Marcin:) w Bieszczadach bywałem i teraz częściej bywać zamierzam:) zobaczymy, co wyjdzie z planami;)

Jimi
30-08-2012, 18:46
Witaj ;) Z planami wychodzi jak zawsze dlatego najlepszym planem jest brak planu. Na Bieszczady uważaj - zasysają :) To nie my je wybieramy lecz one nas. Ale filozofią pojechałam.

Alchem
17-10-2012, 10:12
Witam wszystkich,

Rezyduję tutaj już od jakiegoś czasu, ale do tej pory byłem tylko czytelnikiem. Za pisanie się nie brałem z racji małego stażu bieszczadzkiego, ale mam nadzieję, że się to zmieni :)

creamcheese
17-10-2012, 10:35
Witam, witam i pozdrawiam. Każdy tutaj kiedyś miał mały staż bieszczadzki:razz:

Edzia Zawoja
17-10-2012, 22:17
Witam wszystkich! Obiecałam, że się zapiszę i oto jestem. Do zobaczenia w Bieszczadach! Edzia od skrzypiec :)

bertrand236
17-10-2012, 22:56
Witajcie oboje!
Pozdrawiam

Jaga
18-10-2012, 20:41
No i Hero namówił mnie do zarejestrowania się na forum... Choć długo nie musiał namawiać ;)
Witam i... do zobaczenia w Bieszczadach :))) Gdybym miała bliżej, to bywałabym tam w każdy weekend... ;)

bertrand236
18-10-2012, 20:47
Witam kolejną Pyrkę.... :-) na forum
Pozdrawiam

Jaga
18-10-2012, 21:10
Witam kolejną Pyrkę.... :-) na forum
Z pochodzenia i sercem Pyra, z przypadku zamieszkała w Krakowie... ale za to bliżej gór :mrgreen:

ewelinaem
18-10-2012, 21:29
Witam Was wszystkich :) kocham calutkim serduchem Bieszczady i jeżdżę tam kiedy tylko nadarza się okazja :) zaglądam tu ostatnio dość regularnie - koleżanka z pracy nazywa to nawet uzależnieniem ha ha ha ale cóż, trzeba jakoś dotrwać do kolejnego wyjazdu :) Pozdrawiam serdecznie!

delux
19-10-2012, 14:38
Witamy zatem Kolejną, pozytywnie Zakręconą Bieszczadem....

Trejs
20-10-2012, 21:12
Witam wszystkich Bieszczadników i pozdrawiam ze Szczecina :) do zobaczenia na szlaku!!!

Wiola /Zbyszkowa:)/
20-10-2012, 22:42
Popełniłam fo pas, nie przedstawiłam się. Wydawało mi się, że jeśli napiszę /Zbyszkowa/ to będziecie wiedzieli. Błąd. Mogą o tym wiedzieć tylko wspaniali uczestnicy z ostatniego spotkania u Mavo ale niekoniecznie wszyscy pozostali miłośnicy tej strony i gór ulubionych. Wiola, tak mam na imię, mieszkam w małym miasteczku na wschodzie Polski. Poznaję Bieszczady od dwudziestu lat i wciąż niewiele o nich wiem. Podziwiam ich piękno, utożsamiam sie z trawą i górą ale nadal czuję niepokój kiedy wchodzę na szlak. Pozdrawiam wszystkich jesiennie z kasztankiem w kieszeni i orzeszkiem bukowym.

Julija
21-10-2012, 15:51
Witaj Wiolu, a już myślałam, że nie zarejestrujesz się u nas... ;)
Pozdrowionka z kolorowego Toporzyska. Liście spadają, a grzybki same się pchają do koszyczka. :D

mente_captus
27-10-2012, 12:11
Dzień dobry lub dobry wieczór - zależy o której ktoś zechce to przeczytać. :-) Zaglądam tu do Was już od jakiegoś czasu, ale pomyślałam, że takie podglądanie z ukrycia jest szalenie niekulturalne. Wychodzę więc zza winkla i spieszę donieść, że Maryśka mam na imię i tak jak Wy jestem całkowicie zakażona wirusem bieszczadzkim.

partyzant
27-10-2012, 13:39
Cześć Maryśka ! Dobrze, że jesteś z Warszawy bo znasz może Darka z Czerniakowa, powiedz mu, że o Powstaniu już tak nie myślę jak kiedyś i niech przyjedzie bo czekam 25 lat. To dzęki.

mente_captus
27-10-2012, 16:06
Przykro mi, nie znam Darka. Niemniej jeśli poznam - powiem co i jak. :)

Piskal
27-10-2012, 20:40
Witojcie wszyscy!

Jagna
28-10-2012, 18:24
A mnie ktoś jeszcze pamięta? Dla tych co pierwszy raz widzą to powiem, że jak pewien kot z centralnej Polski pochodzę i mieszkam w Łodzi. Nie było mnie na Forum od 5 lat, ale chyba czas wrócić. A dla wszystkich którzy jeszcze mnie pamiętają chcę powiedzieć, że się stęskniłam :)

tomekpu
28-10-2012, 18:27
Pamięta ;)

Hero
28-10-2012, 18:34
Ja pamiętam ! Ale to pewnie dlatego, że się co chwila widujemy a to w Bieszczadach, a to w Łodzi :)

RudyHipis
31-10-2012, 12:35
Witam serdecznie wszystkich miłośników Bieszczad!
Nie da się ukryć, że jestem tu nowy. Imię moje to Andrzej, liczę sobie 21 wiosen, pochodzę z Kielc, niewielkie, szare miasto między Warszawą a Krakowem. W Bieszczadach zakochałem się mając jakieś 10 lat, gdy wraz z rodzinką wyjechałem na tydz. do Wołosatego. W międzyczasie byłem jeszcze na wycieczce szkolnej w Polańczyku i niestety co roku zbieram się coby wziąć się porządnie za zwiedzanie Bieszczad, ale nigdy nie mogę tam dotrzeć :( Mam nadzieję, że dzięki temu Forum, które już dzięki wstępnemu przejrzeniu zachęca coraz bardziej, jednak zbiorę się w sobie i w najbliższym czasie zacznę wykorzystywać każdą wolną chwilę coby ruszyć się i w końcu tam dotrzeć;)

don Enrico
31-10-2012, 13:23
(...)jednak zbiorę się w sobie i w najbliższym czasie zacznę wykorzystywać każdą wolną chwilę coby ruszyć się i w końcu tam dotrzeć;)
Cześć ! a jak tam chcesz dotrzeć ? pieszo ? rowerem ? stopem ? pociągiem ? .....

michalN
31-10-2012, 15:21
Kielce kłaniają się Kielcom. nie takie znowu szare to nasze CK.

pawe1
31-10-2012, 20:17
Witam wszystkich miłośników Bieszczad! Miło mi dołączyć do tego zacnego grona.

RudyHipis
01-11-2012, 14:44
Cześć ! a jak tam chcesz dotrzeć ? pieszo ? rowerem ? stopem ? pociągiem ? .....

Właśnie się zastanawiam. Może stopem, może PKSem. Jak na razie w głowie urodził mi się plan zwiedzenia starych, opuszczonych wsi i jestem na etapie zbierania materiałów i informacji (jak dotąd udało mi się zdobyć mapy przedwojenne Bieszczad). Mam nadzieję, że na forum znajdę wiele przydatnych wiadomości, które ułatwią mi zaplanowanie cudownej wyprawy.

A witam serdecznie Kielczanina ;)

Remedios
23-11-2012, 17:42
Witam wszystkich Bardzo serdecznie :)
Gośka z południa Polski a dokładniej z okolic Bielska Białej :)

tolek banan
23-11-2012, 18:37
cześć Gośka

creamcheese
24-11-2012, 20:29
Witamy równie serdecznie Gośkę:razz:

bertrand236
26-11-2012, 22:15
Witam Rudego i Hipisa serdecznie :-)

Ubłocony
30-11-2012, 15:24
DżemDobry...

cholera... łażę po forum od tygodnia z okładem i... zastanawiam się do teraz jak się tu przywitać...
Ech, życie...
Cóż mogę o sobie? Że lat mam 34, że mieszkam w Łodzi... Te 34 lata t taka mała ściema, bo koniec świata zapowiada moje 35 urodziny. Toż są 21-12... Czymże ja sobie na taki prezent zasłużyłem - nie wiem... :)
W Łodzi mieszkam od +/- 13 lat, kiedy to nieopatrznie zacząłem tu studia... Ot, potem Córka, ślub i takie tam... potem kolejna dwójka i rozwód.
My rządzim światem, nami Kobiety ;) Teraźniejsza Kobieta jest za to Cudem :) Ale o tym na innym forum :D

Co do Bieszczadów... zakochany jestem w nich od lat... jakichś 20tu. Teraz z racji finansowego dołka rzadziej w nich bywam, ale to sytuacja przejściowa. Wszak pochodzę z Sandomierza, a stamtąd w Bieszczady miałem połowę drogi :)

Chciałbym.... przeprowadzić się w Bieszczady. Myśl ta coraz mocniej, coraz częściej świta gdzieś pod kopułą... Spakować to, co najpotrzebniejsze, kupić UAZa i jak w dowcipie o studentce z Bieszczad - pier...ąć to wszystko i wyjechać w Bieszczady...
(Byle tylko zasięg radiowej Trójki był) ;)

Bieszczady zlazłem niejednokrotnie, ale ich nigdy dość. Dopiero kilka dni temu jednak trafiłem na to forum... Strasznie cieszę się, uśmiecham - że jestem w Bieszczadach :)

Pozdrawiam,
Mr. Q. (ubłocony)

creamcheese
30-11-2012, 15:44
Witam Ubłoconego z nadzieją, że może kiedyś spotkamy się na szlaku bieszczadzkim
Pozdrawiam

Piskal
30-11-2012, 18:22
A powitać! Trójka odbiera. W maju udało mi się nawet na takim radyjku z telefonu posłuchać koncertu Martyny Jakubowicz.

Ubłocony
03-12-2012, 09:04
A dziękuję, Piskalu Szanowny za info. Wiem, że działa, bo zawsze towarzyszy mi w jeździe do - i z Bieszczadu :) Nie sprawdzałem chyba tylko w Nasicznem :) Ale skoro wszędzie, to wszędzie. :)

Endo
03-12-2012, 11:53
Witam Wszystkich!
...forum śledzę od jakiegoś czasu,czytając sporo sie dowiedziałem...ciekawe relacje,te fotograficzne też...góry to magia,a moze tylko takie odnoszę wrażenie...
pozdrawiam
Endo
ps.pochodzę z małej wioski z okolic Makowa Maz...obecnie duże miasto,ale pewnie skończę swój epizod w stronach rodzinnych...

Ubłocony
03-12-2012, 15:37
Witaj, Endo :)
mnie Forum witało raptem kilka dni temu, ale... ciepło tu i miło. Zapraszamy :)

tomas pablo
03-12-2012, 18:17
witajcie więc -obaj ;)

goł
03-12-2012, 22:03
Witam,
jestem tutaj od kilku dni ale jeszcze nie miałam okazji sie przywitać. Na forum zdarzało mi się zaglądać, ba, nawet byłam zalogowana kiedyś kiedyś, ale jak to bywa z haslami, loginami... czasami trzeba założyć nowe jak się zapomni <bezradny>.
Bieszczady odkrywam od kilku lat, za każdym razem coś nowego tam znajdę, albo stare na nowo... wierzę, że dzięki forum odkryję kolejny nowy ich wymiar.
No więc: witam! :)

don Enrico
03-12-2012, 22:10
Witaj na forumie. Ta zbieranina prze-najróżniejszych barwnych postaci nie jedno Ci wzbogaci.

bertrand236
03-12-2012, 22:24
Goł! Czuj się tutaj tak jak kiedyś się czułaś!
Ubłocony! Nie wycieraj nóg, jak tu wchodzisz! Nigdy!
Pozdrawiam

Ubłocony
06-12-2012, 19:53
Goł! Czuj się tutaj tak jak kiedyś się czułaś!
Ubłocony! Nie wycieraj nóg, jak tu wchodzisz! Nigdy!
Pozdrawiam

Bertrand236, nie zdarza mi się butów wycierać... :)
najwyżej zdejmuję - ale tylko tam, gdzie muszę :)
Goł - Witaj! :)

Remedios
17-12-2012, 21:33
witam i ja :)

Pierogowy
17-12-2012, 21:48
odkryję kolejny nowy ich wymiar.
:)

hallo,
(z góry przepraszam za manipulacje słowną )
...wymiar... pierogów ,
ja też mam nadzieje ....z każdym nowym forumowiczem (forumowicz-ką )
witaj.

goł
18-12-2012, 22:53
hallo,
(z góry przepraszam za manipulacje słowną )
...wymiar... pierogów ,
ja też mam nadzieje ....z każdym nowym forumowiczem (forumowicz-ką )
witaj.

tak, wymiar kulinarny bieszczadów to jeszcze szerokie pole do odkrycia dla mnie. Za czasów studenckich.. i chudszych... konserwa turystyczna z chlebem i keczupem (wariant rozszerzony) a w sezonie co natura da, w zupełności wystarczały... ale tak, turystyka kulinarna po bieszczadach może być na pewno ciekawym doświadczeniem :)

30872

creamcheese
18-12-2012, 23:28
...hmmm...takich pomidorków koktajlowych to za naszych czasów nawet na pańskich stołach nie było...a co mówić na bieszczadzkim szlaku.
Wzruszyć się to ja mogę na widok cebuli;)
Pozdrawiam

Remedios
22-12-2012, 17:06
kanapeczka z pomidorkiem i cebulą na szlaku jak znalazł :) w dodatku samo zdrowie
Tylko trzeba uważać z kim się całować :D ;) :wink:

Norek45
15-01-2013, 15:36
Powitać! :)
Jestem fanatykiem spędzania czasu w Bieszczadach od.. Nie pamiętam nawet od kiedy :D Chyba zaczęło się na koloniach, a teraz we własnym zakresie każdego lata tam jestem :)
Mam nadzięję, że znajdę tutaj doświadczoną pomoc i mnóstwo wskazówek.
Pozdrawiam :)

Ubłocony
16-01-2013, 13:03
A, witojcie Norku :)
Tu wszyscy chętnie pomogą... Wszak - w Bieszczadach jesteś!

Wojtek z Zielonki
31-01-2013, 14:13
Witam wszystkich forumowiczów. Przepraszam że dopiero terazwitam się z Wami.. Wątek ten zauważyłem już wcześniej ,ale… jakoś tak wyszło. Wybaczcie,ale od sierpnia 2011r. kiedy przyjechałem w Bieszczady nie miałem dnia żebym onich nie myślał. Tak mnie oczarowały że zakochałem się i o wszystkim innymzapominam. Nawet moja Bożenka ( kiedyzamyślony nie słyszę co do mnie mówi) wie że jestem właśnie myślami i sercem wBieszczadzie.

Jeszcze raz serdecznie WITAM i POZDRAWIAM.

Wojtek z…

creamcheese
31-01-2013, 14:23
Witamy Wojtku...do zobaczenia na szlaku

veg1
08-02-2013, 16:55
Przepraszam , że dopiero dziesiąty post staje się moim powitalnym. Jestem zakochanym w Bieszczadach powsinogą od dzieciństwa. Moje pierwsze wędrówki po tej czarodziejskiej krainie związane są z gwiazdzistymi zlotami ku czci " temu co się k....om nie kłaniał". :)))) Było to chyba sto , albo sto dziesięć lat temu. Pamiętam Bieszczady dzikie. Jeszcze stały gdzieniegdzie kominy spalonych chat. I jabłka były słodkie w opuszczonych sadach. Bałem się tych klimatów, ale tak bardzo mnie pociągały. To nie były wyprawy z siekierą, ale jeszcze prawdziwie dzikie.
Kolejnym etapem miłości do Bieszczadów było poślubienie córki leśniczego z ........ , w każdym razie z Bieszczad. Można bardziej się poświęcić ???????????? Chyba już nie :)))
Po wielu latach nieobecności i zrzucenia 50 kg dostałem totalnego ADHD i tylko psychotropy trzymają mnie na miejscu. Ale przyjdzie wiosna, przestanę je zażywać i się ...............zacznie. Trzymajcie się mocno i patrzcie za jakimś zsiwiałym oszołomem na trasie . Jest duże prawdopodobieństwo, że to będę ja. Jestem takim siwym bieszczadzkim aniołkiem lub dziadkiem , ale aktywnym , ciepłym nie do końca oszalałym. Do zobaczenia na trasie Kochani. Pozdrawiam Veg1.

don Enrico
08-02-2013, 19:53
No to cześć ! Siwy bieszczadzki dziadku ! Do zobaczenia na trasie (albo na postoju)

veg1
08-02-2013, 20:24
Dzięki Enrico za miłe powitanie, ale wybacz ten Dziadek to taka mala kokieteria. Ani ze mnie dziadek, ani do tego maly , ani do końca siwy. :))) Nasze mile Panie też przy mnie z nudow nie umrą :))) A częściej spotkasz mnie na trasie niż na postoju, ale dla postojow warto życ. Pozdrawiam. Veg1.

bertrand236
08-02-2013, 20:43
Witaj! Ponunerowany wita ponumerowanego :-)
Pozdrawiam

Wojtek z Zielonki
08-02-2013, 20:45
Również i ja Ciebie witam. Jak spotkam siwego Bieszczadnika to Ty, jak spotkasz siwego i trochę łysego to ja. Być może spotkamy się w sierpniu na ognisku w Buku (zaprosił "bieśdziad" tych co mają coś wspólnego z CUDAMI).

