Wydaje mi się, że tak naprawdę zgłoszone były Ustrzyki i Sękowiec, reszta to przykłady rzucone w dyskusji.
Długi
Wydaje mi się, że tak naprawdę zgłoszone były Ustrzyki i Sękowiec, reszta to przykłady rzucone w dyskusji.
Długi
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
A ja się jeszcze nad miejscem zastanawiam
UG to moje ukochane miejsce, ale Sękowiec... ach było w Sękowcu fajnie... Pomyślę jeszcze i zadecyduję
Pozdrawiam
Jagna
www.zak.lodz.pl poniedziałek po 22:00 audycja "Za Szybą"
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
KIMB -> Nowy temat -> piszesz treść wiadomości.
Poniżej jest pole: Dodatkowe opcje.
Zaznaczasz "Tak" przy "Dołącz ankietę do tego wątku" oraz wybierasz liczbę opcji ankiety (max.10).
Teraz dajesz normalnie "zatwierdź" tak jakbyś chciał już umieścić posta. W tym momencie pojawi się okno w którym będziesz mógł zdefiniować pytania i ustawienia sondy.
Na koniec: "Zatwierdź nowa sondę".
Wsio.
Dzięki Piotr - jak zwykle to była moja niewiedza .
Moja propozycja jest następująca:
Założę ankietę z miejscowościami wymienianymi w trakcie dyskusji tj.
1 UG(zajazd pod Caryńską )
2 Sękowiec (Ośrodek Wczasowy)
3 Smolnik / Osławą (Zagroda)
4 Roztoki Górne(Schronisko)
5 Przysłup(Brzeżniak)
Określę czas głosowania do końca marca , w przypadku jeżeli któraś miejscowość uzyska co najmniej 50 % głosów - głosowanie uznajemy za rozstrzygnięte , jeżeli nie to ponownie poddamy pod głosowanie dwie propozycje z największą liczbą głosów. Druga tura odbyła by się do końca kwietnia i wtedy zadecyduje zwykła większością głosów . Tak , czy tak najlepsza lokalizacja KIMB-u wygra .
Czy są inne propozycje - jeżeli nie to w piątek zakładam sondę .
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Janusz, jest połowa stycznia, nad czym chcesz debatować przez dwa i pół miesiąca? Dyskusja już się w zasadzie odbyła. Wydaje mi się, że dwa tygodnie powinny starczyć na pierwszą turę, a później w razie czego dodatkowe dwa tygodnie, aby ostatecznie rozstrzygnąć.
Proponuję jako ostatni dzień głosowania pierwszej tury - najpóźniej niedziela 4 lutego.
Chodzi mi o to, abyśmy jak najszybciej wiedzieli na czym stoimy i mogli zaplanować przejazdy, noclegi, trasy, miejsca skrzynki na skrzynki geocache itd. itp.
Chciałbym już jak najszybciej móc patrzeć w mapy i planować, którego dnia jaką trasą pójdziemy.
Mam już podpisany urlop od 14 do 25 maja.![]()
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)