Na dziś koniec.
Na dziś koniec.
i po co ja tu przed spaniem przyszłam... żeby zobaczyć Paweł Twoje zdjęcia i mieć problemy ze spaniem... bajka po prostu szczególnie to drugie!
p.s. a tak na marginesie to śniło mi się że w Bieszczady pojechała 500 osobowa wycieczka i się obudziłam przerażona że przecież jak oni tak wszyscy wejdą na połoniny jeden za drugim to je rozdepczą i nic nie zostanie... eh dobrze że to tylko sen
Owszem,w ten weekend było kilka wycieczek ale ogólnie bardzo spokojnie.
A i pogoda dopisała.
Chciałoby się znowu tam wrócić.
500 osób to nie dużo. W dobry dzień na połoniny wylega parę tysięcy...
Marcin
Ostatnio edytowane przez joorg ; 20-06-2010 o 17:29
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
To z ubiegłego tygodnia. Co jest na zdjęciu nr 4, nie mam bladego pojęcia i Pięknie Proszę o pomoc w rozwikłaniu zagadki. W środku tego materiałowego czegoś na sznureczku wisiało cuś z plastiku, wyglądem przypominającego nieco szczypce.
No i wyobraźnia pracuje - szczypce do wyciągania kleszczy? do usuwania much z nosa?szczypania się w pupę zgodnie z hasłem "nie wierzę własnym oczom, ze tu tak pięknie"??
Chętnie przeczytam fachowe odpowiedzi.
WUKA
www.wukowiersze.pl
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Zakładki