Pokaż wyniki od 1 do 10 z 52

Wątek: Gdzie te Bieszczady, czyli kijem w mrowisko!

Mieszany widok

Bieszczadnik
    Na forum od
    05.2004

Domyślnie Odp: Gdzie te Bieszczady, czyli kijem w mrowisko!

Obawiam się że moje relacje mogły by być nie do strawienia, raczej na co dzień używam języka technicznego (znaczy zrobiłem się mrukowaty). No niby mógłbym wrzucić jakąś fotorelacje ale im więcej robię zdjęć tym więcej ich kasuje. Z tych co pstryknołem w tym roku podoba mi się 1 (słownie jedno).
    Kilka razy pisałem że coś mi się nie podoba i wyszło na to że tylko mnie się nie podoba.
    Podoba mi się strona Lucyny: http://www.grupabieszczady.pl/ ale tu jest dużo osób uczulonych na to imię.
    Ano kilka osób zdominowało forum co osobie nie obeznanej może się wydawać że potworzyły się jakieś kółka wzajemnej adoracji (no też tak uważam, a i potwierdziły to osobiście inne osoby które tu bywały a już nie zaglądają)
    Ale na plus jest to że poznałem dzięki forum kilka osób, wirtualnie i osobiście i utrzymujemy ze sobą jakieś kontakty. Nawet kiedyś udało mi się szybko naprawić auto w Rzeszowie, dzięki znajomości z forum.
    Sic, to jest chyba jeden z dłuższych moich postów, strasznie się rozpisałem. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na szlaku, Tomek.
    Post ten pisałem nie czytając postu Sonki.
    Ostatnio edytowane przez tomekpu ; 04-10-2012 o 09:22

Bieszczadnik Awatar Basia Z.
    Na forum od
    05.2007
    Rodem z
    Chorzów

Cytat Zamieszczone przez tomekpu Zobacz posta
    Obawiam się że moje relacje mogły by być nie do strawienia, raczej na co dzień używam języka technicznego (znaczy zrobiłem się mrukowaty).
    To by się dopiero okazało.
    Też na co dzień używam języka technicznego (to znaczy informatycznego, bo pracuję jako informatyk) i właśnie dlatego uważam, że raz na jakiś czas należy znaleźć sobie odskocznię - i coś napisać.

Na stronę Lucyny zaglądałam, ale mi się akurat nie podoba, jest fatalnie zrobiona pod względem technicznym.
    Chociaż niektóre zamieszczane tam materiały są ciekawe, ale trudno się je wyszukuje i nawigacja po stronie jest beznadziejna.
    Tak więc zniechęciłam się.
    To oczywiście moje prywatne zdanie i nie każdy musi się z nim zgadzać.

Fotografik Roku 2010
    Fotografik Roku 2009
    Fotografik Roku 2008

Awatar bartolomeo
    Na forum od
    07.2005

Ano kilka osób zdominowało forum
    Na to są dwa lekarstwa. Albo piszący (za) dużo, w tym i ja, ograniczą pisanie, albo osoby nieaktywne, w tym i Ty, zaczną się mocniej udzielać.

Co wybierasz Tomku:
    - ja mam pisać mniej?
    - czy Ty będziesz pisał więcej?
    Inaczej równowagi odzyskać się nie da.
    Czterech panów B.

Forumowicz Roku 2012
    Forumowicz Roku 2011
    Forumowicz Roku 2010
    Awatar don Enrico
    Na forum od
    05.2009
    Rodem z
    Rzeszów

(...)
    Ano kilka osób zdominowało forum co osobie nie obeznanej może się wydawać że potworzyły się jakieś kółka wzajemnej adoracji (no też tak uważam, a i potwierdziły to osobiście inne osoby które tu bywały a już nie zaglądają)
    (...).
    Rozbawiła mnie ta teoria.
    Kilka osób zdominowało forum - bo piszą na nim. Fakt, gdyby nie pisali to by nie zdominowali.
    I te cholerne kółka wzajemnej adoracji. Fakt, na organizowanych przeze mnie RIMB-ach poznałem wielu świetnych ludzi i do dnia dzisiejszego się adorujemy.
    p.s. jeszcze delikatna sugestia w tle się pojawiła, że więcej Bieszczadów można znaleźć na stronce www.grupa.................

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)