Jako że nie mam problemów z dotarciem do trudniejszych miejsc, to z uwagi na niezmotoryzowanych lokalizacja winna być dostępna z komunikacji ogólnej. Raczej odpada Balnica, Krywe, Duszatyn
Wersja do druku
Jako że nie mam problemów z dotarciem do trudniejszych miejsc, to z uwagi na niezmotoryzowanych lokalizacja winna być dostępna z komunikacji ogólnej. Raczej odpada Balnica, Krywe, Duszatyn
Basia - pierwsza nie zmotoryzowana ! ale jej nie przeszkadzało dotrzeć w największe zadupia podczas rimbowania.
Ja też nie jestem zmotoryzowana
Krysia Ty jesteś zmotoryzowana letnio ;)
To ja się dopisuję do listy - nawet nie mam co odstawiać ;)
Co Ty, moim trupem nie wyjeżdżam poza granice powiatu, nawet w lecie;-)
Mnie też proszę liczyć jako niezmotoryzowanego! Mam wprawdzie takiego starego grata ale to jest ten typ auta które jest na czarnej liście u bartolomeo i stanowi według Niego problem a przecież nie będę zadzierał z Modem, mam szacunek do władzy.
Szkoda, no ale cóż, Browar mnie przecież nie zabierze bo jak Go znam to pewnie na KIMB przybędzie per pedes
No ale będę kibicował.
.................................Pozdrawiam + Pastor ręką własną
Sprawa jest bardziej złożona. To jest auto terenowe 4X4 ale wywaliło jakieś łożysko na przednim moście i na razie napęd tylko na tył. Mam zamiar nie naprawiac do maja a gdyby zdrowie pozwoliło (na razie jest nieźle) przybyć na KIMB to dodatkowo na przednią szybę pier.....nę napis 4 X 4 ale minus 2 Jest jeszcze opcja że do Rzeszowa targaczem dojade a dalej mnie Moderator powiezie jak taki wrażliwy!
............................... Pozdrawiam + Pastor ręką własną
To będzie razem 14, masz moje pozwolenie, aby na KIMB jechać. A nawet jakbyś nie miał to się nie przejmuj i jedź, jam nie władza a raczej (forumowa) sprzątaczka.
Totalnie niewrażliwy, ale Wielebną Osobę na KIMBa podwiezie, jak tylko Wielebna Osoba wyrazi takie życzenie.
U mnie zawsze się dla kogoś miejsce znajdzie :D
A nawet i dwa :D
Browar na kimbie???
świat się wali!;-))))))))))))))))))))
Nie;-)
to może i Buba wpadnie?;-))))
No i nareszcie będzie porządek!:twisted: Browar (jako wytrawny selekcjoner ) stanie na bramce i po dokonanym rozpoznaniu czy dany osobnik korzysta z łazienki czy też nie (tzn czy jest prawdziwym bieszczadnikiem czy też nie) wpuści na obrady KIMBowe albo precz pogoni.:mrgreen:
tak fajnie się zapowiada, a ja mam szlaban na urlop w maju :cry::cry:
hahahaha
KTO zlikwidował satyryka roku?to do likwidacji!
Oooooo weź mnie, weź mnie;-)))))
Jakkolwiek to by nie zabrzmiało: Ty zawsze!!!
Ale pewnie będziesz jechał wcześniej niż Marcowy, a mi po pracy by idealnie pasowało.
Choć fakt-jeszcze jest sporo czasu;-)
Z powyższego wnoszę, że KIMB powinien być w miejscu odległym od wszelkiej komunikacji, ale z drogą dostępną samochodom osobowym. W przeciwnym wypadku parę osób będzie głęboko nieszczęśliwych, że nie zostało podwiezionych lub nie miało okazji podwieźć.
Pozdrawiam
Długi
Mam nadzieje że wierni zbieracze przywiozą na KIMB nakrętki :)
Ba zbieramy mamy już całą reklamówkę:)
Otóż to. Dlatego jeszcze nie deklaruję brania kogokolwiek w określonym dniu i o określonej godzinie...Cytat:
Zamieszczone przez Krysia
Czy Wam też się jakoś duszno zrobiło? 8)
Nam też już się wysypuje z szafy :)Cytat:
Zamieszczone przez maAAtylda
O odbiór się nie martwcie, będą nasi Aniołowie na KIMB :) Tym razem zbieramy na dziewczynkę bez ręki - Agnieszkę Pasternak.
Tys prawda. Mnie chyba nie będzie na KIMBie, ale jeżeli jakimś cudem dostałbym urlop, to zgłaszam się do podwiezienia. Jeśli nie z Torunia, to z Warszawy, a bodaj z Leska lub Sękowca. Podobno są tłumy chętnych.
I jeszcze jedno, nie jestem zwolennikiem tworzenia nowych wątków, ale może wątek mAAtyldowo-nakrętkowy by wydzielić i przykleić, coby rzucał się w oczy,i coby na KIMB przywieźć TIRa nakrętek.
mAAtylda, napisz dokładnie dla kogo w tym roku zbieramy i na czym ma polegać cała akcja, bo nowe osoby mogą nie wiedzieć. A może znowu plakat.Ja, jak zwykle służę pomocą- jakby co kontakt na PW. Chociaż wiem, że masz teraz ważnijże sprawy na głowie, ba, najważniejsze.
Pół Polski możesz zakasować tempem podróży w góry - z Gdańska lata do Rzeszowa pięć razy w tygodniu samolot, bilet powrotny kupowany z wyprzedzeniem kosztuje 198zł (wliczone opłaty lotniskowe i inne, trzeba tylko posprawdzać jak z bagażem).
Rozkład lotów z podrzeszowskiej Jasionki:
http://www.rzeszowairport.pl/rozklady
Warszawiakom i Ślązakom też polecam, choć najciekawiej to wygląda w przypadku podróży z dalekiej północy :wink:
Dzięki za ofertę, ale Ślązacy chyba nie skorzystają. Pomijajm cenę (380 zł w 2 strony), ale godziny przylotu i wylotu nie napawają optymizmem. Być na Jasionce dopiero o 17.15 to trochę późno, a w Bieszczady ciut daleko. Powroty znów trochę za wcześnie, aby dostać się na Jasionkę.
Od kwietnia samolot z Katowic ma lądować w Rzeszowie o 13oo (wylot z Rzeszowa do Katowic będzie o 13:30), no i cena biletu powrotnego kupowanego z wyprzedzeniem to według zapowiedzi przewoźnika 198zł. Nikogo jednak nie namawiam, chcesz - skorzystasz, nie - pojedziesz samochodem, autobusem lub pociągiem. Wolna wola :-)
mAAtylda, nas nie będzie na KIMB, bo mamy Syna Komunistę, ale być może będziemy w Bieszczadzie w międzyczasie (może w przyszły weekend), można gdzieś Ci zostawić wór plastiku?
gdybym mieszkała w Gdańsku (najlepiej na Słowackiego) a góry były w Rzeszowie to z całą pewnością by tak było. Ale biorąc pod uwagę konieczność dojazdu do Gdańska, bycie nieco wcześniej na lotnisku, później wydostanie się z lotniska i zorganizowanie transportu "w docelowe góry" efekt nie jest już tak spektakularny niestety.:sad: Przerobiłam ten temat, kiedy - z powodu niespodziewanej smutnej uroczystości - musiałam szybko dostać się w Bieszczady i wrócić. Ostatecznie to jednak samochód okazał się optymalny.
ale skoro i tak:
a urlopu niet, więc i tak na weekend nie da rady:sad: (pomijając oczywiście fakt, że gdyby nawet się na weekend dało to zakasowałabym wszystkich ale w kategorii "koszty w przeliczeniu na godzinę spędzoną w Bieszczadach":wink:)
nooo trudno. Ale przynajmniej na KIMBIE niech Ci z Rzeszowa wypiją zdrowie tych z dalekiej północy :wink:
Zbyszku - zaszczytem będzie dla mego zdrowia opicie przez Ciebie i przez każdego szanownego KIMBOWICZA, któremu trunku szkoda na tę intencję nie będzie :-D:-D:-D
... a z Rzeszowa bo - jak już wcześniej kiedyś wspominałam - zawsze IM zazdrościłam, że mają TAK BLISKO (no i że mają lotnisko:wink:)