-
Odp: Galeria: CZARNO-BIAŁE Bieszczady
hallo,
maciejko...refleksyjno-tęskna ta Twoja fotografia ;pozdrawiam
:)
jako,że należę do "wolnych" i na filmie się zbyt dobrze znam ( :) ),
wracam do arcydzieł Ozu (nie mylić z osu...a łączyć z Yasujiró );
otwieram swoje czarno-białe ...szachy i...zapraszam na partyjkę ...
http://galeria.serwertomeks.nazwa.pl...3dd7a.jpg&q=75
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Pierogowy
otwieram swoje czarno-białe ...szachy
...pionki, Wieża, a w tle majaczy Królowa...;)
piękne i szlachetne te Pierogowe szachy.
-
1 załącznik(ów)
-
aż żal, że ekran taki mały :(
-
Cytat:
Zamieszczone przez
asia999
...pionki, Wieża,
...pionki, wieża... (pewnie w słowniku symboli...znalazłoby się troszkę interpretacji,...zahaczając nawet o Tarota...:) )
wolę... poziomki ...
..."Tam gdzie rosną poziomki"...
..."Tam gdzie rosną grzyby"...scenarzysta,reżyser i odtwórca głównej roli męskiej- Jason Cortlund -w jednym :)
grzybki...
...pasożytki
-
o Tarocie nie wiem prawie nic...jakoś tamtędy biegnąc akurat linia pozioma mi się zakrzywiła i Tarot łaskawie ominęła... ;)
o grzybkach nie oglądałam ale sobie teraz poczytałam :!:
o poziomkach lubię bardzo
o pionie i poziomie...hmmm...całe życie się uczymy...:wink:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
asia999
...jakoś tamtędy biegnąc akurat linia pozioma mi się zakrzywiła
także i mi ...się ...linia ukrzywiła
:O
http://galeria.serwertomeks.nazwa.pl...e2e9a.jpg&q=75
Cytat:
Zamieszczone przez
asia999
o pionie i poziomie...hmmm...całe życie się uczymy...
a jeszcze tyle przestrzeni pomiędzy ...pionem i poziomem...
całe życie,całe życie :lol:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Pierogowy
także i mi ...się ...linia ukrzywiła
:O
"Tam gdzie rosną poziomice" - reżyseria, scenariusz i zdjęcia - Pierogowy 8)
Cytat:
Zamieszczone przez
Pierogowy
:mrgreen: fakt! :mrgreen:
a jak totalnie różne mogą być te piony i poziomy ;)
(no i ten...ostateczny...poziom zamykający przestrzeń :twisted: )
-
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Pierogowy
Piony, poziomy, poziomice, poziomki, cętki, prążki....
Gdybym miała przywołać hipnotyczny błogostan, to wspomnieniem cofnęłabym się, choćby do tych chwil.
Jakiś czas temu sprawiłam sobie urodzinowy wyjazd w góry. Późnym popołudniem dotarłam blisko granicy. Trawy były pomarańczowe, lasy czekoladowe, w oddali po tej drugiej, niedostępnej stronie błyszczała srebrna cebulka. Tak jakoś ciepło i smakowicie było;-)
Rano przez pękniętą szybę zobaczyłam wszystko w bieli. W ciągu paru godzin nastąpiła zmiana pór roku. To było urocze i zniewalające...
Przeczuwałam, że równie zaskoczeni będą drogowcy – nie w sensie zauroczenia, raczej obezwładniającego szoku;-) (ech, te miejskie uprzedzenia).
A tymczasem w Bieszczadach, pług już zdążył przejechać:-) Dotarłam bez problemu na miejsce dużego, towarzyskiego spotkania;-) Wpadłam do środka witać i ściskać, a tam cisza, jak makiem zasiał...Nie było nikogo i nie wiadomo było, czy kto żyw się pojawi...Słabej wiary byłam, ale jakoś tak mam, że jak się umówię, a postanowię to trudno to zmienić.
Decydujące pytanie „-jedziesz czy zostajesz?” Kurczaki, sobie myślę, kurczaki myślę gorączkowo, zostanę tu jak nic do wiosny!
-zostaję!
;-)
Utrwaliłam też w sobie ten magiczny moment ze schroniska (cóż, za właściwa nazwa!:) zawieszenia między wczoraj i dziś, z ciszą, samotnością, sypiącym śniegiem za oknem, odgłosami z kuchni, rozchodzącymi się leniwie zapachami, rozmową jak w konfesjonale, nieśpiesznym wchodzeniem w rzeczywistość...
