Strona 14 z 42 PierwszyPierwszy ... 4 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 24 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 420

Wątek: Zgłaszanie propozycji lokalizacji VIII KIMB

Bieszczadnik Awatar Wojtek1121
    Na forum od
    07.2005

Domyślnie Odp: Zgłaszanie propozycji lokalizacji VIII KIMB

Osobiście uważam lokalizację KIMBu w Wisaniu za najbardziej trafną i spełniającą warunki przyzwoitego pobytu. Można porozmawiać z zarządzającym ośrodkiem czy wynajął by nam wiatę pod którą znajdują się stoły,jest oświetlenie i duże rożno. Jedzenie moglibyśmy sobie sami upiec lub zamówić wcześniej w ośrodku. Na pomoc w zorganizowaniu liczyłbym na Lucynę która doświadczenie w organizacji podobnych imprez.Jak nie chcielibyśmy ponosić żadnych kosztów pozostaje wiata na polu namiotowym w Duszatynie. Ja zamierzam przyjechać na KIMB bez względu gdzie się odbędzie.

lucyna
    Guest

Powtarzam, że jestem do Waszej dyspozycji.
    Rozmawiałam z przedstawicielką ośrodka. Koszt wynajęcia wiaty z drewnem 100 zł. Jeżeli będzie grupa zorganizowana w ośrodku to będziemy mogli bawić się do 22, jeżeli zaś nie do skolko ugodno.
    Postaram się być na KIMB. Nie chcę być jednak stawiana pod ścianą. To w głosowaniu wypowiemy się, gdzie ma być impreza. Każdy z nas dysponuje jednym głosem. Mimo, że będę głosować na Krywe pozwolę sobie wrzucić wraz z Wojtkiem i Andrzejem (mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko temu) czwarty kamyk do kapelusza.

Bieszczadnik Awatar Wojtek1121
    Na forum od
    07.2005

Czy w Krywem są pokoje z łazienkami?

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006

Wojtku z ich www:
    • Dwa pokoje cztero-osobowe
    • Dwa pokoje dwu-osobowe
    • Łazienka ( gorący prysznic i WC) do wyłącznej dyspozycji gości.
    • Pokój dzienny - jadalnia z aneksem kuchennym do wyłącznej dyspozycji gości.

a więc wynika, że jest aż jedna łazienka;-)
    wow!
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

Bieszczadnik
    Na forum od
    01.2006

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006

No więc miejsce idealne, ale coś w tym roku promowana jest opcja survivalowa czy jak się to pisze, pewnie po części na złość Pastorowi niestety
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

Korespondent Roku 2009 Awatar Recon
    Na forum od
    02.2008

Jest jeszcze obok ORW Bystre, chyba zadzwonię do nich i pogadam. Kwestia tylko czy jest tutaj na Forum jakieś zapotrzebowanie na tego typu ośrodek na KIMB ? http://www.orwbystre.com/index.php5?...zorganizowane/
    Tam też jest wydzielone miejsce na powietrzu na ognisko, na biesiady itp.
    Ostatnio edytowane przez Recon ; 12-12-2008 o 01:13
    Pozdrawiam :)
    -----------------
    benevole lector

https://twitter.com/Zbyszek_Recon

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Powtarzam, że jestem do Waszej dyspozycji.
    Rozmawiałam z przedstawicielką ośrodka. Koszt wynajęcia wiaty z drewnem 100 zł. Jeżeli będzie grupa zorganizowana w ośrodku to będziemy mogli bawić się do 22, jeżeli zaś nie do skolko ugodno.
    Postaram się być na KIMB. Nie chcę być jednak stawiana pod ścianą. To w głosowaniu wypowiemy się, gdzie ma być impreza. Każdy z nas dysponuje jednym głosem. Mimo, że będę głosować na Krywe pozwolę sobie wrzucić wraz z Wojtkiem i Andrzejem (mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko temu) czwarty kamyk do kapelusza.
    Nie uznaję tego za "czwarty kamyk". Proszę o napisanie nie tylko, że "rozmawiałaś", ale że uzyskałaś jednoznaczną zgodę właściciela. Kto to jest ta "przedstawicielka ośrodka" ? Znów jakaś "Ania" ?

