O widzę, że na drugim zdjęciu w pierwszym zalinkowanym albumie jest papiernia w Oławie - a ja tam byłem w sobotę.
O widzę, że na drugim zdjęciu w pierwszym zalinkowanym albumie jest papiernia w Oławie - a ja tam byłem w sobotę.
bubuś...w tej Twojej Oławie,to czas sie zatrzymał...normalnie wcześny czy tam pózny Gierekzdjęcia super,jak na wycieczkę,to chętnie bym się wybrał,ale...mieszkać,to neeeeeee
pozdro!
Człowiek może wytrzymać tydzień bez picia, dwa tygodnie bez jedzenia, całe lata bez dachu nad głową, ale nie może znieść samotności
Oława niestety tak nie wyglada... Zdjecia przedstawiaja jak ja bym ją chciala widziec i w jakiej chcialabym mieszkac.. Normalnie jest zupelnie inaczej..i za szlag czas sie nie chce zatrzymac.. Jeszcze 5 lat temu gdy sie tu sprowadzilismy wiecej bylo miejsc takich jak ze zdjec... Bylo wiecej kotów i nietoperzy na naszym osiedlu.. i jaskółek.. Ludzie mniej zrzucali im gniazda.. Nie wycinano tak masowo drzew i pachnacych krzewow.. Szkoda ze wtedy nie porobilam zdjec.. Myslalam ze tak bedzie tu zawsze.. Teraz juz wiem ze jak widze cos fajnego to trzeba zrobic szybko zdjecie- bo jutro, pojutrze juz pewnie tego nie bedzie...
Pewnie by ci sie podobalo to co teraz sie tu porobilo- i moglbys tu mieszkac -no bo jest tak jak wszedzie..
ooo, to nie bylo szans na spotkanie bo w sobote to bylam na wałach w strone Wrocławia
Ostatnio edytowane przez buba ; 27-03-2012 o 17:36
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)