Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Bieszczady Zimą

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Domyślnie Odp: Bieszczady Zimą

z tego co widze i czytam to w dzisiejszych czasach bez termo-gaci nie ma co zima z domu wychodzic i musza miec przynajmniej 5 membran zeby wyjechac za sanok

(chyba ze kazde rajstopki/getry/kalesony/podkoszulki ktore wkladamy pod spodnie i sweter sa bielizna termo? bo to tak ladnie ,nowoczesnie i profesjonalnie brzmi )

niedlugo jak ktos w dzinsach ,rajstopkach i swetrze sie w gory wybierze to bedzie traktowany na rowni z tymi co w japonkach na rysy poginaja
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

złośnica
    Guest

no jak sobie je kupiłam to przynajmniej je przetestuję czy one są jakoś cieplejsze niż zwykłe rajty:) ja nie gardzę zwykłymi rajtami, geterkami czy kalisrakami:) a poza tym sensem mojej poprzedniej wypowiedzi było czy spodnie narciarskie się nadaja, czy lepiej wziąć coś lzejszego:) mniej krepującego ruchy:P

Forumowicz Roku 2012
    Forumowicz Roku 2011
    Forumowicz Roku 2010
    Awatar don Enrico
    Na forum od
    05.2009
    Rodem z
    Rzeszów

Tak, tak, tak
    jako żywo tak
    z tego co widze i czytam to w dzisiejszych czasach bez termo-gaci nie ma co zima z domu wychodzic i musza miec przynajmniej 5 membran zeby wyjechac za sanok

Bieszczadnik Awatar joorg
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Krosno

Cytat Zamieszczone przez buba Zobacz posta
    .... musza miec przynajmniej 5 membran zeby wyjechac za sanok
    Niemożliwy zmarzluch z Ciebie buba.
    ps. lepiej zmarznąć (lekko) niż się przegrzać, a na wszelki wypadek coś ciepłego w plecaku trzeba nosić,ale nie koniecznie ubierać.
    "dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
    Pozdrawiam Janusz

Bieszczadnik Awatar Basia Z.
    Na forum od
    05.2007
    Rodem z
    Chorzów

Cytat Zamieszczone przez joorg Zobacz posta
    Niemożliwy zmarzluch z Ciebie buba.
    ps. lepiej zmarznąć (lekko) niż się przegrzać, a na wszelki wypadek coś ciepłego w plecaku trzeba nosić,ale nie koniecznie ubierać.
    Na samą myśl jest mi zimno.

Ja używam zimą gacie z coolmaxem, wcale nie są takie drogie, bo często są jakieś promocje i można je kupić w cenie ok 30-40 zł.
    Zaś na nie zakładam spodnie zimowe, które kupiłam sobie w "szmateksie" za 15 zł.
    Są to zimowe bojówki z podszewką, zarówno spodnie jak i podszewka z syntetycznego materiału, ciepłe i wygodne. Zaletą ich jest również to że mają pełno kieszeni.

Niektórzy onaniści sprzętowi noszą na wierzch np. spodnie z elastycznego windstopera lub innego softshella i to podobno jest wygodne (i przede wszystkim nie przewiewa), ale mi moje spodnie wystarczają.

Natomiast zdecydowanie nie polecam jeansów, są to najgorsze spodnie w góry. Sama kiedyś odmroziłam sobie uda chodząc zimą po Tatrach w tego typu spodniach.

Pozdrowienia

Basia

złośnica
    Guest

No i kobieta kobiete zrozumie:) dziekuje za odpowiedz:) a nie debata na temat termogaci:P panowie tu chodzi o zapobieganie odmrożeniom bo co to za kobieta bez tylka

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)