Jak komuś opowiadam gdzie można wyskoczyć z Bystrego, co można zwiedzić, jaka ładna okolica, ile historii w pobliżu, ile ciekawych miejsc to dopiero czają, że tej części Bieszczad nie znają. Ja do tego roku też nie znałem, szukałem czegoś innego i znalazłem. Uważam, że dokonałem w tym roku doskonałego wyboru by tam jechać i zobaczyć to co zaplanowałem. Odkryłem odkryte. Ale nie planowałem najpierw miejsca noclegowego, pierwsze to zaplanowałem gdzi pójdę, co chcę zobaczyć. ORW Bystre to był wynik z czterech możliwości. Byłem do tej pory tak nauczony, że jest jakaś kolejność. Tutaj tę kolejność, przynajmniej tę z mojej wyobraźni... odwrócono. Pierwsze to wybrać gdzie a potem jako drugie plan co będziemy tam robić... cóż ta kolejność zwyciężyła bo jest już jakaś podświadomość jak ma wygladać KIMB. Co najważniejsze na KIMB-ie?... nie trudno zgadnąć czytając posty.... jaki temat jest lekki, najprzyjemniejszy. Zgłaszając ORW Bystre chciałem na coś nakierować i wcale nie jest powiedziane, że tak nie będzie.
Widząc rozwój dyskusji i opcje, muszę wybrać politycznie i zgłaszam niniejszym rezygnację ORW Bystre jako miejsce na KIMB. Jestem teraz za Ustrzykami Górnymi i popieram Pastora i wielu innych, którzy podobnie myślą. Muszę to wcześniej zrobić by ta lokalizacja nabierała mocy a głosy nie rozleciały się. ORW Bystre musi poczekać jeszcze na Kongres![]()
Ps. Cieszę się, że prywatnie kilku z Was do mnie zaklikało na gg a z kilkoma nawet rozmawiałem przez telefon i mają podobne zdanie jak ja. Mam zaplanowany KIMB na przyszły rok i nadal się tego trzymam. Ustrzyki Górne mi w 100% odpowiadają.

Odpowiedz z cytatem
Zakładki