Pozdrawiam.

veg1
08-02-2013, 21:00
Jedyne Cuda jakie znam związane są z Karpackim :))))) Szczególnie z mocnym fulem :))) Dzięki za miłe powitanie i jestem święcie przekonany, że spotkamy się na szlaku. Wiem , ze warto jest oglądać się wokół siebie by wypić w doborowym Towarzystwie parę browarków. Dziękuję Wam wszystkim za miłe powitanie. Spotkacie mnie na szlaku. To Wam gwaratuję.Takiego upierdliwego gościa nie tak łatwo się pozbyć :)

joorg
08-02-2013, 21:22
... Moje pierwsze wędrówki po tej czarodziejskiej krainie związane są z gwiazdzistymi zlotami ku czci " temu co się k....om nie kłaniał". :)))) Było to chyba sto , albo sto dziesięć lat temu. Pamiętam Bieszczady dzikie. Jeszcze stały gdzieniegdzie kominy spalonych chat. I jabłka były słodkie w opuszczonych sadach. Bałem się tych klimatów, ale tak bardzo mnie pociągały. To nie były wyprawy z siekierą, ale jeszcze prawdziwie dzikie. ..... Do zobaczenia na trasie Kochani. Pozdrawiam Veg1.

hej...witaj ( nie często tu się odzywam), chyba jesteś "Swój":) ,dokładnie znam to co piszesz. Idąc dawnooo , pierwszy raz przez Chryszczatą, mówiło się" nie schodż ze szlaku bo możesz trafić jeszcze na minę" tak to było, a było pięknie :)
ps. "ku czci";) temu co był zawsze na bani i nawet nie widział ,że strzelają i szedł potokiem "nie kłaniając "się ,bo by się wywrócił ,i może by przeżył i sprawił kłopot .

veg1
08-02-2013, 21:54
Jeszcze raz pięknie dziękuję za miłe powitanie. Joorg, ten Twój nick znam z innego forum. Mam nadzieję , ze to tylko przypadek :). Nie abym miał coś do tego forum, ale chciałbym zacząć od "zera". Pozdrawiam serdecznie, a wracając do naszego " bohatera" to pamiętam jak należałem do drużyny jego imienia i uczyłem się jego losów. Pracy w fabryce Gerlacha jako dzieciak , walkach w Hiszpani ...itp, itd. A ciekawe ilu z Was wie czemu przypisać kształt pomnika ku jego czci ? Pewnie wiecie , ale nie chce mi się przeszukiwać wszystkich postów. Niemniej mam kaca moralnego jak widzę w Cisnej pomnik poległych w walkach z UPA pokrytych sprayem, prezeratywami i rozbitymi butelkami po piwie , a obok pomnik JP II cały w zniczach. Jedna , wielka masakra. Znajdżmy jakiś złoty środek. Każdemu należy się cześć. Każdemu pamięć i szacunek. To, że komuś nie dano szansy na godne, uczciwe, długie życie nie znaczy, że musiał być kanalią. Posłuchajcie ludzi, którzy przymierali z glodu na przednówku , a wyśrodkujecie swoje poglądy na temat III i IV Rzeczpospolitej. Pozdrawiam veg1.

joorg
08-02-2013, 22:04
.... Joorg, ten Twój nick znam z innego forum. Mam nadzieję , ze to tylko przypadek :). Nie abym miał coś do tego forum, ale chciałbym zacząć od "zera".
Nie wiem o czym piszesz , nie udzielam sie na innych forach.

veg1
08-02-2013, 22:12
To mi ulżyło :) Po prostu masz podobny lub identyczny nick z kimś innym :). Witam Cię serdecznie i zapomnij to nieporozumienie. Do zobaczenia na bieszczsdzkim szlaku . Z pewnością do miłego zobaczenia veg1.

ToJaMaciej
06-03-2013, 18:24
Witam wszystkich forumowiczów oraz forumowiczki!:) Jako, że jestem świeży na forum to się ładnie przywitam. Mam na imię Maciej, mam 28 wiosen i mieszkam w Głownie (takie małe miasteczko koło Łowicza). Kocham Bieszczady! Dlatego tu jestem:) Nosiło mnie po tych cudnych górach kilka razy i zawsze kiedy stamtąd wracam, to już myślę, kiedy trafię znowu...ciągnie mnie tam i tyle. Poza Bieszczadami bywałem jeszcze w Beskidzie Niskim, Wyspowym, Tatrach i Karkonoszach. Uprawiam też sobie amatorsko kolarstwo górskie. Interesuję się historią (bo ją lubię i z racji skończonych studiów). To tyle na razie. Mam nadzieję, że się tutaj po bieszczadzku zadomowię:) A więc - Hej wszystkim!:)

Piskal
06-03-2013, 19:36
Hej ToTyMacieju! Bardzo ładnie się przywitałeś. Czuj się tutaj jak u siebie w Bieszczadach.

don Enrico
06-03-2013, 19:37
Witamy, witamy i zapraszamy

monika98
07-03-2013, 11:35
Witam wszystkich :) Monika lat, 23 , pochodzę z Nowej Dęby ,ale obecnie mieszkam w Lublinie. W tym roku po skończenie edukacji na kierunku turystyka planuję otworzyć swój własny biznes w Ustrzykach Dolnych, z miłości do tego miasta i do tych gór i mam nadzieję,że się uda, ja jestem dobrej myśli :)

creamcheese
07-03-2013, 17:07
Lublin wita Monikę...a ten biznes w UD to turystyczny będzie?
Pozdrawiam

monika98
07-03-2013, 18:32
jak najbardziej...choć na początku może być nie-turystyczny, ale poźniej tak, taki jest plan :)

veg1
07-03-2013, 19:41
Witam Moniko serdecznie. Dlaczego tak serdecznie to napisałem na PW. Jeżeli wiadomość nie doszła daj znać , podeślę po raz kolejny. Nie łapie jeszcze jak tu je wysyłać. Jeszcze raz gorąco pozdrawiam.

Wojtek z Zielonki
11-03-2013, 12:58
Witaj Macieju!!!
Znalazłeś się w gronie ludzi, zarażonych tą samą, nieuleczalną chorobą:)

Wojtek z Zielonki
11-03-2013, 13:03
I ja Ciebie Moniko serdecznie witam :)

ToJaMaciej
12-03-2013, 02:29
Tak, Bieszczady to nieuleczalna choroba do końca życia, ale jaka piękna zarazem:)

delux
13-03-2013, 11:46
:wink:Wobec tego Witaj wśród natchnionych i zakręconych Bieszczadem....

Wojtek z Zielonki
13-03-2013, 11:51
Wiosna idzie
Zima zmyka
Przywitajmy
Brylancvika

Witam!!!

white_coffee
07-04-2013, 11:31
Witam serdecznie Szanownych Forumowiczów. :-) Mam na imię Kinga i jestem z Warszawy. Uwielbieniem Bieszczadów zaraziłam się kilka lat temu i tak już zostało. Raz, czasem dwa razy w roku na kilka, kilkanaście dni oddycham bieszczadzkim powietrzem. Forum odwiedzam od jakiegoś czasu i ufam, że zostanę tu na długo. :-)

tomas pablo
07-04-2013, 12:59
witaj ! ;)

partyzant
07-04-2013, 14:21
Witaj Kingo ! Bądz wyrozumiała dla starego partyzanta, który ani wyględny, ani kształcony ale w Bieszczadach zakochany.

white_coffee
07-04-2013, 14:52
Witaj Kingo ! Bądz wyrozumiała dla starego partyzanta, który ani wyględny, ani kształcony ale w Bieszczadach zakochany.

Ni wygląd, ni kształcenie, ale osobowość i człowieczeństwo ma znaczenie. :-)

Przechodzień
07-04-2013, 22:44
Witam Was wszystkim. Tym razem oficjalnie, bo wcześniej udało mi się wtrącić dwa słowa. ;-)

Ktoś powiedział, że w Bieszczady jedzie się tylko raz w życiu. Potem się do nich wraca. Tak też czynię od trzech lat.

diabel-1410
07-04-2013, 23:04
Witaj Przechodniu i Ty Kingo :-)

Dziad
10-04-2013, 09:14
Witam wszystkich miłośników Bieszczad. Pozdrawiam z malowniczych Sudet.

Wojtek z Zielonki
10-04-2013, 10:22
Witam Kingę, Przechodnia i Dziada, w Bieszczady się wraca, bo tak wypada :)

Wojtek Pysz
10-04-2013, 11:32
Witam wszystkich miłośników Bieszczad. Pozdrawiam z malowniczych Sudet.
A ja pozdrawiam z Himalaj i z Beskid Śląskich:)

Miejscowy
10-04-2013, 18:17
może czas, by zreflektowali się językoznawcy w kwestii dopuszczalności nieodmieniania Bieszczadów, bo, jak widać, ten rusycyzm/warszawizm rozpowszechnia się na inne y-pasma

monnia22
13-04-2013, 20:56
Witam :)

tu był link

creamcheese
13-04-2013, 22:26
witaj ...ale po co link? Kwasi troszkę:)

Wojtek z Zielonki
15-04-2013, 12:43
Witaj :)

creamcheese
15-04-2013, 13:26
A mamy, Wojtku, jeszcze kogo witać ?

Wojtek z Zielonki
15-04-2013, 14:37
A mamy, Wojtku, jeszcze kogo witać ?
Mam nadzieję, że mamy. Moje przywitanie z Wami na Forum, było trochę spóżnione (z mojej winy), ale pamiętam, że jako pierwszy (i chyba jedyny), przywitałeś mnie. Dletgo witam, kiedy tylko mogę, bo to przyjemnie jest, być przywitanym.
Dziękuję i Pozdrawiam !

white_coffee
16-04-2013, 10:06
Witaj monnia22. :-)

Przyjemność płynie zarówno z witania i bucia powitanym. Wszytkim, którzy mnie powitali i tym samym sprawili przyjemność Dziękuję. :-)

Wojtek z Zielonki
16-04-2013, 12:27
Swięte słowa, Kingo, święte słowa:smile:

Piskal
16-04-2013, 16:32
Mam nadzieję, że mamy. Moje przywitanie z Wami na Forum, było trochę spóżnione (z mojej winy), ale pamiętam, że jako pierwszy (i chyba jedyny), przywitałeś mnie. Dletgo witam, kiedy tylko mogę, bo to przyjemnie jest, być przywitanym.
Dziękuję i Pozdrawiam !
Ach, witam Wojtku , witam, i o zdrowie pytam!
I witam wszystkich, których, bezczelnie, jeszcze nie przywitałem! Ha!

Wojtek z Zielonki
16-04-2013, 19:36
Ach, witam Wojtku , witam, i o zdrowie pytam!
I witam wszystkich, których, bezczelnie, jeszcze nie przywitałem! Ha!

Witaj Piskalu ! Dziękuję za miłe przywitanie, i życzę, dużo zdrowia.
Uśmiechnij się, życie jest takie piękne, ale krótkie:grin::grin::grin:

Pozdrawiam !

creamcheese
16-04-2013, 22:57
Ja Cię też piskam Witalu jak najpiskalniej... witam Piskalu(?)
Pozdrawiam i popiskuję

spokojny
03-05-2013, 00:39
Witam Wszystkich bardzo. Zapisałem się, bo łążę po Bieszczadach, bo lubię łazić po Bieszczadach, bo dobrze jest z kimś o tym pogadać. Wierzę, że będzie mi tu dobrze ; ). Proszę mnie, świeżemu powiedzieć, jak mam "wypełnić" swój profil, bo nie wiem, gdzie pójść. Poza tym, jestem z Hrubieszowa, trochę biegam, trochę pedałuję, trochę wędruję, trochę fotografuję... . Zapytam od razu, co by rozwiać swoje wątpliwości: czy tutaj też wymagany jest jakiś staż, żeby móc np. napisać pw czy podać linkę do swojej strony amatorsko-forograficznej (obecnie głównie bw tradycyjne), bo miałem przykre doświadczenia z podobnym portalem? Pytam z czystej ciekawości, bo parcia na to nie mam, ale też nie chcę być traktowany, jak osobnik specjalnej troski ; )?

Piskal
03-05-2013, 11:44
Cześć. Na pewno będzie Ci tu dobrze. Owszem, jest potrzebny staż, żeby działać aktywnie na forum. Ale już go przeszedłeś, bo trwał tylko tyle, żebyś mógł się przywitać. Weryfikację przeszedłeś pozytywnie- gratuluję. W końcu jesteś w Bieszczadach!

spokojny
03-05-2013, 20:27
Dzięki, Piskal za tak cudną wiadomość ; ). Czyli można bez zbędnych ceregieli. Cieszę się i pozdrawiam cały skład.

Wojtek z Zielonki
04-05-2013, 19:31
Witam Wszystkich bardzo. Zapisałem się, bo łążę po Bieszczadach, bo lubię łazić po Bieszczadach, bo dobrze jest z kimś o tym pogadać. Wierzę, że będzie mi tu dobrze ; ). Proszę mnie, świeżemu powiedzieć, jak mam "wypełnić" swój profil, bo nie wiem, gdzie pójść. Poza tym, jestem z Hrubieszowa, trochę biegam, trochę pedałuję, trochę wędruję, trochę fotografuję... . Zapytam od razu, co by rozwiać swoje wątpliwości: czy tutaj też wymagany jest jakiś staż, żeby móc np. napisać pw czy podać linkę do swojej strony amatorsko-forograficznej (obecnie głównie bw tradycyjne), bo miałem przykre doświadczenia z podobnym portalem? Pytam z czystej ciekawości, bo parcia na to nie mam, ale też nie chcę być traktowany, jak osobnik specjalnej troski ; )?
Witam ! Nie mam takiego stażu jak Ty, ale w Bieszczadzie byłem pierwszy raz w 1986r. Tylko że w tedy Bieszczadów nie zauważyłem, a twraz Je KOCHAM !
Witaj !

bartolomeo
04-05-2013, 20:06
czy tutaj też wymagany jest jakiś staż, żeby móc np. [...] podać linkęTak (http://forum.bieszczady.info.pl/announcement.php?f=6).

EDIT: dyskusję dotyczącą kłopotów z profilem przeniosłem do działu technicznego (http://forum.bieszczady.info.pl/showthread.php/8024-K%C5%82opoty-z-profilem).

archie
20-05-2013, 18:04
Witam wszystkich Tubylców.
Dotarłem do Was po ponad dwu latach intensywnej eksploracji lasów bieszczadzkich. Od lutego 2011 - kiedy to zostaliśmy z żoną zaproszeni w Bieszczady - do dzisiaj, każdy wspólny urlop trwający co najmniej tydzień, spędzamy w naszych ukochanych górach, u kochanej Pani Zosi. Nazbierało się już tych wypadów całe sześć, tak, że czujemy się tam bardziej u siebie, niż tutaj, na nizinach :-) . Najbardziej żałujemy, że mieszkamy tak daleko (650km od Zosi) i nie możemy częściej bywać wśród buków i górskich potoków.
Myślę, że teraz, po znalezieniu tego forum, będzie mi lżej wytrzymać do następnego urlopu, który już niebawem, bo w sierpniu. W końcu jestem przecież w Bieszczadach - jak parę postów wyżej napisał Piskal.

--
Jurek

Tomasz33
07-06-2013, 11:46
Witam Wszystkich Serdecznie !

delux
07-06-2013, 13:26
Witam Wszystkich Serdecznie !

Witamy w..szeregach natchnionych i....nawiedzonych:-P

Wojtek z Zielonki
25-06-2013, 13:16
Witam archie i Tomasza33.;)

wako
06-07-2013, 17:31
Witam wszystkich mieszkańców i miłośników naszych Bieszczad.
Ja mieszkam w Wałczu i bieszczadzkie ścieżki i klimaty zacząłem poznawać jakieś 5 latek temu,i tak co roku moja wiedza powoli rośnie.
W tym roku urlop oczywiście BIESZCZADY jak zwykle z grupą kolegów i przyjaciół.
Pozdrawiam wszystkich miłośników tego ciekawego zakątka naszego kraju :)

archie
08-07-2013, 13:13
Niedawno ja witałem się z użytkownikami forum, teraz mogę witać "młodszych" od siebie ;-) .
Witam Tomasza33 i wako.

Hireek
11-10-2013, 05:33
Hej

yoitsdomka
28-10-2013, 20:52
Tak myślałam, że gdzieś tu będzie taki temat :P A więc zanim zarzucę Was znawców pytaniami - witam! Z Bieszczadami nie mam nic, ale to nic wspólnego, nawet nigdy tam nie byłam. Do rejestracji skłoniła mnie chęć dopisania do poprzedniego zdania słówka "jeszcze" ;) 22 lata, studiuję w Gdańsku, nawet butów trekkingowych jeszcze nie mam, ale to się mam nadzieję do wiosny zmieni :D
Pozdrawiam,
Dominika.

bertrand236
28-10-2013, 21:01
Witaj Dominiko bez butów trekkingowych! :-) Czuj się tutaj, jad wsród dobrych znajomych.
Pozdrawiam

długi
29-10-2013, 08:05
Ten jad u Bertranda to oczywiście literówka, ;) Witaj sąsiadko

Rafał Zarzembski
14-11-2013, 11:35
Witam wszystkich Bieszczadników i pozdrawiam z Grodziska Mazowieckiego .Do zobaczenia na szlaku już tej zimy razem z synem Hubertem :)

lumteria
03-12-2013, 17:48
Dzień dobry :-)

Witam wszystkich serdecznie :-)

Pozdrawiam z Małopolski !!!

tolek banan
03-12-2013, 18:49
Cześć

bertrand236
03-12-2013, 18:58
Witaj!

qulluc
03-12-2013, 22:01
:)Witam dołaczyłem 2 dni temu i pora sie przywitac ,zdazyłem juz duzo poczytac ,wczewsniej aktywny w Karkonoszach poprostu w Sudetach, od 3 lat głownie Bieszczady ,to dwie inne moim zdaniem "krainy" łaczy je tylko to- zeby całe zobaczyc trzeba granice przekroczyc a szkoda troche ,ale to juz historia ...>witam nie słodzem ale przyjemnie was sie czyta nie bede wymieniał poprostu szacun dla wytrwałych Podrozników:)

diabel-1410
05-12-2013, 10:59
Witaj

tidżej
23-12-2013, 01:55
Witam :)
Pewnie niewiele osób pamięta Ostatniego Mohikanina, zwłaszcza, że od jakiegoś czasu bywa rzadziej na tym forum.
Ponieważ pojawił się drugi Ostatni Mohikanin poprosiłem admina o zmianę nicka.

Witam więc wszystkich Bieszczadników ponownie jako tidżej :)

don Enrico
23-12-2013, 09:48
(...)

Witam więc wszystkich Bieszczadników ponownie jako tidżej :)
Witamy, witamy,
szkoda że nie zmieniłeś nika na Przedostatni Mohikanin
kolejka by się posuwała

jest_gites
21-02-2014, 23:18
Kolejny bieszczadzki łazik wita Szanowne Grono. Pozdrawiam z Warszawy/Krakowa.

diabel-1410
22-02-2014, 09:06
A witaj :-)

biesmirek1
22-02-2014, 11:19
Siema, jest gites.

Marcowy
22-02-2014, 14:19
Bądź pozdrowiony.
Chyba, że już byłeś.
;)

Wojtek z Zielonki
05-03-2014, 10:15
Dawno tutaj mnie nie było
Wszystkich Nowych witam miło:-P

cierpliwy
05-04-2014, 18:01
Witam wszystkich milosnikow tego forum. Podoba mi sie tu zaangazowanie co do niesienia dobrych rad i sugesti, a wielki szacun dla tych ktorzy lata temu sie tu zjawili i sa do dzis poswiecajac b.duzo czasu by podzielic sie bezcenna i fachowa wiedza z innymi mlodymi badz nowymi podroznikami. Czytajac wasze posty jeszcze bardziej czuje sie klimat, ktory nam wszystkim jest bliski-dziekuje. jestecie jak taka bieszczadzka rodzinka :-D. Pozdrawiam z pdk34.

bertrand236
05-04-2014, 19:19
Witaj na forum!

