Odp: O KIMBIE czas zacząć
Cytat:
Zamieszczone przez
Derty
Joorg
Ta maszynka nie działa ani trochę. Po wejściu na ankietę zostaję wylogowany z Forum:evil: Proszę więc o poprawienie tego, aby wszyscy mogli mieć szansę wydać głos.
Pzdr,
Derty
Derty ,ja na prawdę nie mam wpływu na to , jestem na takich samych zasadach jak i Wszyscy.Założyłem tylko tą ankietę (każdy ma takie możliwości ) i nie mam żadnego wpływu na jej działanie.Administrator i Moderatorzy mogą jedynie wyjaśnić przyczyny problemów tech.
ps.Musi działać jakoś , bo juz 10 głosów oddano , ja nie wiem bo jeszcze nie głosowałem.
Cytat:
Zamieszczone przez
joorg
Musi działać jakoś , bo juz 10 głosów oddano.
W tej chwili już nawet widzę 11.
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
Mam już podpisany urlop od 14 do 25 maja.:razz:
Niestety nastąpiła zmiana w planach u mojego klienta i w tym terminie nie mogę wziąć urlopu, o czym ze smutkiem zawiadamiam.:sad:
A propos Przysłupia i nazwy "brzeźniak" (tak jest w ankiecie) - jest to słowo całkowicie mi nieznane, więc ciekawym co ono oznacza w gwarze bieszczadzkiej ?
Konsekwentne postawienie znaczka nad "z" oznaczałoby, że nie ma nic wspólnego z powszechnie znanym, zwłaszcza na mazowieckich równinach i nie tylko, "brzeziniakiem".
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
jeden z Pulpitów
A propos Przysłupia i nazwy "brzeźniak" (tak jest w ankiecie) - jest to słowo całkowicie mi nieznane,...... zwłaszcza na mazowieckich równinach i nie tylko, "brzeziniakiem".
Pozdrawiam
Masz rację powinno być BRZEZINIAK (przepraszam za pomyłkę , zorientowałem się ,ale było już za póżno na poprawkę).
Bardzo mi przykro z powodu pomyłki, mam nadzieję że tym sposobem nie wypaczyłem i nie wypaczam wyników głosowania.
[QUOTE=joorg;39225]Masz rację powinno być BRZEZINIAK (przepraszam za pomyłkę , .....QUOTE]
Nie ma sprawy, nie traktuj tego tak poważnie.....
Ot, czasami warto się uśmiechnąć i wykorzystałem do tego okazję.
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
joorg
Masz rację powinno być BRZEZINIAK (przepraszam za pomyłkę , zorientowałem się ,ale było już za póżno na poprawkę).
Bardzo mi przykro z powodu pomyłki, mam nadzieję że tym sposobem nie wypaczyłem i nie wypaczam wyników głosowania.
Korzystając z nadanych uprawnień i hołdując "demokracji sterowanej" dokonałem poprawki :smile: