No cóż Andrzeju, moja teściowa powiedziała że nigdzie nie jest napisane aby to była niepoprawna forma (np. możemy możemy powiedzieć idzie sobie marzec z wrześniem), jednak Ona nigdy takiej wariacji nie słyszała:) Mnie się tak podobało...
Wracając do tych moich planów, to chyba macie jednak rajcję:) Podzielimy połoniny na dwa dni. Przejdziemy spokojnie, pooglądamy, nasycimy się pięknem tych gór... Faktycznie nie ma sensu pędzić, to ma być wypoczynek w górach, a przecież i tak w przyszłym roku tam znów pojedziemy, to przetrzemy inne drogi:) Lepiej przejść mniej na dłużej napełnić duszę wspomnieniami.
Derty:) Akurat w okolicach Kamiennej Góry to spędziłam pół życia:) Przeszłam i na stopa przejechałam dużooo kilometrów:) Często tam jestem, mam tam babcię. Jeśli szukasz tam ciekawych miejsc to daj znać:)
A i mam nadzieję, że się raczej nie pogubimy w Bieszczadach :D Kompas mamy, mapki też...
Tak poza tematem, to czytam i czytam to forum i się naczytać nie mogę:) A zdjęcia jakie tu piękne są... Chyba się na weekend pochwalę naszą poślubną wyprawą po Bieszczadach:) A co :)

Odpowiedz z cytatem
Zakładki