A później...towarzystwo dotarło, w pełnym składzie!:-)
Życie potoczyło się pędem, soczyście, dźwięcznie, żywiołowo, włącznie z wlezieniem na górki dwie:-)
Ps. W błogostan wpadam również oglądając obrazy w galerii, przeplatając je relacjami formowymi, w różnej formie poezji czy prozy...
Cytat:
Zamieszczone przez
asia999
a jak totalnie różne mogą być te piony i poziomy ;)
no i ten...ostateczny...poziom zamykający przestrzeń :twisted: )
Filmy Hanekego...i ten ostatni - ostatecznie, pięknie, boleśnie zamykający przestrzeń...
-
hallo,
maciejko,
tak pięknie i sugestywnie opisałaś swoją przygodę,że miałem poczucie ...pobytu tam z Tobą :grin:
chociaż nieeee..."szczytowaniu" towarzyszy mi jeszcze uroczyste odkapslowanie...coś przeoczyłem ?...8-)
karnawał w pełni ...więc troszkę muzyczno-taneczne wrażenie...
http://galeria.serwertomeks.nazwa.pl...3f3b4.jpg&q=75
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Pierogowy
...coś przeoczyłem ?...8-)
Pierogowy, czasem tak bywa...8-)
A w tanecznym korowodzie widzę dwóch absztyfikantów startujących do jednej, ale jakże okazałej i wyniosłej deski! Przy czym ten drugi, ma nie jedną broń w zanadrzu i zapewne asa w rękawie;-) Ciekawe, ciekawe, co z tego wyniknie...
-
2 załącznik(ów)
Jak ja lubię te czarno-białe Bieszczady...:-)
Środek dnia, środek lasu, środek drogi.
Wszystko pięknie przysypane świeżutkim cukrem pudrem, patyczki też polukrowane;-)
Choinki spod białych sukienek zaczepnie wystawiają ciemne rączki.
Najchętniej zrzucą czapę na moją potarganą czuprynę plus lodowaty szaliczek na gołą szyję.
Światło głaszcze po oczach.
Raźno drepczę, buty chroboczą po ubitym śniegu, jestem pozytywnie nastawiona do świata.
I nagle zza zakrętu, na horyzoncie wyłania się czarny punkt, który natychmiast staje się kulą.
Z kuli wyłaniają się kończyny...
Tylne łapy w szale prędkości plączą się z przednimi, pysk na prowadzeniu, uszy w tyle...
Język powiewa, zęby błyskają (tak, tak, wiem - rozpędziłam się;-)
Już nie mam wątpliwości – wilk!
Drze jak strzała prosto na mnie.
Pierwsza myśl: przyjąć, przejąć tę energię!
Druga myśl: będzie wesoło!
Trzeciej myśli nie ma.
Witamy się! :-)))
Załącznik 31032 Załącznik 31031
Ps. Właśnie w tej chwili filiplesny kawałek dalej na forum tak pięknie, poetycko ujął wilka...:-)
A fotki widać, że nie moje;-)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
maciejka
Jak ja lubię te czarno-białe Bieszczady...:-)
halo,
czy mogę się z Tobą zgodzić?
http://galeria.serwertomeks.nazwa.pl...5e639.jpg&q=75
to nie ma związku z powyższym...
po prostu ,przykleiło się do mnie ,
takie haiku Basho (w przekładzie Cz.Miłosza):
Koniec roku-
Wszystkie kąty
Tego niestałego świata
Zamiecione.
-
dobre haiku jest... dobre
i ponad czasowe, to z 1682 r
Pośrodku śniegu
powojem kwitnie żywy
promień słońca
Basho w przekładzie Agnieszki Żuławskiej-Umeda
-
ojej, ojej... pooglądałem i... chyba sięgne do segregatora z negatywami i poszukam "zaległości" na płytach... Bo "coś" cz/B powinno się znaleźć. A znajdzie się dla mnie kawałek wolnej ściany? Może być w głębokim cieniu... za drzwiami w sieni na przykład...
-
1 załącznik(ów)
o tej całej magii zwiazanej z robieniem czarnobiałych zdjęć nie mam (jeszcze...) pojęcia... ale mam w moim mocno zaawansowanym programie suwaczek, który w magiczny sposób zamienia je w takie bez kolorów :) no cóż...
i ja przyklejam jedno zdjęcie na ścianie w przedsionku...tylnego wejścia...
Załącznik 31044
-
Od dziś będę wchodził do czarno-białej galerii tylnym wejściem :wink:
-
hallo,
Komisarzu;
i pomyśleć ,
że w rok po napisaniu ,cytowanego przez ciebie haiku tzn: w 1683 Jan III Sobieski pokonał wojska Kary Mustafy ,
co jednocześnie było przyczyną założenia przez naszego krajana -Jerzego Franciszka Kulczyckiego -jednego z pierwszych cafehausów w Wiedniu- "Domu Pod Błękitną Butelką" (Hof zur Blauen Flasche) na ulicy Schlossergassl naprzeciwko katedry.
Ubłocony;
rozumiem ,że dawkujesz napięcie...przerzucaj strony z negatywami szybciutko i rób powiększenia ...w galerii !!!.
zapraszam serdecznie ;
co do wnęki, za drzwiami...to miejsce zarezerwowane do ...nagłego noclegu...po przedłużającym się wernisażu :)
goł ;
noooo!
suwaczki w niektórych paluszkach...palce lizać !
bartolomeo;
tylne wyjście ,hm...
[...]Pociągnij kozią nóżkę, a puści rygielek. Mały Czerwony Kapturek pociągnęła kozią nóżkę. Drzwi się otworzyły. Na widok dziewczynki Wilk...
itd...!!!
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Pierogowy
hallo,
Komisarzu;
i pomyśleć ,
że w rok po napisaniu ,cytowanego przez ciebie haiku tzn: w 1683 Jan III Sobieski pokonał wojska Kary Mustafy ,
co jednocześnie było przyczyną założenia przez naszego krajana -Jerzego Franciszka Kulczyckiego -jednego z pierwszych cafehausów w Wiedniu- "Domu Pod Błękitną Butelką" (Hof zur Blauen Flasche) na ulicy Schlossergassl naprzeciwko katedry.
sukces jak zawsze ma wielu ojców
http://www.youtube.com/watch?v=Q5s8Y2nAwQY
-
hallo,
pozdrawiam was towarzysze i życzę fajnych wrażeń w Pizunach.
jestem z wami duchem i ...fotografią.
http://galeria.serwertomeks.nazwa.pl...1668c.jpg&q=75
i taki jeszcze cytat z "Dzienników 1910-1923" F.Kafki :
"[...]Gdzieś, w jakimś miejscu czeka pomoc i poganiacze tam mnie kierują .[...]"
-
Fragment wystawy która wisiała niedawno w Łupkowie, być może dalej wisi... polecam kilka ujęć
Tomasz Ziober "Praca (i życie) na wypale węgla drzewnego w Bieszczadach", 2012
http://jureckifoto.blogspot.com/2012...na-wypale.html
-
Cytat:
Zamieszczone przez
trzykropkiinicwiecej
Piękne zdjęcia.
-
-
halo,
Ostatni...
to jak ilustracja z innej powieści Coopera;
...ale nawiązując do filmu pt:"Ostatni..."...to prawie słyszę utwór ze ścieżki dźwiękowej ...Clannad...?...
pozdrawiam
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Pierogowy
to jak ilustracja z innej powieści Coopera;
Zdjęcie zrobiłem w chwili, gdy trwała akcja GOPRu na Bukowym Berdzie. Warunki były paskudne.
Cytat:
...ale nawiązując do filmu pt:"Ostatni..."...to prawie słyszę utwór ze ścieżki dźwiękowej ...Clannad...?...
pozdrawiam
Zawsze byłem pod wrażeniem Twojej interdyscyplinarnej wiedzy Tomku :) To ostatni utwór soundtracka :)
Pozdrawiam
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Ostatni_Mohikanin
Zdjęcie zrobiłem w chwili, gdy trwała akcja GOPRu na Bukowym Berdzie. Warunki były paskudne.
Zawsze byłem pod wrażeniem Twojej interdyscyplinarnej wiedzy Tomku :) To ostatni utwór soundtracka :)
Pozdrawiam
hallo,
moja wiedza jest malutka,malutka :)
ale pracuję,pracuję ...
właśnie przerabiam 2 semestr pierwszej klasy szkoły podstawowej -mojej młodszej i ... pewność co do wyuczonej ,mojej wiedzy -jest w ciągłej dyskomfortowej sytuacji !
aaaa...jeszcze jedno spostrzeżenie:
naliczyłem na forum 4 (sztuki) Tomków z rocznika 70 !
hi hi hi
-
halo,
lubię zimę ;
dla mnie może być z "ę" lub z "e";
byle miała w sobie coś ...,bo nawet poprawna ortografia jest tylko ortografią ,czyt: nudą.
http://galeria.serwertomeks.nazwa.pl...d667e.jpg&q=75
chyba,
w sposobie porozumiewania się, przy pomocy literek większą uwagę zwracam na charakter pisma -tekst pisany własnoręcznie,
nie,nie,
to nie musi być kaligrafia...ogólnie...lubię bardzo czytać i doświadczać typografii ,kształtu "rysowanej" litery
czy wtedy zwracam uwagę na "ogonki" ? ...chyba mniej;
wtedy, widzę emocję i zarazem indywidualizm...
czy można dażyć pismo uczuciem ,nie znając autora-autorki ?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Pierogowy
lubię zimę ;
dla mnie może być z "ę" lub z "e";
byle miała w sobie coś ..
Lubię pierogi. Oczywiście najważniejszy jest smak. Ale nie jest dla mnie bez znaczenia czy pierożek ma ręcznie ulepioną "falbankę" czy też brzeg zlepiony przyrządem do lepienia pierogów. Świadomie a może i podświadomie stwierdzam, że bardziej smakują mi te ręcznie lepione.
Podobnie z tekstem pisanym "ekranowym" - bardziej smakuje mi ten "dopieszczony" (tak jak pierożki przez kucharza) niż taki ciachnięty równo od maszynki. Może i ten tekst bez ą i ę jest wart przeczytania ale mając do wyboru na stole szeroką ofertę różnych pyszności, bez żalu z jego przeczytania rezygnuję... :wink:
a ten powyższy pierożek czarno-biały, ręcznie lepiony... przepysznie jest doprawiony - choć przecież tylko pieprzem i solą... ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
asia999
Lubię pierogi.
ale mając do wyboru na stole szeroką ofertę różnych pyszności, bez żalu z jego przeczytania rezygnuję...
halo,
Pięknie napisane.
Na drewnianej stolnicy jest miejsce dla różnych kształtów ,smaków pierogów.:-P
Czasami te ,które wyglądają na najzgrabniejsze,najsmaczniejsze po kontakcie z wrzącą wodą zamieniają się w breję.
Nawet te ręcznie "haftowane":-(
Dopieszczanie i faszerowanie ( farsz-baśń z 1001 nocy ) pierogów może kończyć się ...np: gastro-ekspresją .
Prostota dania jest jego zaletą...jak słone śledzie na Helu czy chleb na zakwasie.
Smaku pierogom nie doda miśnieńska porcelana.
Może tylko zwieść zmysły.;)
Stół jest jak marina:
cumują tam najpiękniejsze ,wykonane na specjalne zlecenie jachty;
obok na kotwicy dryfują czarterowe: bawarie i elany;
cumy utrzymują małe motorówki,a w tle huśtają się na fali drewniane 470.
Na jakim pokładzie odnajdziesz pierwotną przyjemność żeglowania...?
W przeciekającej koi czy w designerskiej mesie mającej w standardzie SPA?
Najpiękniej gramatycznie i ortograficznie ułożone zdanie, bez przekonującej i błyskotliwej myśli ,jest tylko epigońskim krzykiem.
Wolę niezrozumiały do końca szept, pełny emocji.
Fajne jest to ,że stół jest tak bogato zastawiony, a menu jest wciąż pisane na nowo.
Dziękuję za miłe słowa i sól,i pieprz.:-P:-P:-P
-
halo,
Asiu999,
Czytam sobie jeszcze raz,czy nie zapomniałem o "ogonkach"...I co widzę...wycięło tekstu odrobinkę...
No, żeby już nie przedłużać.
Rozmawianie, polemizowanie zTobą (i nie tylko) jest dla mnie wielką przyjemnością.
;-);-);-)
Wysłano z Samsung Galaxy Note
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Pierogowy
Prostota dania jest jego zaletą...jak słone śledzie na Helu czy chleb na zakwasie.
