Strona 10 z 15 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 150

Wątek: Przeprowadzka w Bieszczady

Powsimorda h.c.
    Awatar Marcowy
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    Zacisze

Domyślnie Odp: Przeprowadzka w Bieszczady

Odważna decyzja, szacunek i powodzenia :)

Botak Roku 2017 Awatar długi
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Sopot

Dołączam się do życzeń powodzenia. I bardzo proszę o relacje z postępów "zamieszkiwania"
    Państwo dość silne, by Ci wszystko dać jest dość silne, by Ci wszystko odebrać

nie będę dziękował żeby nie zapeszyć :)) a wszelkie relację na pewno będę zamieszczał i informował. Pozdrawiam

Forumowicz Roku 2016
    Kronikarz Roku 2016
    Forumowicz Roku 2014
    Forumowicz Roku 2013
    Ekspert Roku 2012
    Awatar Wojtek Pysz
    Na forum od
    02.2008
    Rodem z
    Jarosław

Cytat Zamieszczone przez Robert kresowiak chełmski Zobacz posta
    Ja pochodzę z małego miasta na wschodzie Polski - jestem na etapie sprzedawania domu pod miastem (Chełm - lubelskie), następnie pakujemy się z całą rodziną i wyjeżdżamy w Bieszczady ...
    ... dla kwiatów w ogrodzie które moja żona i dzieci kochają, dla całodniowych wypraw w góry, lasy, np w poszukiwanie starych kościołów i cerkwi
    W celu poszukiwania starych kościołów i cerkwi już nie trzeba robić całodniowych wypraw w góry, lasy. Wszystkie już są odnalezione i zinwentaryzowane, opisane. W niektórych codziennie lub co niedzielę modlą się wierni. Ale zawsze można odkrywać je ponownie - dla siebie.
    Ja też mieszkam aktualnie w małym mieście na wschodzie Polski. W którym - widać obok, po lewej. Ludzie u nas są w miarę normalni.
    Życząc spełnienia planów i marzeń, radziłbym wstrzymać się na chwilę ze sprzedażą domu. Do czasu, aż znajdziesz swoje wymarzone nowe miejsce, dowiesz się ile kosztuje (i dlaczego tak dużo), obejrzysz je wspólnie z żoną i dziećmi, sprawdzisz, czy sa tam warunki do hodowli kur i świnek, wstępnie omówisz warunki zakupu.
    Jeśli można, powrócę do tematu za parę dni.

Literat Roku 2013

Awatar trzykropkiinicwiecej
    Na forum od
    04.2007
    Rodem z
    Nigdziebądź nad Osławą

Ale że w Bieszczady, przecież tu nic nie ma.
    Lećcie na księżyc.
    Wojtku nie trzeba, nie trzeba, ale jak się chce, mus to mus, sam wolę spędzić cały dzień na takiej wyprawie, niż te parę minut i wracać.
    Powodzenia życzę, choć tak z dobrego serca, to bardziej Wam polecam Pogórze Przemyskie niż Bieszczad, tu ludzie jacyś dziwni.

Cytat Zamieszczone przez trzykropkiinicwiecej Zobacz posta
    Ale że w Bieszczady, przecież tu nic nie ma.
    Lećcie na księżyc.
    Wojtku nie trzeba, nie trzeba, ale jak się chce, mus to mus, sam wolę spędzić cały dzień na takiej wyprawie, niż te parę minut i wracać.
    Powodzenia życzę, choć tak z dobrego serca, to bardziej Wam polecam Pogórze Przemyskie niż Bieszczad, tu ludzie jacyś dziwni.
    A kto mówił że ja normalny :)) księżyc zajęty przez Twardowskiego a w Bieszczadach swoją samotnie myślę że znajdziemy :) a tak na poważnie to już się zdecydowaliśmy więc decyzja już jest podjeta

Bieszczadnik Awatar Marcin
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Zagórz

Przepraszam... nigdy tego nie robiłem. Nie jestem pośrednikiem nieruchomości. Chodzi o sprzedaż ojcowizny. Chciałbym żeby ta posiadłość wpadła w dobre ręce. Może admin mi wybaczy