Mam nadzieję, że starczy Ci cierpliwości :-). żeby zagościć tu na dłużźej...
Pozdrawiam serdecznie

Piskal
05-04-2014, 20:11
Witaj!
A propos dobrych rad i sugestii, lubimy, gdy używa się na tym staroświeckim forum znaków diakrytycznych.
Ale poza tym- czuj się tu dobrze.

Pyra.57
05-04-2014, 21:31
Witaj.

Szkutawy
05-04-2014, 23:12
... witaj Cierpliwy...

kocham.bieszczady
25-04-2014, 13:27
Witam, mam na imię Michał, lat 28, lubię podróżować i (http://sportujmy.pl/) szukam nowych, ciekawych miejsc do zwiedzania :) pozdrawiam

Szkutawy
25-04-2014, 15:27
.... witaj Michał .... też kocham Bieszczady....

Pyra.57
25-04-2014, 22:31
witaj i odkrywaj piękne rejony bieszczad

zybus
18-06-2014, 12:40
Hej, jestem tu nowy, właśnie planuje wyjazd w Bieszczady i tak trafiłem na to forum. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. :)

Szkutawy
18-06-2014, 18:42
...hej... Zybus...

Jimi
18-06-2014, 23:18
planuj, planuj... tylko uważaj... Bieszczady wciągają :)

Dark30
24-07-2014, 16:31
Witam, właśnie jestem na etapie planowania pierwszej wyprawy w Bieszczady ( tak, są też tacy, których jeszcze tam nie zagnało z tego co widzę patrząc na posty wyżej, to siła nas! ) stąd też moja tu obecność, pozdrawiam :-o

diabel-1410
24-07-2014, 21:52
A witaj i po powrocie racz opisać nawet krótko swoje wrażenia :-)

Agrest_w_butonierce
09-08-2014, 16:09
Śpieszę przywitać Bieszczadołazów,

kilka miesięcy temu przeprowadziłam się do Rzeszowa, żeby być bliżej Bieszczad. Potem codzienność
wchłonęła... ostatnio przypomniało mi się co było głównym powodem relokacji.

Jeśli jest ktoś z okolic Rzeszowa, do kogo można się przyłączyć w weekendowym wędrowaniu, to będę
wdzięczna za towarzystwo. Samej trudno mi się zebrać.

Cieszę się, że Was znalazłam i zabieram do lektury.
Pozdrawiam i udanego weekendu życzę!

Jimi
09-08-2014, 19:45
Skąd ja to znam? :) Powód miałam ten sam ale o górach wcale nie zapominam :) Pozdrawiam Cię i miłej lektury!

don Enrico
10-08-2014, 19:40
Śpieszę przywitać Bieszczadołazów,

kilka miesięcy temu przeprowadziłam się do Rzeszowa, żeby być bliżej Bieszczad. Potem codzienność
wchłonęła... ostatnio przypomniało mi się co było głównym powodem relokacji.

Jeśli jest ktoś z okolic Rzeszowa, do kogo można się przyłączyć w weekendowym wędrowaniu, to będę
wdzięczna za towarzystwo. Samej trudno mi się zebrać.

Cieszę się, że Was znalazłam i zabieram do lektury.
Pozdrawiam i udanego weekendu życzę!
Witamy nowo-Rzeszowiankę !
Jeszcze się taki nie urodził kto by przeczytał wszelakie annały tego foruma.
Proponuję od lektury lekko poznawczej
http://forum.bieszczady.info.pl/showthread.php/6702-moj-Rzesz%C3%B3w
aby potem w wolnych chwilach zgłębić się w niezliczonych relacjach rzeszowskich forumowiczów.
Dla twardzieli sugeruję nudne flaki z olejem czyli wątek
http://forum.bieszczady.info.pl/showthread.php/5168-Rzeszowski-Klub-IMB-zaprasza

Agrest_w_butonierce
10-08-2014, 21:15
Dziekuję za drowgowskazy. Rzczywiście forum pojemne a i aura nie sprzyja przesiadywaniu w rzeczywicstości
wirtualnej, jednakże topik po topiku i może pojawi się ostrość na nieskończoności. Pozdrawiam!

monica98ksu
11-08-2014, 09:59
Witam wszystkich nowych użytkowników ! Agrest_w_butonierce skąd się przeprowadziłaś?

Bzyku
17-08-2014, 14:10
Witam wszystkich :)

mam na imię Justyna, ale wołają na mnie Bzyku :) Przygotowuję się do pierwszej wyprawy w Bieszczady. Poszukując w internecie ciekawych informacji o tej dzikiej krainie trafiłam na to forum. Tak spodobało mi się co piszecie, jak piszecie, że jedynie utwierdziłam się w przekonaniu co do konieczności mojej wyprawy. Pozdrawiam i czekam na sympatyczne rozmowy, również na szlaku ;)

partyzant
17-08-2014, 15:24
Witaj Bzyku! Ze mną było tak: zapoznawałem sie z Bieszczadami na wycieczkach szkolnych ale to nie mogło być to. Bardzo pragnąłem poznać je w inny sposób a w tym pomógł mi kolega ze Stalowej Woli, który bywał w Bieszczadach na obozach harcerskich i który nauczył mnie chodzić nie tylko po szlakach, pokazał zapomniane doliny i istniejące wtedy bazy studenckie. Pogoda i czas nie pozwoliły nam wtedy na wyjście na którąś z połonin więc musiałem wrócić już sam. To było dawno temu ale wracam do dziś.Cześć.

Jimi
17-08-2014, 19:07
Witaj Bzyku! Uważaj.. Bieszczady wciągają.. ;-) Partyzant, o proszę ja też jestem ze Stalówki!

Bzyku
17-08-2014, 22:12
Bieszczady już mnie wciągnęły :D Odkąd pamiętam powraca do mnie natrętna myśl o wyprawie w te dzikie rejony. Jednak zawsze coś stało mi na drodze...Do tej pory odwiedzałam Bieszczady nie raz - w wyobraźni, SDM to dobrzy przewodnicy :) Jestem pewna, że to moje miejsce, choć nie do końca poznane :)

kazik123
19-08-2014, 14:47
Witam wszystkich miłośników Bieszczad :)

Marcowy
19-08-2014, 15:43
Sie masz, Kaziku Linkowniku :)

Pyra.57
19-08-2014, 21:07
Witaj.

Agrest_w_butonierce
20-08-2014, 22:39
Witam wszystkich nowych użytkowników ! Agrest_w_butonierce skąd się przeprowadziłaś?
Hej Monika
przeprowadziłam się ze stolicy a u Ciebie widzę Lublin i Warszawę. W Lublinie mieszkałam kilka dobrych lat. Wszystkie miasta są piękne a gdzie Ty teraz przebywasz?

monica98ksu
21-08-2014, 10:02
Lepiej w Rzeszowie? Ja przebywam w Lublinie (pochodzę z Nowej Dęby), w Warszawie mieszkałam przez okres ponad rok - póki co nie mogę jeszcze zmienić tego w ustawieniach profilu .

Boise
21-08-2014, 13:48
Witam, z tej strony Wiola z Białegostoku. W pierwszą poważną wyprawę w Bieszczady wybieram się już za dwa tygodnie, mam więc nadzieję, że dowiem się co-nieco na tym forum :) Pozdrawiam!

Szkutawy
22-08-2014, 07:02
....witaj i czytaj....

tarti
03-10-2014, 13:05
Witam wszystkich

Szkutawy
03-10-2014, 20:45
... Cześć Tarti...

megancc
14-10-2014, 10:55
Witam Wszystkich! Wybaczcie nachalność, jeszcze dobrze się nie zarejestrowałem a już ośmielam przywitać. Piszę z Sosnowca. Pierwszy raz "TAM" http://www.twojebieszczady.net/ugorne/ugorne350.jpg byłem w 68, przedostatni w tamtym roku. Mam nadzieję na kolejne.

suselka007
14-10-2014, 11:02
Witam wszystkich forumowiczów :)

Bastek
14-10-2014, 12:31
To i ja się przywitam.
Dzień Dobry Wszystkim
Mówią na mnie Bastek, po Bieszczadach też już trochę łażę i je bardzo lubię, szczególnie Tarnawa Niżna i jej spokój.
Do tej pory tylko czytałem Wasze ciekawe relacje, fotki i porady, dużo tego ale i fajne...

Pozdrawiam i do zobaczenia na szlaku

Recon
14-10-2014, 14:04
Witaj Bastek na Forum, masz dobre wejście i fajnie zaczynasz ;)
Wkupne to będzie Twoja relacja z tej trasy z naszej prywatnej korespondencji. Trochę zdjęć też daj :)
Powodzenia na Forum i w Bieszczadach :)

Olaa
14-10-2014, 14:42
Trochę spóźnione ale witam wszystkich miłośników naszych pięknych Bieszczad! Ciągle wertuję forum i tyle ciekawych miejsc do odkrycia przede mną, mam nadzieję, że kiedyś i moja relacja ujrzy światło dzienne :-), a kolejna wyprawa już niedługo. Pozdrawiam :wink:

aviator
18-10-2014, 12:52
Witam serdecznie, właśnie popełniłem rejestrację na tym forum.

Pozdrawiam

aviator

Szkutawy
18-10-2014, 18:38
Witaj Olaa i Aviator......oprócz czytania i rejestracji.... z czasem warto też coś napisać;)

Slav
02-11-2014, 11:02
Dopiero teraz udało mi się odszukać ten temat. Witam wszystkich jeszcze raz, Slav(ek) z tej strony. Pierwszy raz w Bieszczadach, a dokładnie w Polanie (ostre) znalazłem się w 1996 roku, był to 3 tygodniowy obóz harcerski. Teraz bywam w miarę możliwości i wolnego czasu, nie tylko w Bieszczadach ale w różnych częściach naszego pięknego kraju . Jednak zdecydowanie strona wschodnia ma to "coś" :wink: Pozdrawiam.