Ale przede wszystkim za całkowicie dyskwalifikujący tę ewentualną lokalizację uznaję warunek, że będziemy się mogli tam bawić tylko do godz. 22-giej. A potem, to co ? Siusiu, paciorek i spać ? Bo możemy zakłócić wypoczynek jakiejś "grupy zorganizowanej" ?
    To ja na to tak:

Tamta grupa
    Naszą grupę
    Może pocałować
    W ...
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

lucyna
    Guest

Stały Bywalcze nie przeginaj.
    Rozmawiałam z recepcjonistką, mam zgodę zarządzającego. Zgłaszam wiatę w Wisanie.
    Wybacz ale w ten sposób zabezpieczamy usługi w ośrodkach w Bieszczadach. Telefonicznie nawet wtedy, gdy jest to impreza o budżecie przekraczającym 100 tys zł. My mówimy tu o 100 zł.
    Przyjmuj, nie przyjmuj przestaje mnie to bawić. I mówiąc wprost mam coraz mniejszą chęć być na owym zlocie. Kilka razy w roku dla kumpli organizuję spotkania, nie mówię już o swojej pracy i nigdy nie spotkałam się z taką zadymą jak tu. Obrażanie się, wycofywanie się z życia forum, bo ktoś ma inne zdanie, petycje, listy. Z całym szacunkiem stuknijcie się w głowę.
    Ostatnio edytowane przez lucyna ; 12-12-2008 o 07:43

Botak Roku 2017 Awatar długi
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Sopot

Baza noclegowa w Krywem jest skromna. W domu Tosi:pokój 2 os, pok 4 os ale tak zorganizowany jak 2 pokoje 2 osobowe, pokój ogólny - jadalnia oraz zadaszona weranda i wc z wanną. W bacówce 4 miejsca noclegowe, woda zimna przy bacówce i sławojka. W pawilonie o ile pamiętam 3 pokoje 2 os i kilka miejsc na salce wspólnej na pięterku. Spora świetlica i kuchnia. Dwie łazienki. Pokoje nie mają własnych łazienek. To pamiętam z zeszłego roku. Wiem, że Tosia prowadziła jakieś prace remontowe, więc może coś się zmieniło. Ale jeżeli nawet, to niewiele. Ogólny standard sanitarny raczej jest taki jak przedstawiłem. Dla miłośników gadów i też tych, co się lękają: węże eskulapa nie zwieszają się stadami z gałęzi wierzby przy drodze do Krywego. Może na polanie Kruka jest jakiś... ale tam nie traficie... raczej. Chyba że ktoś Was zaprowadzi. Jak widzicie miejsce jest mocno bieszczadzkie. Jak popada to i terenówką z łańcuchami na 4 kołach nie jest łatwo. Ale Tosia tam mieszka i kilka razy w tygodniu wyjeżdża na górę. KIMB na Krywem, jeżeli się tam odbędzie, na pewno będzie inny. Tu nie podejdziesz do baru i nie powiesz 2 piwa i kawę proszę. Piwo sam sobie przyniesiesz i kawę sam sobie zrobisz. Czajnik dostaniesz.. Ja to miejsce lubię, bo jest tak różne od innych, nawet jako gospodarstwo agroturystyczne jest inne. Z wyjątkiem ostatniego, na wszystkie inne KIMB'y jeździłem z namiotem, więc też nie zwracałem uwagi na standard pokoi. Wiecie teraz czego się spodziewać. Część z chętnych na pewno zechce szukać noclegu poza Krywem... Rozważcie za i przeciw - nie jest to lokalizacja idealna i ... głosujcie jak chcecie.
    Pozdrawiam
    Długi
    Ostatnio edytowane przez długi ; 12-12-2008 o 07:43

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)