Odp: Zgłaszanie propozycji lokalizacji VIII KIMB
Vm mi się Bieszczady już dawno znudziły więc nie ma dla mnie znaczenia czy ścieżką szłam X razy czy zero. A na Tarnicy w końcu byłam tej jesieni-pierwszy raz w życiu i tylko dlatego, że był to kompromis-było piękne światło do zdjęć-ja chciałam wracać Szerokim Wierchem reszta:grin: wycieczki nie, więc poszliśmy na kompromis i żeby nie schodzić szybko na dół poleźlim na Tarnicę.
PS- ja też bym wolała Bystre z tych wszystkich lokalizacji, ale pod postacią Wisanu, niemniej jednak wolę 1500 razy UG od Krywego.
PS2-ja i tak nie głosuję nie zapominajcie :lol:, ale pomarudzić mogę :lol:
5. Nie rozmawiałeś o wynajęciu tylko chaty dymnej. Takie rozwiązanie byłoby dla nas korzystne. Nie rozmawiałeś o tym czy możemy wnieść na teren ośrodka własny alkohol. Stawiasz także drugą stronę w niekorzystnej sytuacji. Przypominam zarządzająca dużym ośrodkiem straciła pracę tylko dlatego, że pozwoliła gościom pić własny alkohol na sali konsumpcyjnej. Mowiąc wprost przetestowaliśmy już to w Bystrem na konferencji. Nie mieliśmy probelmów aby wypić wino ale na hollu przy recepcji.Tam są takie przytulne kanapy, a Panie pracujące w ośrodku są naprawdę bardzo uczynne i miłe. Mają znakomicie wyszkolony i sympatyczny personel.
6. Mówisz o współpracy więc zadzwoń do Doroty i sprawdź co ona na to. Także czy wynajmą nam wiatę, gdy w ośrodku bezie inna grupa? Jeżeli zgodzą się wynając nam tylko chatę dymną czy jak ona teraz się nazywa to będę przeszczęśliwa. Sprawdź o ilu osób potraktują grupę jako zorganizowaną i jakie są ceny dla gości indywidualnych.
Wiecie co a może skończymy z marudzeniem. Być może najwięcej mają tu do powiedzenia osoby, które nie będą na KIMB>
Krysiu wypad z tego wątku. Nie chcesz się integrować więc papa.
Lucyna sama se wypad!
ja mam chęci być na KIMBie :lol:
ale nie mam zamiaru głosować, bo nie wiem czy będę miała wolne itd, co ja wróżka jestem jakaś, żeby wiedzieć czy np. nie będzie w maju ptasiej grypy, pryszczycy albo czegoś innego?taka praca
PS-powinnas się cieszyć, że nie będę głosowac bo bym głosowała za UG ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
Lucyna sama se wypad!
ja mam chęci być na KIMBie :lol:
ale nie mam zamiaru głosować, bo nie wiem czy będę miała wolne itd, co ja wróżka jestem jakaś, żeby wiedzieć czy np. nie będzie w maju ptasiej grypy, pryszczycy albo czegoś innego?taka praca
PS-powinnas się cieszyć, że nie będę głosowac bo bym głosowała za UG ;-)
A to rozumiem:lol:
Nie życzę Ci więc pryszczycy, ptasiej grypy lub innej cholery.
Zrozum mi jest prawie obojętne gdzie odbędzie się KIMB. Jestem miejscowa. Tu powinniśmy kierować się dobrem oddalonych od Bieszczadów. Proponuję moim zdaniem dobry wariant czyli Krywe, a jeżeli dla Was są tam za bardzo spartańskie warunki to Bystre. Dajmy jednak szansę wszystkim osobom na udział w tej imprezie.
mi się Bieszczady już dawno znudziły i jeżdżę w nie dla ludzi tylko i wyłącznie, więc mi naprawdę rybka gdzie będzie kimb,będę mogła to przyjadę. Chodzić po górach i tak lubię sama, a nie w tłumie.
No ale co ja zrobię, że lubię wygodę, która wcale nie musi być droga
@Orsini
"twoje marudzenie" ... wyjęłaś mi z ust;)
Jak Ci się już Bieszczady znudziły, to hulaj na www.milosnicygorswietokrzyskich.pl;)
@Lucyno
Lokalizacja KIMB-u ma takie samo znaczenie dla miejscowych, co i zamiejscowych. Wszak dojechać / dojść na KIMB, to taki sam "problem" dla tych wyruszających z własnego domu, co i z miejsca zakwaterowania.
Pozdrawiam:)
Problem polega na
Vm tam już byłam raz;-))tak jak w Krywem i wystarczy :grin: NUDA
Mi się tylko Tatry nie znudzą nigdy i Beskidy
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Hmm ja proponuję Sękowiec.
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Kobita zmienną jest. Mam uzgodnione już sama ze sobą (służbowo i prywatnie) i Anią, że w tym terminie proponuję ośrodek Połoniny w Bukowcu
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Osobiście podobają mi się lokalizacje: Sękowiec, Krywe, Duszatyn. Są bieszczadzkie. Istnieje jeszcze możliwość lokalizacji imprezy u Krysi Radost.
A jeżeli chcecie zwiększyć "przepustowość KIMB" to polecam Polańczyk. Sądzę, że bez problemu namówię Adama aby udostępnił nam Oberżę Zakapior.
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Rozmawiałam z recepcjonistką, mam zgodę zarządzającego. Zgłaszam wiatę w Wisanie.
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Proponuję moim zdaniem dobry wariant czyli Krywe, a jeżeli dla Was są tam za bardzo spartańskie warunki to Bystre.
Lucyna, czyli wszystko jedno gdzie, byle nie w Ustrzykach?
Cytat:
Zamieszczone przez
Recon1
(...) i zgłaszam niniejszym rezygnację ORW Bystre jako miejsce na KIMB. (...)
Jak sobie Waść życzysz. Chociaż niechętnie spełniam to życzenie.
A więc mamy "na dziś" 3 formalne propozycje lokalizacji VIII KIMB:
1. Krywe - zgłoszone przez Długiego.
www.krywe.webpark.pl
2. Sękowiec - zgłoszony przez Piskala.
www.sekowiec.net
3. Ustrzyki Grn. - zgłoszone przez Pastora.
www.carynska.pl
Zauważyłem, że kilka osób "żałuje" tego Bystrego k. Baligrodu.
Do 15 stycznia mamy jeszcze sporo czasu. Jeśli ktoś zgłosi - koniecznie uzgodnioną z szefem ośrodka - propozycję lokalizacji tam KIMB-u (np. w WISAN-ie), z gwarancją, że nie zamkną nam przedwcześnie "obrad", to natychmiast wpiszę taką propozycję na listę formalnych zgłoszeń, a i później dopilnuję, aby była uczciwie, na równi z innymi lokalizacjami, przegłosowana.
PS
Orsini, proszę nie obrażać mojego gustu. Ja znam się na kobietach, choć - z racji wieku - jestem już bardziej teoretykiem niż praktykiem.
Skoro twierdzę, że kobieta jest ładna i zgrabna, to oznacza dokładnie to, że naprawdę jest ona ładna i zgrabna.
I nic do tego nie ma ilość wypitego przeze mnie alkoholu.
A zresztą, Ciebie ujrzałem po raz pierwszy już po głównych obradach KIMB, gdy byłem już na tzw. kacu. A na kacu wszelkie zmysły, w tym estetyki, się wyostrzają. Nie bez kozery ludowe porzekadło głosi, że "na kaca - najlepsza praca".