Koti
25-11-2014, 17:02
Czołem wszystkim użytkownikom!

Na forum melduje się Koti, człowiek w kaszkiecie na głowie, którego mogliście czasem minąć na bieszczadzkim szlaku, spotkać w którymś ze schronisk, albo o którego zwłoki potykaliście się czasami po godzinach w Siekierezadzie lub Mgiełce :) Zajmuję się grafiką komputerową i literaturą, jestem w ciągłej trasie pomiędzy Wrocławiem, Górnym Śląskiem, Bieszczadami i Norwegią. Wasze wpisy śledzę już od dłuższego czasu, podoba mi się atmosfera tu panująca, mam nadzieję, że wkrótce zacznę się również samemu aktywniej udzielać... Między innymi dlatego, że - jeśli wszystko dobrze pójdzie - przeprowadzę się z ukochaną w Bieszczady w przeciągu najbliższego miesiąca i będę Wam raportował, co w trawie... tfu: co w śniegach piszczy :)

mKSU
26-11-2014, 00:05
Bandziorno!

Jestem z Sanoka, łażę po i poza szlakami, zaglądam w różne dziury,wchodzę wysoko, włażę w chaszcze, słucham, patrzę podziwiam :)
Jak jest ciepło- spie pod krzakiem, jak zimno w chatkach i schroniskach.
Uważam że konserwa i czekolada są najlepszymi przyjaciółmi turysty:smile: i że nic tak nie smakuje jak kawa z ogniska z nutką węgla i popiołu...
Pozdrawiam wszystkich dobrym słowem!

Wojtek Pysz
26-11-2014, 00:13
Pozdrawiamy i my! Do spotkania w jakiejś chatce lub pod krzakiem:-)

Jimi
26-11-2014, 00:58
Witaj na forum! Zrobiłeś mi smaka z tą kawą z ogniska.. dodałabym jeszcze -kawa z ogniska z menażki, smak i zapach niepowtarzalny:)

skallyna
26-11-2014, 14:12
Witam wszystkich serdecznie :)

Recon
26-11-2014, 14:17
Bastek, jesteś mi osobiście winny sprawozdanie ze swojej wyprawy by dać upust mojej retrospekcji! Inni też zapewne z chęcią poczytają. Ja czekam i czekam, ale jak mnie wnerwi czekanie to jak nic wyślę windykatora. :razz:

Marcowy
26-11-2014, 15:10
Witam wszystkich serdecznie :)

Witaj. Ale nie spamuj.

yamat
26-11-2014, 17:49
Dopiero teraz udało mi się odszukać ten temat. Witam wszystkich jeszcze raz, Slav(ek) z tej strony. Pierwszy raz w Bieszczadach, a dokładnie w Polanie (ostre) znalazłem się w 1996 roku, był to 3 tygodniowy obóz harcerski. Teraz bywam w miarę możliwości i wolnego czasu, nie tylko w Bieszczadach ale w różnych częściach naszego pięknego kraju . Jednak zdecydowanie strona wschodnia ma to "coś" :wink: Pozdrawiam.

Też byłem w Polanie na obozie harcerskim...ale w którym roku? ło bosze jaki ja stary jestem...nie pamiętam....
ale obóz był charakterystyczny bo cały na pryczach handmade ;-)))

Slav
26-11-2014, 23:02
Też byłem w Polanie na obozie harcerskim...ale w którym roku? ło bosze jaki ja stary jestem...nie pamiętam....
ale obóz był charakterystyczny bo cały na pryczach handmade ;-)))

Też spałem na pryczach ale fabrycznych. Pamiętam,że w tym samym czasie było w Polanie survivalowe towarzystwo z Warszawy :)

Bastek
08-12-2014, 12:40
Recon, bardzo przepraszam, wiem że obiecałem opisać wyprawę, ale moim współtowarzyszem do wyprawy pozostał tylko mój 11 letni Syn (kolega niestety nie dotarł sprawy służbowe) i szczerze przyznam że po wydarzeniach w Olszanicy spanikowałem, wypuścić się tylko z nim w tamte rejony. Nie wiem czy moja panika nie była słuszna, chociażby po przeczytaniu raportu BdPN o drapieżnikach na tym terenie http://www.bdpn.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1545&Itemid=183 może jednak być przezornym nie zaszkodzi. Ale obiecuję że na pewno dam opis tego przedsięwzięcia a jeśli okazja pozwoli to nawet osobiście przy ognisku w Tarnawie w przyszłym roku.

creamcheese
08-12-2014, 13:42
przy ognisku w Tarnawie w przyszłym roku.
Szykujesz jakąś imprezę w Tarnawie ?

Jelonkowa
28-01-2015, 23:35
Ja również witam! Mieszkam w Sudetach, ale wakacje zawsze spędzam w Bieszczadach :) Do zobaczenia na szlakach, a wcześniej tutaj :D

Szkutawy
29-01-2015, 01:19
.... dżieńdoberek...

basianadpolana
29-01-2015, 11:54
W końcu znalazłam. Powinna być natychmiastowa opcja przywitania po rejestracji :P

Witam wszystkich. rok w rok jadę w Bieszczady i za każdym razem mnie zaskakują.

Pyra.57
29-01-2015, 20:28
Witaj i do zobaczenia na bieszczadzkich szlakach

Ed 56
30-01-2015, 21:51
Witam wszystkich
Dopiero po miesiącu pobytu na forum trafiłem na miejsce. z którego należy startować. Przepraszam i już naprawiam się.
Mogę określić siebie jako fana Bieszczad, odwiedziłem je zaledwie dwukrotnie i to przed wiekami w '76 i '77 roku. Jest to zdecydowanie za mało by cokolwiek wiedzieć a tym bardziej wypowiadać się na ich temat. Ciągnie mnie jednak stale w tamte strony, liczę więc, że pozwolicie mi oglądać Bieszczady dzięki Waszym relacjom i zdjęciom.
Tęskniący z Podlasia

mucka38
08-02-2015, 13:15
Witam :) Od bardzo dawna ciągnęło mnie w Bieszczady , ale jak to w zyciu bywa , dopiero od kilku lat udaje się realizować plany .Pochodze z Zakopanego , Tatry przechodziłem praktycznie całe, wiec i doświadczenie na górskich szlakach jakies tam posiadam . Miedzy czasie inne góry również odwiedzałem , ale jednak w Bieszczadach odnalazłem cos co przyciąga i każe z roku na rok się tam ponownie wybierac :) Jako miejsce zakwaterowania , wybraliśmy Smerek i jak się okazało jest to decyzja trafiona , mieszkamy w domkach i jak już wspomniałem , od pieciu lat jesteśmy tam stałymi bywalcami . Oczywiście będę czytał i uczestniczył czynnie na łamach forum , będę zadawał pytania i szukał odpowiedzi , a jeśli gdzies na szlaku zobaczycie ludzi w koszulkach z napisem "pierdoły bieszczadzkie" :) to właśnie my :D. Pomysł na koszulki z takim napisem , poparty jest gafami jakie za każdym razem udaje nam się popełnić , a ze dystans do tego i samych siebie mamy odpowiedni , stąd właśnie taki napis :) Pozdrawiam Wszystkich i mam nadzieje do zobaczenia - Marek.

lewand
10-02-2015, 21:55
Witam serdecznie bieszczadzką brać ;) Pozdrowienia znad morza;)

Piskal
11-02-2015, 07:41
Witajcie wszyscy nowi!

janekweg
20-02-2015, 14:34
Jest to mój początkowy post, w następstwie tego na początek chcę się przedstawić. Jestem Dawid i mieszkam aktualnie za granicą. Zarejestrowałem się na forum oraz zacząłem pisać, bo nie mogłem odnaleźć odpowiedzi na trapiące mnie zapytania na innym forum. Okazało się. Że marnowałem czas na innej witrynie, na której pisali sami niepoważni ludzie. Mam nadzieję, że tu będzie nieco inaczej. Ubóstwiam popisać na przeróżne tematy - niekiedy niesłychanie istotne, a w pewnych sytuacjach wyraźnie typowe. Istotne, żeby było kulturalnie oraz bezsprzecznie na temat. Chcę pozostać z wami trochę dłużej, niż na poprzednim forum.

Szkutawy
20-02-2015, 16:36
witaj, witaj...

Marcowy
20-02-2015, 18:43
Sie masz, Dawid aka Janek :)

Artłomiej
26-02-2015, 19:39
Witam wszystkich na forum. Niezmiernie milo mi ze do Was trafiłem, czytałem już niektóre tematy i widzę że zapaleńców Bieszczadzkich nie brakuje. Mimo iż pochodzę z Krakowa to z Bieszczadami jestem związany "od zawsze". Moi dziadkowie pochodzą z Sanoka i już jako dziecko rok rocznie w wakacje zaglądałem w ten zakątek Polski. Obecnie mimo 32 wiosen na karku, nadal każdego roku Bieszczad jest miejscem mojego wypoczynku i izolacji od problemów dnia codziennego. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie

Wojtek Pysz
26-02-2015, 20:25
Witamy, witamy.

> Mimo iż pochodzę z Krakowa ...
To nie szkodzi, że z Krakowa :-)

> Obecnie mimo 32 wiosen na karku,
No to jak Cię co nie zeżre, masz jeszcze dobre kilkadziesiąt lat chodzenia ;-)

don Enrico
26-02-2015, 21:14
Witam wszystkich na forum. (...) Obecnie mimo 32 wiosen na karku, nadal każdego roku Bieszczad jest miejscem mojego wypoczynku i izolacji od problemów dnia codziennego. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie
Witaj , witaj !
To już takich młodzianków powołują na forum ?
Nie wiem czy wiesz , ale to jest forum starych pierdołów.
(jako Krakus znajdziesz bez problemu definicję "starego pierdoły" stworzoną przez uczonych UJ )

partyzant
26-02-2015, 22:35
Witaj Artłomieju, mój synu. Jako stary wicepierdoła dobrą radę Ci dam: odzywaj się często jak ci jest wesoło i jak chandra cię drze, po środku też.

Daniel90
10-03-2015, 10:57
Witam wszystkich z Mazowsza :) w Bieszczadach jeszcze nie byłem, ale chce to zmienić :)

Wojtek Pysz
10-03-2015, 11:02
Witam wszystkich z Mazowsza :) w Bieszczadach jeszcze nie byłem, ale chce to zmienić :)
Witamy. Czyń więc, jak napisałeś.

doomelek-22
26-04-2015, 20:38
Witam.Mam na imię Klaudiusz , jestem z Przemyśla .W wolnych chwilach jeżdżę po Bieszczadach na rowerze :)

bertrand236
27-04-2015, 11:21
Na forum też możesz wpadać z rowerem. Witaj
Pozdrawiam

Kurdybanek
07-05-2015, 15:03
Witajcie,
jeżdżę w Bieszczady od 3-ech lat,ale dopiero w tam tym roku naprawdę doceniłem urok tego miejsca oraz odkryłem w sobie nieprzemijające pragnienie przebywania w tym urokliwym zakątku.
Niestety proza życia oraz duża odległość, która dzieli mnie od Bieszczadu (mieszkam w Inowrocławiu) skutecznie utrudniają częste przebywanie w tym rejonie.
Przeglądając wpisy na tym forum stwierdziłem, że tak naprawdę to nie znam Bieszczad, a połoninowy zestaw obowiązkowy :) to nie wszystko co godne zobaczenia w tym rejonie.

Pozdrawiam serdecznie,

Adam

tolek banan
07-05-2015, 16:50
Cześć Kurdybanek
Jesteś "zarażony" - to jest nieuleczalne :-D

pozdrawiam

długi
08-05-2015, 08:17
a odległością sie nie przejmuj, da się ją pokonać, czego jestem najlepszym przykładem :razz:

wazbig
26-05-2015, 00:50
Witajcie!
No to dojrzałem do rejestracji. Dotychczas bowiem oglądałem forum anonimowo. W Bieszczadach jestem początkujący, dotychczas było kilka wypraw rowerowych; oglądałem je głównie z dolin. W miarę możliwości postaram się zagłębiać w teren, także pieszo - okazja niebawem. Liczę na forum, gdzie znajdę inspiracje do małych ekspedycji. Ekspedycji, bo mieszkam w Lublinie, a rowerem to kawałek :wink:

Pozdrawiam wszystkich, a w szczególności bywalców Roztocza!
Zbigniew

creamcheese
26-05-2015, 08:55
Witaj...jak z Lublina to pewnie 3-4 razy w roku bywasz w Bieszczadach...

wazbig
26-05-2015, 11:00
Tak dobrze to nie jest, są też inne górki. Ale przynajmniej raz do roku, najchętniej jesienią.

creamcheese
26-05-2015, 11:33
Wiem, że są inne górki (ja też je mam) ale i urlopu jest 26 dni urlopu w roku;)

Half-Light
04-08-2015, 16:35
Cześć! Jestem tutaj "nowa" (chociaż zaglądałam od dłuższego czasu) i chciałam się z Wami wszystkimi przywitać :) Mam na imię Gośka, na co dzień mieszkam w Rzeszowie, ale serducho zawsze ciągnie w stronę gór. Niestety, nie zawsze miałam możliwość wyjazdów, ale powoli to się zmienia- najbliższy wypad (krótki, bo krótki, ale zawsze to coś!) już w przyszłym tygodniu :)

zbyszek1509
05-08-2015, 01:57
Niestety, nie zawsze miałam możliwość wyjazdów, ale powoli to się zmienia- najbliższy wypad (krótki, bo krótki, ale zawsze to coś!) już w przyszłym tygodniu :)

Witaj na forum już nie jako obserwator, czy jak kto woli "podglądacz" :-). W moim przypadku, na możliwość wyjazdów w Bieszczady, musiałem czekać aż 19 lat :-(. Miłego pobytu i wielu pozytywnych wrażeń - życzę.

don Enrico
05-08-2015, 11:23
Witamy Gośkę !
Gośki to fajne dziewczyny :-P

Half-Light
05-08-2015, 18:04
Zbyszku, więc mniej więcej znasz "ten ból"
Don Enrico - nie wiem, znam kilka i wszystkie jesteśmy nieźle pokręcone :D

Szkutawy
05-08-2015, 20:34
Wszyscy tutaj znamy ten ból. Na ten przykład niedawno dowiedziałem się, że w Bieszczady przyjadę dopiero w przyszłym roku. :-x
:oops:... zapomniałem powitać, więc witam!

Edgar
30-09-2015, 22:39
Hej! W tym roku pierwszy raz odwiedziłem Bieszczady i zakochałem się w nich od pierwszego wejrzenia :) Za rok na pewno tez je odwiedzę. Tymczasem popiszę sobie tu z innymi zakochanymi ;) Pozdrawiam!

długi
01-10-2015, 00:07
Witam, ale czy to aby "prawdziwa miłość"?, czekamy na jakąś relację, chętnie okraszoną zdjęciami

Piskal
01-10-2015, 07:33
Albo jakieś zdjęcia, chętnie okraszone relacją. Witaj.

z wiatru i deszczu
04-10-2015, 21:41
Witam wszystkich właśnie się zarejestrowałam i tak jak Wy ciągle jestem przed po lub w Bieszczadach :) to jakaś obsesja i natręctwo obojętnie ukraińskie wysokie czy Beskid Niski w necie realu czy jako odskocznia na zebraniu w pracy pozdrowienia i miłego niedzielnego wieczoru :)

długi
04-10-2015, 21:48
Niestety, tyram i wieczór jedynie okraszam zerknięciem - co nowego na forum. Ale będzie milej, jak znajdę jakąś choćby deszczową i wietrzną relację ;)
Witaj na forum

RysiaA
23-10-2015, 12:59
Witam Was serdecznie!

Już od kilku dni nosiłam się z zamiarem napisania mojego pierwszego posta, a myślę, że to miejsce najbardziej się do tego nadaje :-)

Na forum znalazłam się poszukując ciekawych i wartościowych informacji o Bieszczadach, miałam tu zostać tylko chwilę, ale wtedy trafiłam na Wasze relacje z wypraw. Wciągnęły mnie te opisy i zapragnęłam zobaczyć zdjęcia towarzyszące relacjom, więc się zarejestrowałam (po raz pierwszy w życiu na forum!, bo z internetów korzystam głównie informacyjnie). Znów myślałam, że to tylko na dzień, góra dwa, gdy przeczytam te najciekawsze. Ale wczoraj musiałam już wyciągnąć mapę, bo jak to tak nie widzieć, gdzie się "chodzi". I przyznałam sama przed sobą, że te kilka dni na forum się chyba przeciągnie. Miło tak sobie przysiąść wieczorkiem i "powędrować" w ulubione rejony :-)

W Bieszczady pojechałam pierwszy raz w 2007, potem jeździłam kilkakrotnie latem na wędrówki, a zimą rekreacyjnie (tu próbowałam nauczyć się jeździć na nartach). Ale najczęściej były to te bardziej znane szlaki w Bieszczadach, choć jakoś udawało się unikać tłumów (najmilej wspominam pierwszą wędrówkę czyli z Cisnej na Jasło i przez Fereczatą do Smereka oraz widok falujących traw na Szerokim Wierchu). Potem kilka lat przerwy i w tym roku nastąpił punkt zwrotny...

Wreszcie przyjechałam jesienią i wcale nie wędrowałam żadnym z głównych szlaków. Poczułam się jakbym pierwszy raz przyjechała w te góry i to wiem dokładnie, w którym momencie mnie "trafiło" - gdy wyszłam z lasu na Rylim i otworzył się przede mną widok na łąki Krywego. A ja naiwna kiedyś myślałam, że prawdziwe Bieszczady to najwyższe szczyty, a o pozostałych miejscach czytałam w przewodniku, zostawiając je sobie jako "zapełniacze" na deszczowe dni! Od tego dnia zmieniło się moje nastawienie i inaczej spojrzałam na Bieszczady...

Troszkę długie to przywitanie, ale i emocji i przemyśleń dużo :-)

coshoo
23-10-2015, 13:13
Witamy :)

zbyszek1509
23-10-2015, 13:23
...Wreszcie przyjechałam jesienią i wcale nie wędrowałam żadnym z głównych szlaków. Poczułam się jakbym pierwszy raz przyjechała w te góry i to wiem dokładnie, w którym momencie mnie "trafiło" - gdy wyszłam z lasu na Rylim i otworzył się przede mną widok na łąki Krywego. A ja naiwna kiedyś myślałam, że prawdziwe Bieszczady to najwyższe szczyty, a o pozostałych miejscach czytałam w przewodniku, zostawiając je sobie jako "zapełniacze" na deszczowe dni! Od tego dnia zmieniło się moje nastawienie i inaczej spojrzałam na Bieszczady...

Witamy i do dalszych wędrówek zapraszamy :-).

Recon
23-10-2015, 13:47
Znaczy się, że już od jakiegoś czasu... trafiona i ustrzelona ;) Witamy. :)

radone
10-11-2015, 19:25
Witam,

Nie zauważyłem wcześniej miejsca na powitanie ale bertrand236 mnie nakierował zatem jestem i pozdrawiam. Bieszczady regularnie od kilku lat wyłącznie w zimie na rakietach lub gdy powinna być zima - jak naprzykład 2 lata temu byłem w styczniu a tu deszczyk i 9 stopni, inwersja i sauna. Wszelkich sezonów i weekendów unikam odkąd ze 6 lat usłyszałem na szlaku z tysiąc razy dzieńdobry a potem mijała mnie szkolna wycieczka i dzieciaki miały na telefonach nagrane "dzieńdobry" a ja nie miałem. Nie wiadomo było jak się ustawić żeby człowieka nie zobaczyć. Nie żebym był nietowarzyski ale tłok to ja rozumiem, że w autobusie jest normalny a Bieszczady mają taką namacalną pustkę i przestrzeń którą się karmię :-P Pozdrowienia dla Wszystkich.

Radek

Szkutawy
10-11-2015, 21:58
Witaj... ale jak się dobrze planuje to i w szczycie sezonu można zrobić taką traskę, gdzie się praktycznie nikogo nie spotka;)

kamil91
18-12-2015, 21:48
Witam, mój trzeci post (przywitankę znalazłem tylko dzięki don Enrico ;) ). Jakoś tak ciężko się obyć bez Bieszczadów, ostatnio nawet w zimie, jakieś uzależnienie, to i na forum mnie przyciągnęło. Zdróweczka wszystkim i trzymajcie się :)

january168
19-12-2015, 17:46
Witam :smile:, to także mój trzeci post, link do przywitalni znalazłem gdzieś przy okazji przeglądania forum.
Mój pierwszy kontakt z Bieszczadami był w 1977 roku, kiedy byłem tu z obozem wędrownym, potem jeszcze parę razy, a potem długa przerwa na wychowanie dzieci. Dzieci już wychowane, więc czas wrócić do domu, bo tak się czuję kiedy tu przyjeżdżam, jakbym wracał do domu - to jakaś magia. Nawet kiedyś chciałem w Bieszczadach zamieszkać i nie całkiem mi to ze łba jeszcze wyszło - to jakieś irracjonalne przyciąganie - przyznaję się, że nie ma ani jednego racjonalnego argumentu za takim przedsięwzięciem w wieku 50+. Na razie więc co roku przyjeżdżam żeby połazić, pocieszyć się samym byciem w Bieszczadach i naładować akumulatory. Mieszkam w stolicy, w asfaltowej dżungli, ale jakoś dziwnie nie czuję, że "jestem z miasta".

Szkutawy
20-12-2015, 18:43
Witajcie:-)

calineczka
20-12-2015, 19:11
Melduję się i ja. Czy przyjmiecie mnie z szeroko otwartymi ramionami?:)

Marcowy
20-12-2015, 19:35
A jakże, witaj :-)

don Enrico
20-12-2015, 20:15
Melduję się i ja. Czy przyjmiecie mnie z szeroko otwartymi ramionami?:)
Przyjmiemy, ale na razie wirtualnie.
Raz do roku odbywają się spotkania realne, wówczas możesz liczyć na więcej przyjemności.

Piskal
20-12-2015, 23:07
Przyjmiemy, ale na razie wirtualnie.
Raz do roku odbywają się spotkania realne, wówczas możesz liczyć na więcej przyjemności.
Raz do roku odbywa się Kongres, ale spotkania umawiane prywatnie, znacznie, znacznie częściej.
Witajcie.

JanuszBa
08-01-2016, 20:06
Witam wszystkich, jestem zaawansowanym wiekiem( 8+) Wielkopolaninem mieszkającym na Dolnym Śląsku. jestem zauroczony Bieszczadami, byłem tylko 2 razy. Pierwszy w 1971 r a drugi w 2008. Wielka różnica w oglądzie Bieszczad z 71 a 2008. Na forum trafiłem interesując się stosunkami polsko - litewsko - ukraińskimi. z pogranicza zawodowego (elektryk), interesuję się biol-fiz-chem. Uczestnicząc w badaniach na temat wpływu elektro-magnetyzmu na organizmy żywe, jako osoba o technicznym wykształceniu zadawałem sobie pytania i szukałem odpowiedzi, niektóre okazały się zastanawiające. Janusz

zbyszek1509
08-01-2016, 23:17
Witam również i jeżeli napisałeś o swoich zainteresowaniach -

Uczestnicząc w badaniach na temat wpływu elektro-magnetyzmu na organizmy żywe, jako osoba o technicznym wykształceniu zadawałem sobie pytania i szukałem odpowiedzi, niektóre okazały się zastanawiające. Janusz

- to na pewno słyszałeś o rezonansie Schumanna. A takie badania są prowadzone na terenie Bieszczadów, z racji występowania specyficznych i rzadko spotykanych warunków.

http://www.bieszczady.pl/Naukowcy_badaja_bieszczadzkie_ELFy?newsID=4689

warko234
19-01-2016, 17:12
Hej wszystkim :)

Marcowy
19-01-2016, 18:02
Siemasz :)

Marek W
07-02-2016, 21:54
Witam. Obserwuję to forum jakiś czas i bez zbędnego bicia piany powiem krótko- podoba mi się.
W Biesach byłem pierwszy raz jakieś 25 lat temu, niejako przy okazji i nie bardzo miałem szansę poczuć ich specyfiki. Ostatnio jednak zdarzyła się sposobność pobycia "trochę" w Wołosatem- i wsiąkłem (wsiąknęliśmy) baaaardzo... Wracamy najpóźniej w lipcu ;)

długi
08-02-2016, 08:29
Po drodze do lipca jest maj, a jak widzę głosowałeś 2 razy, to jakby prawie obowiązkowo KIMB ;)

LeAnn
01-03-2016, 19:30
Witam!
Nazywam się LeAnn i wraz z mężem prowadzimy prywatne Muzeum Historii Bieszczad w Czarnej Górnej.
On to rodowity bieszczadnik, a ja to dziewczyna z miasta która odnalazła tu swoje miejsce.
Mieszkam tu już 9 lat i ciągle zachwyca mnie to miejsce, to chyba znaczy że jestem na właściwym miejscu :)
pozdrawiam wszystkich

Marcowy
01-03-2016, 19:42
Cześć :)

Pyra.57
01-03-2016, 21:02
Pozdrawiam z pyrlandzkich nizin

Slav
01-03-2016, 21:25
Witam!
Nazywam się LeAnn i wraz z mężem prowadzimy prywatne Muzeum Historii Bieszczad w Czarnej Górnej.
On to rodowity bieszczadnik, a ja to dziewczyna z miasta która odnalazła tu swoje miejsce.
Mieszkam tu już 9 lat i ciągle zachwyca mnie to miejsce, to chyba znaczy że jestem na właściwym miejscu :)
pozdrawiam wszystkich

Witam i pozdrawiam z hutniczego grodu :wink:

don Enrico
02-03-2016, 00:05
Witam!
pozdrawiam wszystkich
Czy to Ty występujesz we wstępie filmiku przypominającym o akcji H-T ?

bertrand236
02-03-2016, 12:18
Witam!
Byłem u Was we wrześniu.

długi
03-03-2016, 08:13
Witam, odwiedzę Was w maju ;)

LeAnn
03-03-2016, 13:14
Tak to my

cumulus
14-03-2016, 23:35
Witam wszystkich miło.
Coś o sobie.....Hmm.....Jestem pechowcem, mieszkam 400 km od Bieszczadów :grin:

Piskal
15-03-2016, 07:45
Szczęściarz. Ja 600.
Witaj na forum!

długi
15-03-2016, 08:09
Nie narzekaj, masz autostradę pod domem

mavo
15-03-2016, 10:12
I z każdym kilometrem bliżej. ☺
Witaj.

Radzias
17-03-2016, 16:59
Witam Serdecznie wszystkich !!!!

katherinaaa
17-04-2016, 17:32
Dzień dobry forumowicze!
Korzystając z wolnego popołudnia postanowiłam w końcu się zarejestrować :)
Z cennej forumowej wiedzy korzystałam już w przeszłości, a przygotowując się w tym roku do urlopu w Bieszczadach mam zamiar zasięgnąć tu jeszcze więcej informacji.
Z Bieszczadami osobiście jestem związana od zawsze, bo rodzina stąd z dziada pradziada, chociaż ja już urodzona na Podlasiu, a obecnie osiadła w stolicy. Ciągnie mnie jednak w te góry i w tym roku znów w planach eksploracja znanych mi, jak i zupełnie nowych miejsc :)
Miłej niedzieli, do zobaczenia na forum i (już!) w sierpniu na szlakach!

Szkutawy
17-04-2016, 19:00
Witaj!:wink:

JERZYD
29-06-2016, 17:11
Wrocław wita wszystkich bardzo serdecznie .
Biernym uczestnikiem forum jestem od prawie roku. Jako , że planuję kolejną wyprawę w ukochane górki postanowiłem się zarejestrować aby mieć bardziej mobilny kontakt w razie by co :)

Pozdrawiam
jerzy

Piskal
29-06-2016, 19:26
I słusznie.
Witaj.