-
Odp: Nowy użytkownik - powitanie
Dzięki Enrico za miłe powitanie, ale wybacz ten Dziadek to taka mala kokieteria. Ani ze mnie dziadek, ani do tego maly , ani do końca siwy. :))) Nasze mile Panie też przy mnie z nudow nie umrą :))) A częściej spotkasz mnie na trasie niż na postoju, ale dla postojow warto życ. Pozdrawiam. Veg1.
-
Witaj! Ponunerowany wita ponumerowanego :-)
Pozdrawiam
-
Również i ja Ciebie witam. Jak spotkam siwego Bieszczadnika to Ty, jak spotkasz siwego i trochę łysego to ja. Być może spotkamy się w sierpniu na ognisku w Buku (zaprosił "bieśdziad" tych co mają coś wspólnego z CUDAMI).
Pozdrawiam.
-
Jedyne Cuda jakie znam związane są z Karpackim :))))) Szczególnie z mocnym fulem :))) Dzięki za miłe powitanie i jestem święcie przekonany, że spotkamy się na szlaku. Wiem , ze warto jest oglądać się wokół siebie by wypić w doborowym Towarzystwie parę browarków. Dziękuję Wam wszystkim za miłe powitanie. Spotkacie mnie na szlaku. To Wam gwaratuję.Takiego upierdliwego gościa nie tak łatwo się pozbyć :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
veg1
... Moje pierwsze wędrówki po tej czarodziejskiej krainie związane są z gwiazdzistymi zlotami ku czci " temu co się k....om nie kłaniał". :)))) Było to chyba sto , albo sto dziesięć lat temu. Pamiętam Bieszczady dzikie. Jeszcze stały gdzieniegdzie kominy spalonych chat. I jabłka były słodkie w opuszczonych sadach. Bałem się tych klimatów, ale tak bardzo mnie pociągały. To nie były wyprawy z siekierą, ale jeszcze prawdziwie dzikie. ..... Do zobaczenia na trasie Kochani. Pozdrawiam Veg1.
hej...witaj ( nie często tu się odzywam), chyba jesteś "Swój":) ,dokładnie znam to co piszesz. Idąc dawnooo , pierwszy raz przez Chryszczatą, mówiło się" nie schodż ze szlaku bo możesz trafić jeszcze na minę" tak to było, a było pięknie :)
ps. "ku czci";) temu co był zawsze na bani i nawet nie widział ,że strzelają i szedł potokiem "nie kłaniając "się ,bo by się wywrócił ,i może by przeżył i sprawił kłopot .
-
Jeszcze raz pięknie dziękuję za miłe powitanie. Joorg, ten Twój nick znam z innego forum. Mam nadzieję , ze to tylko przypadek :). Nie abym miał coś do tego forum, ale chciałbym zacząć od "zera". Pozdrawiam serdecznie, a wracając do naszego " bohatera" to pamiętam jak należałem do drużyny jego imienia i uczyłem się jego losów. Pracy w fabryce Gerlacha jako dzieciak , walkach w Hiszpani ...itp, itd. A ciekawe ilu z Was wie czemu przypisać kształt pomnika ku jego czci ? Pewnie wiecie , ale nie chce mi się przeszukiwać wszystkich postów. Niemniej mam kaca moralnego jak widzę w Cisnej pomnik poległych w walkach z UPA pokrytych sprayem, prezeratywami i rozbitymi butelkami po piwie , a obok pomnik JP II cały w zniczach. Jedna , wielka masakra. Znajdżmy jakiś złoty środek. Każdemu należy się cześć. Każdemu pamięć i szacunek. To, że komuś nie dano szansy na godne, uczciwe, długie życie nie znaczy, że musiał być kanalią. Posłuchajcie ludzi, którzy przymierali z glodu na przednówku , a wyśrodkujecie swoje poglądy na temat III i IV Rzeczpospolitej. Pozdrawiam veg1.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
veg1
.... Joorg, ten Twój nick znam z innego forum. Mam nadzieję , ze to tylko przypadek :). Nie abym miał coś do tego forum, ale chciałbym zacząć od "zera".
Nie wiem o czym piszesz , nie udzielam sie na innych forach.
-
To mi ulżyło :) Po prostu masz podobny lub identyczny nick z kimś innym :). Witam Cię serdecznie i zapomnij to nieporozumienie. Do zobaczenia na bieszczsdzkim szlaku . Z pewnością do miłego zobaczenia veg1.
-
Witam wszystkich forumowiczów oraz forumowiczki!:) Jako, że jestem świeży na forum to się ładnie przywitam. Mam na imię Maciej, mam 28 wiosen i mieszkam w Głownie (takie małe miasteczko koło Łowicza). Kocham Bieszczady! Dlatego tu jestem:) Nosiło mnie po tych cudnych górach kilka razy i zawsze kiedy stamtąd wracam, to już myślę, kiedy trafię znowu...ciągnie mnie tam i tyle. Poza Bieszczadami bywałem jeszcze w Beskidzie Niskim, Wyspowym, Tatrach i Karkonoszach. Uprawiam też sobie amatorsko kolarstwo górskie. Interesuję się historią (bo ją lubię i z racji skończonych studiów). To tyle na razie. Mam nadzieję, że się tutaj po bieszczadzku zadomowię:) A więc - Hej wszystkim!:)
-
Hej ToTyMacieju! Bardzo ładnie się przywitałeś. Czuj się tutaj jak u siebie w Bieszczadach.
-
Witamy, witamy i zapraszamy
-
Witam wszystkich :) Monika lat, 23 , pochodzę z Nowej Dęby ,ale obecnie mieszkam w Lublinie. W tym roku po skończenie edukacji na kierunku turystyka planuję otworzyć swój własny biznes w Ustrzykach Dolnych, z miłości do tego miasta i do tych gór i mam nadzieję,że się uda, ja jestem dobrej myśli :)
-
Lublin wita Monikę...a ten biznes w UD to turystyczny będzie?
Pozdrawiam
-
jak najbardziej...choć na początku może być nie-turystyczny, ale poźniej tak, taki jest plan :)
-
Witam Moniko serdecznie. Dlaczego tak serdecznie to napisałem na PW. Jeżeli wiadomość nie doszła daj znać , podeślę po raz kolejny. Nie łapie jeszcze jak tu je wysyłać. Jeszcze raz gorąco pozdrawiam.
-
Witaj Macieju!!!
Znalazłeś się w gronie ludzi, zarażonych tą samą, nieuleczalną chorobą:)
-
I ja Ciebie Moniko serdecznie witam :)
-
Tak, Bieszczady to nieuleczalna choroba do końca życia, ale jaka piękna zarazem:)
-
:wink:Wobec tego Witaj wśród natchnionych i zakręconych Bieszczadem....
-
Wiosna idzie
Zima zmyka
Przywitajmy
Brylancvika
Witam!!!
-
Witam serdecznie Szanownych Forumowiczów. :-) Mam na imię Kinga i jestem z Warszawy. Uwielbieniem Bieszczadów zaraziłam się kilka lat temu i tak już zostało. Raz, czasem dwa razy w roku na kilka, kilkanaście dni oddycham bieszczadzkim powietrzem. Forum odwiedzam od jakiegoś czasu i ufam, że zostanę tu na długo. :-)
-
-
Witaj Kingo ! Bądz wyrozumiała dla starego partyzanta, który ani wyględny, ani kształcony ale w Bieszczadach zakochany.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
partyzant
Witaj Kingo ! Bądz wyrozumiała dla starego partyzanta, który ani wyględny, ani kształcony ale w Bieszczadach zakochany.
Ni wygląd, ni kształcenie, ale osobowość i człowieczeństwo ma znaczenie. :-)
-
Witam Was wszystkim. Tym razem oficjalnie, bo wcześniej udało mi się wtrącić dwa słowa. ;-)
Ktoś powiedział, że w Bieszczady jedzie się tylko raz w życiu. Potem się do nich wraca. Tak też czynię od trzech lat.
-
Witaj Przechodniu i Ty Kingo :-)
-
Witam wszystkich miłośników Bieszczad. Pozdrawiam z malowniczych Sudet.
-
Witam Kingę, Przechodnia i Dziada, w Bieszczady się wraca, bo tak wypada :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Dziad
Witam wszystkich miłośników Bieszczad. Pozdrawiam z malowniczych Sudet.
A ja pozdrawiam z Himalaj i z Beskid Śląskich:)
-
może czas, by zreflektowali się językoznawcy w kwestii dopuszczalności nieodmieniania Bieszczadów, bo, jak widać, ten rusycyzm/warszawizm rozpowszechnia się na inne y-pasma
-
-
witaj ...ale po co link? Kwasi troszkę:)
-
-
A mamy, Wojtku, jeszcze kogo witać ?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
creamcheese
A mamy, Wojtku, jeszcze kogo witać ?
Mam nadzieję, że mamy. Moje przywitanie z Wami na Forum, było trochę spóżnione (z mojej winy), ale pamiętam, że jako pierwszy (i chyba jedyny), przywitałeś mnie. Dletgo witam, kiedy tylko mogę, bo to przyjemnie jest, być przywitanym.
Dziękuję i Pozdrawiam !
-
Witaj monnia22. :-)
Przyjemność płynie zarówno z witania i bucia powitanym. Wszytkim, którzy mnie powitali i tym samym sprawili przyjemność Dziękuję. :-)
-
Swięte słowa, Kingo, święte słowa:smile:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Wojtek z Zielonki
Mam nadzieję, że mamy. Moje przywitanie z Wami na Forum, było trochę spóżnione (z mojej winy), ale pamiętam, że jako pierwszy (i chyba jedyny), przywitałeś mnie. Dletgo witam, kiedy tylko mogę, bo to przyjemnie jest, być przywitanym.
Dziękuję i Pozdrawiam !
Ach, witam Wojtku , witam, i o zdrowie pytam!
I witam wszystkich, których, bezczelnie, jeszcze nie przywitałem! Ha!
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
Ach, witam Wojtku , witam, i o zdrowie pytam!
I witam wszystkich, których, bezczelnie, jeszcze nie przywitałem! Ha!
Witaj Piskalu ! Dziękuję za miłe przywitanie, i życzę, dużo zdrowia.
Uśmiechnij się, życie jest takie piękne, ale krótkie:grin::grin::grin:
Pozdrawiam !
-
Ja Cię też piskam Witalu jak najpiskalniej... witam Piskalu(?)
Pozdrawiam i popiskuję