Smaku pierogom nie doda miśnieńska porcelana.
Może tylko zwieść zmysły.;)
Tu się troszkę zgodzę i troszkę nie zgodzę (czyli tak tradycyjnie :mrgreen: ). O ile prostota dania jest istotnie jego zaletą to pójście w kierunku prostoty nadmiernej sprawia, że danie jest troszkę a nawet bardzo oszukane - jak słone śledzie bez soli i chleb na zakwasie bez zakwasu. :wink: Jednym słowem - w mojej niechęci do upraszczania języka nie tkwi zamiłowanie do epatowania słownymi i gramatycznymi "esami - floresami" i podawania ich na miśnieńskiej porcelanie ale opór przed pozbawianiem języka soczystości, chrupkości, miękkości itp., przed sprowadzaniem polskiego śledzia (nie sledzia) do zwykłej pangi czy innego zagranicznego chwasta smakującego jak trociny.
Cytat:
Na jakim pokładzie odnajdziesz pierwotną przyjemność żeglowania...?
W przeciekającej koi czy w designerskiej mesie mającej w standardzie SPA?
Oooo...w odmętach pamięci odnajduję stary, drewniany, skrzypiący jacht :) w standardzie SPA nigdy przyjemności jeszcze nie miałam :mrgreen:. Aaaaleee...tak sobie myślę...czy stanowi to dla Ciebie różnicę czy wspomniana 470-tka jest kompletna tj. z mieczem czy też brak miecza nie przeszkadza w żeglowaniu? W końcu to też tylko "ogonek" :wink:
Cytat:
Najpiękniej gramatycznie i ortograficznie ułożone zdanie, bez przekonującej i błyskotliwej myśli ,jest tylko epigońskim krzykiem.
Wolę niezrozumiały do końca szept, pełny emocji.
Właśnie. Dla mnie tekst obcięty z ogonków i kreseczek jest pozbawiony emocji. A nawet jeśli jako tekst jest zapisem emocji, to w takiej okrojonej formie brzmi dla mnie niewiarygodnie i czasami groteskowo.
Cytat:
Czytam sobie jeszcze raz,czy nie zapomniałem o "ogonkach"...
Przypadkowe zapomnienie nie jest tym samym co celowa rezygnacja. Ale miło, że tym razem kucharz zadbał...;)
Cytat:
Rozmawianie, polemizowanie zTobą (i nie tylko) jest dla mnie wielką przyjemnością.
;-);-);-)
I wzajemnie :))
...a może by tak jakiś czarno-biały bieszczadzki jacht na bieszczadzkich wodach tutaj zaistniał?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
asia999
w standardzie SPA nigdy przyjemności jeszcze nie miałam :mrgreen:.
z mieczem czy też brak miecza nie przeszkadza w żeglowaniu? W końcu to też tylko "ogonek" :wink:
halo,
brak miecza to zaleta i możliwość ...ślizgu:shock:,
ogólnie się da żeglować,
ale pojawia się problem niwelowania nawietrzności ,chyba że jest parę mieczy (!),mocowanych poza pilersem i mocowanych prostopadle do krzywizny kadłuba i...
(przepraszam ,zagalopowałem się ,to nie forum żeglarskie...)
konkluzja wynikająca - bez miecza się da :mrgreen:
co do czarno-białego jachtu...
widzę, iż jest na forum troszkę braci żeglarskiej ( czytając nicki...) i mogą "Wpłynąć... na suchego (Bieszczadzkiego )przestwór oceanu[...]"
fotograficznie...
poczekajmy ,niech rzucą kotwicę !:-D
Ja zasmakowałem w oceanicznej bryzie i...trudno jest mi wrócić na jeziora !
ale...,
poczekajmy na wiatry dujące na granicy wiosny i zimy, poczekajmy...
Ogonki---haczyki---uszka...pierogi :twisted:
Nie wpadając w skrajności tematu tzn:
-albo tylko z ...(ogonkami);
-albo w ogóle nie używając ...(ogonków),
zwróciłbym się ku okienku:
niech każdy sobie używa jak chce,
ale nauczyciela ręka jest sroga i każde sprzeniewierzenie się sakramentowi ortografii będzie...odnotowane .
Balansowanie na granicy grozi nieoczekiwanym wpadnięciem w dryf :shock:
...to nie tylko sprawa miecza -miecza ognistego Gabriela.;)
Im jest mniej szans ja próbuję jeszcze raz (pomimo towarzystwa mielizn).:-P
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Pierogowy
Ogonki---haczyki---uszka...pierogi (...) towarzystwa mielizn
Miło się gawędzi jak zwykle z Kustoszem :)), więc - a jakże - napisałam parę słów o tym i o tamtym (tradycyjnie troszkę się zgadzając a troszkę nie :twisted: ) ale...jakiś sztorm forumowy mnie wylogował z pokładu a post wypadł za burtę. Jakiś to znak widocznie być musiał, że zbyt dużo słów w GALERII to jak mielizna na morzu :wink:. Wracając więc na forumowy pokład napiszę tylko, że wypatruję niecierpliwie... czarno-białych żagli bieszczadzkich... z mieczem lub bez, w dryfie, ślizgu, leniwym halsie lub kotwiczących...
Co tam oceany! Tam tylko pustka i zwodniczy śpiew syren. :roll: :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=oQMYgkSA7oY
-
[QUOTE=asia999;143671jakiś sztorm forumowy mnie wylogował z pokładu a post wypadł za burtę.
[/QUOTE]
halo,
Asiu 999
szybciutko wykręciłem ósemkę i w pajęczym "rozkroku" skoczyłem do wody .:!:
W celu ,ratowania zmytego z pokładu postu.
Ale ...wskoczyłem chyba nie z tej strony burty,...sterburty ...:roll:
Jacht (pomimo łopotu) pozostawiony na autopilocie zniknął już za horyzontem...:mrgreen:
A ja... unosząc się na fali, także spoglądam za jakąś namiastką jachtu...namiastką istnienia człowieka...
Chyba lepiej było się zdecydować na manewr w ..."dryfie".
http://galeria.serwertomeks.nazwa.pl...98f7f.jpg&q=75
Piękna ta syrenia pieśń i jaka mądra...:-P
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Pierogowy
Jacht (pomimo łopotu) pozostawiony na autopilocie zniknął już za horyzontem...:mrgreen:
kilwater wskazuje, że wybrał horyzont ciemnej strony mocy :mrgreen:
Cytat:
A ja... unosząc się na fali, także spoglądam za jakąś namiastką jachtu...namiastką istnienia człowieka...
niezwykły ten ocean! Przed Mistrzem Nastrojów Wszelakich nawet wielka woda (choćby i w stanie skupienia stałym :wink: ) układa się w misterne pozy. : ))))))
-
Cytat:
Zamieszczone przez
asia999
wielka woda (choćby i w stanie skupienia stałym :wink: ) układa się w misterne pozy. : ))))))
taaak !
to tylko dzięki temu niezwykłemu zjawisku (pora roku ! );
jak również Posejdona miłosierdziu (misternie wypluskanego w śnieżnej bieli oceanu);
wyłowiono coś ... (ze śnieżnej morskiej kipieli :shock:)
a to coś, mogło pokulać się po moim świątecznym stole:razz:
Święta jeszcze trwają więc ...DOBRYCH ŚWIĄT
http://galeria.serwertomeks.nazwa.pl...ca95f.jpg&q=75
-
Jajko, stół i światło... a takie cudo wyszło :)
(wiem, wiem... to niemożliwe, żeby Pierogowy miał dziurę w świątecznym stole :shock: co oznacza, że widocznie nawet jajko ma swoją ciemną stronę ;) )
-
Cytat:
Zamieszczone przez
asia999
Jajko, stół i światło... a takie cudo wyszło :)
(wiem, wiem... to niemożliwe, żeby Pierogowy miał dziurę w świątecznym stole :shock: co oznacza, że widocznie nawet jajko ma swoją ciemną stronę ;) )
Ja też byłam przekonana, że mistrz Pierogowy ma taki specjalny stół świąteczny;-)
-
halo,
tak,tak,tak...
ta fotografia to ...dziura w całym !
Stół z dziurko-kieliszkiem w blacie -na jajeczko ----to świetny pomysł.
Na projekt dla ...designera kuchennego sprzętu ...;)
-
halo;
wstążkowe stworzenia zdobią zwierciadła strumieni i potoków...
majowo więc kolorowo :)
http://galeria.serwertomeks.nazwa.pl...0e095.jpg&q=75