Sprzedam dom murowany o pow. 120 m, Zagórz - Dolina
    Sprzedam dom murowany o pow. 120 m, podpiwniczony z garażem. Zagórz - Dolina, ul. Piesza 2. Powierzchnia działki: 27 a. Na działce dodatkowo murowany budynek gospodarczy i sad owocowy. W cenę wliczone są grunty rolne nieopodal domu o powierzchni: 1,5 h.
    Tel.: 605738469
    lub
    667486623
    Cena 300000
    Dodam jeszcze że dach był robiony 5 lat temu. Blisko do tzw. Klina (tam gdzie łączy się San z Osławą - tam też jest działka rolna z oferty). W miejscowości dawna cerkiew drewniana (obecnie kościół). Blisko do Sanoka - głównego ośrodka administracyjnego Bieszczadów (szkoły, przedszkola, sądy, ZUS, skarbówka itd). Za miedzą w sąsiedztwie mieszka znany zakapior Kiju . Przy obecnym kryzysie na rynku nieruchomości to bardzo atrakcyjna cena.
    Załączone obrazki Załączone obrazki

Cytat Zamieszczone przez Wojtek Pysz Zobacz posta
    W celu poszukiwania starych kościołów i cerkwi już nie trzeba robić całodniowych wypraw w góry, lasy. Wszystkie już są odnalezione i zinwentaryzowane, opisane. W niektórych codziennie lub co niedzielę modlą się wierni. Ale zawsze można odkrywać je ponownie - dla siebie.
    Ja też mieszkam aktualnie w małym mieście na wschodzie Polski. W którym - widać obok, po lewej. Ludzie u nas są w miarę normalni.
    Życząc spełnienia planów i marzeń, radziłbym wstrzymać się na chwilę ze sprzedażą domu. Do czasu, aż znajdziesz swoje wymarzone nowe miejsce, dowiesz się ile kosztuje (i dlaczego tak dużo), obejrzysz je wspólnie z żoną i dziećmi, sprawdzisz, czy sa tam warunki do hodowli kur i świnek, wstępnie omówisz warunki zakupu.
    Jeśli można, powrócę do tematu za parę dni.
    Panie Wojtku o takim właśnie odkrywaniu mówiłem - dla siebie na nowo. Co do sprzedaży domu to mamy jeszcze mieszkanie więc sprzedajemy żeby własnie kupic coś tam, ceny już znamy - podobne jak u nas...

Forumowicz Roku 2015
    Debiutant Roku 2013
    Awatar Jimi
    Na forum od
    03.2010
    Rodem z
    Rzesza

;-)
    "Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.

Forumowicz Roku 2016
    Kronikarz Roku 2016
    Forumowicz Roku 2014
    Forumowicz Roku 2013
    Ekspert Roku 2012
    Awatar Wojtek Pysz
    Na forum od
    02.2008
    Rodem z
    Jarosław

Pierwsza wersja miała postać:
    Cytat Zamieszczone przez Robert kresowiak chełmski
    jestem na etapie sprzedawania domu pod miastem (Chełm - lubelskie), następnie pakujemy się z całą rodziną i wyjeżdżamy w Bieszczady
    I to zabrzmiało, jak nieprzemyślana decyzja desperata. Równocześnie było takie romantyczne. Dom sprzedany. Spakowane kufry stoją na ulicy i czekają na zamówioną przed chwilą taksówkę bagażową...

Cytat Zamieszczone przez Robert kresowiak chełmski Zobacz posta
    Panie Wojtku o takim właśnie odkrywaniu mówiłem - dla siebie na nowo. Co do sprzedaży domu to mamy jeszcze mieszkanie więc sprzedajemy żeby własnie kupic coś tam, ceny już znamy - podobne jak u nas...
    A teraz już trochę złagodniało.
    Przy okazji - niezależnie od wieku, tytułu i urzędu - tutaj raczej nikt do nikogo nie mówi "Panie", chyba, ze ma jakiś specjalny cel

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów