Odp: Powsimordy 2017 - głosowanie
Gratulacje dla zwycięzców!
Cytat:
Zamieszczone przez
Wojtek Pysz
A Marcowemu - że mu się też jeszcze chce - to by się przydało nie tylko podziękować, ale coś pięknego i dużego zafundować! Pomożecie???
Podobno organizacja KIMBu to piękna sprawa i dużo roboty :wink:.
Cytat:
Zamieszczone przez
Slav
Podobno organizacja KIMBu to piękna sprawa i dużo roboty :wink:.
Di KIMB-u jeszcze daleko, a Wielka Flaszka albo co innego należy się Marcowemu (jak psu buda) już teraz, za organizację WYBORÓW!
Marcowy już był wyróżniony bodaj w 2010 r. przepięknym albumem złożonym z naszych zdjęć, albumem o nakładzie 1 egz. Ale że Marcowemu wciąż szacunek, to warto coś jeszcze. Jestem za. Problem w tym, że Ojcu Dyktatorowi tak się w ostatnich latach składa, że nie jest obecny na KIMBie ;) A warto by osobiście.
Cytat:
Zamieszczone przez
Wojtek Pysz
Di KIMB-u jeszcze daleko, a Wielka Flaszka albo co innego należy się Marcowemu (jak psu buda) już teraz, za organizację WYBORÓW!
10 x 100ml = 1l ! a to jest Wielka Flaszka :) Mamy już 200ml !
Cytat:
Zamieszczone przez
Wojtek Pysz
...
A Marcowemu - że mu się też jeszcze chce - to by się przydało nie tylko podziękować, ale coś pięknego i dużego zafundować! Pomożecie???
Świetny pomysł - pomożemy! (jakoś trzeba się po cichu naradzić, żeby Marcowy nie zwęszył co knujemy :))
- - - Updated - - -
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
... Problem w tym, że Ojcu Dyktatorowi tak się w ostatnich latach składa, że nie jest obecny na KIMBie ;) A warto by osobiście.
Myślę, że jak zagrozimy, że go odwiedzimy w domu to zrobi wszystko żeby na KIMB przyjechać :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
sir Bazyl
Świetny pomysł - pomożemy! (jakoś trzeba się po cichu naradzić, żeby Marcowy nie zwęszył co knujemy :))
Trzeba pisać po cichu, małymi literami i sympatycznym atramentem.
Cytat:
Zamieszczone przez
sir Bazyl
Myślę, że jak zagrozimy, że go odwiedzimy w domu to zrobi wszystko żeby na KIMB przyjechać :mrgreen:
Najlepiej od razu!
Ej tam, panie Marcowy! Niniejszym zagrażamy Ci oficjalnie, że jak nie przyjedziesz, to [tutaj to, czym grozimy] ...
Gratulacje dla wszystkich !!!!!!!!! Popieram tajny cichy pomysł, dajcie znać co i jak.
To ja też zamiatam kapeluszem przed Wyróżnionymi i Jury.
Tak trzymać!
Cytat:
Zamieszczone przez
sir Bazyl
Tak przy okazji: w sobotę KIMB-ową mamy rano w bliskiej rodzinie komunię, więc będę musiał dobrze docisnąć, żeby zdążyć na główne obrady. Wreszcie się dowiem, jak to jest uciec sprzed ołtarza :-D
Tak w ogóle to chciałbym przypomnieć, że zostałem już godnie uhonorowany - unikalne bieszczadzkie wydawnictwo fotoksiążkowe zajmuje najlepsze miejsce na mojej meblościance, tuż obok szklanej ryby i pogodynki z Zakopca.
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
Tak w ogóle to chciałbym przypomnieć, że zostałem już godnie uhonorowany - unikalne bieszczadzkie wydawnictwo fotoksiążkowe zajmuje najlepsze miejsce na mojej meblościance, tuż obok szklanej ryby i pogodynki z Zakopca.
Nigdy dość zaszczytów i uhonorowań. Dlatego - tu cytat - „Wzorowa postawa, sumienność oraz duże zaangażowanie w działalności służbowej predysponują opiniowanego do wyróżnienia Złotym Medalem Za Zasługi dla Obronności Kraju”. Ostatecznie Bieszczady to nasza wschodnia flanka i organizacja KIMBów wzmacnia nasz potencjał. :smile: