Loguję się tylko z dwóch miejsc co do których zabezpieczeń jestem pewien. Przykład z trojanem zbęde milczeniem. Skoro jesteś adminem to mniemam iż wiesz, że jest niedorzecznyMam zgadywać czy wymienić wszystkie możliwości?
A po co ta ironia? Najlepiej zwalić winę na użytkownika, trącić ironią żeby wyjść na wiarygodniejszego, tak? A może by się tak przyznać, że zabezpieczenia macie liche?Ależ skąd! Żartowałem przecież
I nie omieszkasz oczywiście tego silnika podmienić na tym forum. Cieszę sięNiedługo wydają nowy silnik forum, spamer mimo wpisania dobrego hasła zostanie zablokowany a prawdziwy użytkownik wpisując to samo hasło uzyska dostęp i dostanie w nagrodę kawę ze śmietanką. To powinno załatwić sprawę.
Musiał, ponieważ złamanie zajęłoby mu dość dużo czasu. A zgadnąć hasło kilkunastoliterowe ze znakami specjalnymi jest "dość" trudneMoże nie musiał zgadywać?
erolnadal nie jesteś łaskaw podać nazwy zbanowanego konta.
Na PW mi nie raczyłeś odpisać więc założyłem temat na forum.Następne pytania w tej sprawie proszę na PW
Poza tym ja kopii nie mam o co kruszyć. Konto mam nowe i nie zależy mi na odzyskaniu starego. Chciałem tylko uzyskać jakieś info odnośnie powodu bana, ewentualnie przyznać, że forum jest kiepsko zabezpieczone a nie po prostu zbanować bez słowa wyjaśnienia i "domyślaj się człowieku".

Odpowiedz z cytatem
Zakładki